Lootování Blue

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Odpovědět
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Re: Lootování Blue

Příspěvek od Thief »

Pořád jen kdyby, až se do té situace dostanete, tak teprve potom s ní můžete argumentovat. Zatím to ještě ani není ve světě a vy to hned odsoudíte. Takže bych proprosil zklidnit vášně a až to vyzkoušíte, tak potom komentujte.
Nemluva
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Nemluva »

To je milé :)
Až bude pozdě, tak si přijďte stěžovat, stejně na to nebude brán zřetel :p
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

to, že z té mikrovnky šlehají plameny je normální, lépe se to jídlo ohřeje, ale pokud vyhoří celý byt tak možná uznáme, že je na té mikrovnce něco špatně.
Corax
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Corax »

Jen bych chtěl upozornit na to, že né všichni hráči sledují fórum a bylo by pěkné, kdyby se tato informace objevila i v novinkách.
„Každý člověk žije z práce, ale ne každý ze své.“ (Oldřich Fišer )
Bizon
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bizon »

Mulambo píše:az nekdo vychcipate cela vyprava krome shamana, ktery bude nucem vylootit ostatni hrace tak dejte vedet. Pokud se vam tak deje kazdy druhy dung, doporuju najit jine lidi na dungovani
Výborný argument. :shock: :roll:
Existují tři zásadní situace, kdy muž nevratně ztrácí svoji čest:
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!

Bizon
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Proč je tady taková nechuť došlápnout si na konkrétní ldi, a místo toho se vymýšlejí celoplošná, občas kontraproduktivní opatření?
Pohodlnost, že jo :oP .

Viz. například:
http://www.darkparadise.cz/Forum/viewto ... f=5&t=4646

Výše zmíněný příklad bohužel není první ani určitě poslední. :roll:
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Nemluva
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Nemluva »

Sice je mi Ocroc milý asi jako kost v krku, ale na tomhle něco bude drahý Pope.
Ocroc píše: Bohužel zde je názorný případ že vůbec netušíte o čem mluvíte. 90% prohřešků spojené s kažením hry ostatním, dělají ti stejní hráči které je v dnešní době téměř nemožné zablokovat (bez toho aby jsme zablokovali např. celé O2), proto se musí dělat takovéto srandičky na herní úrovni.
Pokud máte nějaký smysluplný návrh na něco co by šlo na DP vylepšit, pište ho v PM/ na ICQ, na fóru se to snadno ztratí.

Postavy si hráči sami mazat nemůžou, proto jsou tyto prasátka omezena alespoň počtem postav na účet.
Breezeway
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Breezeway »

Ocroc píše:....dělají ti stejní hráči které je v dnešní době téměř nemožné zablokovat (bez toho aby jsme zablokovali např. celé O2).....
Promiň, ale tohle je alibismus v té nejčsčí podobě.

Jak nemáte možnost zablokovat ? Tak je neblokujte, ale rovnou to mažte a už znovu nepovolujte nový acc. Vím že s tím je víc práce než to vypadá, ale neříkej mi že nemáte vytipované lidi co opakovaně dělají čuňárny. A opakující se page na určité postavy, atd, atd, atd ....
Slovo "Matka", je Boží jméno na rtech a v srdcích našich dětí.

Breezeway [Sanct Lor] - Vánek před bouří (Důchodkyně)
Phawna [Sanct Lor] - Sestra noci (Unavená alchymistka)
Jindriska [Sanct Lor] - Craftswoman (Vzteklá pracantka)
Irto
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irto »

Breezeway píše:
Ocroc píše:....dělají ti stejní hráči které je v dnešní době téměř nemožné zablokovat (bez toho aby jsme zablokovali např. celé O2).....
Promiň, ale tohle je alibismus v té nejčsčí podobě.

Jak nemáte možnost zablokovat ? Tak je neblokujte, ale rovnou to mažte a už znovu nepovolujte nový acc. Vím že s tím je víc práce než to vypadá, ale neříkej mi že nemáte vytipované lidi co opakovaně dělají čuňárny. A opakující se page na určité postavy, atd, atd, atd ....
Lidi vy se mi zdate, fakt je strasnéj problém s dynamickou adresou si na seznamu, gmailu, centrumu a nevim kde zridit novou adresy mirek111.dusin... a poslat zadnost jak ten admin co to povoli má vědět že se jedná o prasatko ve hře?

proboha zkuste než budete psat blbosti nejdřiv myslet, je krasné chtít praci od ostatních když vy ji neděláte. Postih fame/krama je sranda nic neřešíci možná prudící ale o to jde. NB červenej se chvilku musi snažit aby se toho zbavil. Hrač jenž lotí 10lidi aby jim vytahl jejich equip urcite najde 2-3 hrace co mu pomohou nabrat karmu z5 a ma to za den bez problemu zase z5.

Mozná meně diskutovat a vice hrat by to chtělo.
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Vím, že tobě to připadá asi dost jednoduché, ale opak je pravdou. Pokud máš nějakej konstruktivní nápad, jak ošetřit to aby si hráči do registrací nevymýšleli a my podle toho mohli poznat o jaké hráče se jedná tzn. jestli jsou problémový nebo ne, tak ho prosím předlož. V opačném případě bych tě poprosil, aby jsi se zdržela připomínek, pokud nevíš o čem mluvíš.
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wlern »

Qvido píše:Vím, že tobě to připadá asi dost jednoduché, ale opak je pravdou. Pokud máš nějakej konstruktivní nápad, jak ošetřit to aby si hráči do registrací nevymýšleli a my podle toho mohli poznat o jaké hráče se jedná tzn. jestli jsou problémový nebo ne, tak ho prosím předlož. V opačném případě bych tě poprosil, aby jsi se zdržela připomínek, pokud nevíš o čem mluvíš.
Scan obcanky... :)
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Qvido píše:Vím, že tobě to připadá asi dost jednoduché, ale opak je pravdou. Pokud máš nějakej konstruktivní nápad, jak ošetřit to aby si hráči do registrací nevymýšleli a my podle toho mohli poznat o jaké hráče se jedná tzn. jestli jsou problémový nebo ne, tak ho prosím předlož. V opačném případě bych tě poprosil, aby jsi se zdržela připomínek, pokud nevíš o čem mluvíš.
Ale vždiť naprosto to samé psal Acarus proboha!
Acarus píše:Ucty a jen a pouze od jiste chvile povoluji ja, a vzhledem k tomu, ze sedive chary nemazeme je to zrejme dost frustrujici vec, kdyz nejakymu prudicovi nepovolim ucet .... a ze jich je.
A jak on tedy pozná, že se jedná o nový účet prudiče?

A hlavně - jaký je tedy (proboha už) rozdíl, jestli prudič požádá o založení nového účtu proto, že na současném má 5 prostav s karmou -5000 a nebo proto, že mu účet smažete? Jediný který mě napsadá je ten, že při druhé situaci ta žádost přijde v řádu pár dnů od smazání starého účtu, zatímco v první nemáte ani šanci odhadnout o čí žádost vlastně jde...

Samozřejmě také rozdíl, že s karmovým řešením zase trestáte i ty, kdo neprudí...

Sami si protiřečíte, ani k tomu nepotřebujete Breez.
Irto
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irto »

Retromancer píše: Sami si protiřečíte, ani k tomu nepotřebujete Breez.
Nevím jak pani GM na tomto serveru ale normální fungování a logování vypada nějak takto.

Přijde žadost tu člověk nepozna, hold musí věřit a protože jsou i slušní hrači tak primarni je povolovat nové učty.
Co se ale pozna je z jaké IP člověk lognul do hry, a nasledně i jaké accounty logoval (DHCP server sice dava ruzne IP ale adresu přiděli a nějaký čas ji nemění, muže ale v praxi se to neděje tak často)
Pokud si někdo založí ruzné accounty s ruzných emailu da se tím padem dohledat když je prologuje že je to stejný člověk na zakladě stejné IP.
Nasledně je možné zabanovat IP ale dotyčný vypne modem(ADSL) nebo zažáda o jinou registraci u ISP nebo jen to zkusi o tyden pozdeji a ejhle je z5 protoze ma jinou IP adressu tzv ban na IP je pro kocku.
Druha možnost je smazat mu acc nebo zabanovat accounty.

Uvědom si že ty logy mivají ze par tisíců řadků, admin je musi projít, vyhledat si tyto informace. učinit všechny opatření a ví že dotyčný je klidně do týdne z5 a nic s banem, smazaním etc to nezmění. Proto se hledá nepřijemnost která to možná trochu znepřijemní všem ale tomu prasatku vic.

Jsem romanopisec ale to ty asi rad.
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Irto píše:
Retromancer píše: Sami si protiřečíte, ani k tomu nepotřebujete Breez.
Nevím jak pani GM na tomto serveru ale normální fungování a logování vypada nějak takto.

Přijde žadost tu člověk nepozna, hold musí věřit a protože jsou i slušní hrači tak primarni je povolovat nové učty.
Co se ale pozna je z jaké IP člověk lognul do hry, a nasledně i jaké accounty logoval (DHCP server sice dava ruzne IP ale adresu přiděli a nějaký čas ji nemění, muže ale v praxi se to neděje tak často)
Pokud si někdo založí ruzné accounty s ruzných emailu da se tím padem dohledat když je prologuje že je to stejný člověk na zakladě stejné IP.
Nasledně je možné zabanovat IP ale dotyčný vypne modem(ADSL) nebo zažáda o jinou registraci u ISP nebo jen to zkusi o tyden pozdeji a ejhle je z5 protoze ma jinou IP adressu tzv ban na IP je pro kocku.
Druha možnost je smazat mu acc nebo zabanovat accounty.

Uvědom si že ty logy mivají ze par tisíců řadků, admin je musi projít, vyhledat si tyto informace. učinit všechny opatření a ví že dotyčný je klidně do týdne z5 a nic s banem, smazaním etc to nezmění. Proto se hledá nepřijemnost která to možná trochu znepřijemní všem ale tomu prasatku vic.

Jsem romanopisec ale to ty asi rad.
Vnitřní IP je Gm jaksi napr, protože tu nevidí. To je tvoje IP vnitřní. Asi neznáš pojmy routování, bridge, NAT, PTP spoj. WAN a LAN IP
Jim se ukazuje Vnější IP, takzvaně ta, kterou ti přidělí provider.
já už sem ohledně IP adres mluvil s Ocrocem. Ovšem asi taky nezná pojmy přerozdělování IP adres a sítě jako A nebo B.
V praxi je to, že i když máš modem, stejně máš určitý rozsah adres, které ti modem přiděluje.
Zabanovat se hráč dá, a velice snadno, ovšem doplatí na to i tací, kteří mají naprosto identického poskytovatele v onom měste, vesnici a bůh ví kde.
Takže pokud někdo má třebas 182.168.50.21, velice snadno se dá určit, kdo je jeho poskytovatel a jaký jeho poskytovatel má v dané lokalitě rozsah IP adres, který může poskytovat. Takže může mít 182.168.50.0 - 182.255.255.255 . Stačí zabanovat tento rozsah a hráč má po prdeli.
pak je jenom na domluvě mezi slušným hráčem, poskytovatelem a GM aby se domluvili na pevné adrese, kterou Gm povolí a je to. hráče to bude stát cca o 100kč měsíčně víc, ale má jistotu, že si zahraje a nebude se dělit o adresy.

Výmluvy, že IP je dynamická je směšný. I dynamická se dá zabanovat, odříznout atd. Síťařinou sem se živil přes 4 roky, takže vím o čem mluvím.
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

neda se zabanovat prave z tohoto duvodu, odriznes mesto, s nim treba 20 hracu, a presto prudic muze zaplatit stovku a prudit dal, kdo chce prudit - prudi i kdyz na nej udelas bububu, takze by byl zase vysledek zabanovani slusnaci a prudic si piska dal
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Raona píše:neda se zabanovat prave z tohoto duvodu, odriznes mesto, s nim treba 20 hracu, a presto prudic muze zaplatit stovku a prudit dal, kdo chce prudit - prudi i kdyz na nej udelas bububu, takze by byl zase vysledek zabanovani slusnaci a prudic si piska dal

Dnes se už nepoužívají tzv. modemy s přes vytáčené číslo, kdy to vše vedlo do jedné centrály do Prahy.
Právě že naopak. Myslíš, že prudič si zaplatí ostrou IP při které pak bude jednoznačně dostižen a už si nezahraje?
Toto už jaksi neplatí že se povede zabanovat celý město. V dnešní době je ve měste x poskytovatelů a každý má svůj rozsah IP adres. O2 má ve městě minimálně dvě centrály a na každé mají jiný rozsah IP adres.
Nebylo to tu poprvé co se tu banovala komplet herna atd.
Je málopravděpodobný, že bude cca 20 a víc hráčů na jednom rozsahu IP adres. je tu cca kolem 200 hráčů co hrají.
Jedinec se dá pořešit velmi snadno. Nahlásíš ostrou adresu, my ji povolíme a jakýkoliv prohřešek bude trvalý ban v plném rozsahu. Copak ty tu stojíš Raono o prudiče a další vehementy, kteří úmyslně kazí hru?
Já bych to spíše řešil takhle.A ono to takhle jde.
Irto
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irto »

Helloween píše: Vnitřní IP je Gm jaksi napr, protože tu nevidí. To je tvoje IP vnitřní. Asi neznáš pojmy routování, bridge, NAT, PTP spoj. WAN a LAN IP
Jim se ukazuje Vnější IP, takzvaně ta, kterou ti přidělí provider.
já už sem ohledně IP adres mluvil s Ocrocem. Ovšem asi taky nezná pojmy přerozdělování IP adres a sítě jako A nebo B.
V praxi je to, že i když máš modem, stejně máš určitý rozsah adres, které ti modem přiděluje.
Zabanovat se hráč dá, a velice snadno, ovšem doplatí na to i tací, kteří mají naprosto identického poskytovatele v onom měste, vesnici a bůh ví kde.
Takže pokud někdo má třebas 182.168.50.21, velice snadno se dá určit, kdo je jeho poskytovatel a jaký jeho poskytovatel má v dané lokalitě rozsah IP adres, který může poskytovat. Takže může mít 182.168.50.0 - 182.255.255.255 . Stačí zabanovat tento rozsah a hráč má po prdeli.
pak je jenom na domluvě mezi slušným hráčem, poskytovatelem a GM aby se domluvili na pevné adrese, kterou Gm povolí a je to. hráče to bude stát cca o 100kč měsíčně víc, ale má jistotu, že si zahraje a nebude se dělit o adresy.

Výmluvy, že IP je dynamická je směšný. I dynamická se dá zabanovat, odříznout atd. Síťařinou sem se Apřes 4 roky, takže vím o čem mluvím.
Ano velice snadno jsi schopen zjistit kdo je poskytovatel a zabanovat segment sitě. Co to řeší? Odpališ kromě jednoho hrače dalšich 20 co si hold jsou u stejného ISP. Požádat o veřejnou IP a udělat vyjimku ve FW aby jsi fungoval fajn a co udělá prasátko vesele zajde do nějaké PC herny a trada opět je z5. Zabanujem PC hernu co uděla prasátko? Zajede k babičce kde je IP od jiného providera a trada opět ban. Takže maš recht lepší bude když admin zabanuje všechny a povoli jen ty slušné že?

Ty pojmy co pišeš mužeš mi vysvětlit co jako maji řešit? Routovani? Nat? Wan a Lan? bože co mě to zde uvadiš jsi asi nastavoval nějaky WiFI router doma a přečetl jsi si zakladní věci networkingu a teď dělaš moudrého?
Takže promiň

Jen pro tvou představu umim se lognout s mého připojení do UO asi z 1000Ip adres. něco jako aplikační proxy ti nic neřekne tak si s tím hlavu nelam. Už vidím jak accarus banuje celé rusko, USA, německo a tak dalé. GG
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

irto, on to umí asi každý, no jo, každej je takovej jak ty.
jak mi vysvětlíš, že všude jinde to jde a tady to nepůjde?
mimo jiné aplikační proxy ti nějak neřeší Ip adresu. měl by sis přečíst co to aplikační proxy vůbec znamená, než ten pojem použiješ:
Aplikační proxy je server speciálně určený pro určitý protokol nebo aplikaci. Za pomocí něj lze analyzovat obsah komunikace, případně ji pozměňovat (např. odstraňování reklam z http požadavků, blokování webových stránek podle obsahu a podobně) nebo ukládat požadavky do vyrovnávací paměti (cache), ze které mohou být při opakovaném požadavku poskytnuta rychleji.

A to se dokážeš připojit jen přes 1000 adres, to není moc. stačí do FW bloknout např. 100.*.*.* a seš víš kde. prvotní se ti totiž nemění.
Dále mi ukaž, kolik hráčů používá proxyserver. pak mi ukaž někoho kdo kvůli prasení bude lítat od jednoho počítaču k druhýmu jen aby na chvíli škodil. No je vidět, že s tím máš hodně velký zkušenosti, když se v tom tak vyznáš, už asi asi něco takovýho zažil žejo?
Irto
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irto »

Helloween píše:irto, on to umí asi každý, no jo, každej je takovej jak ty.
Odpovím otazkou jaký je problém s karmou?
Fakta (za 2h dungu jsem naral 2K karmy)
abych stratil 8K karmy musel bych lotnout 80itemu
Skoro každý kdo chodí dungy ma equip v bedynkach a sačkach

Co to znamená pro prasátko? Pravděpodobně to že tím že lotne 3-4 hrače je z něj červenaček
Pokud mu nikdo nepomuže ma to blbe se stražemi
odradí ho to možná krast protože zjistí že ten verite za to asi nestoji.
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Irto píše:
Helloween píše:irto, on to umí asi každý, no jo, každej je takovej jak ty.
Odpovím otazkou jaký je problém s karmou?
Fakta (za 2h dungu jsem naral 2K karmy)
abych stratil 8K karmy musel bych lotnout 80itemu
Skoro každý kdo chodí dungy ma equip v bedynkach a sačkach

Co to znamená pro prasátko? Pravděpodobně to že tím že lotne 3-4 hrače je z něj červenaček
Pokud mu nikdo nepomuže ma to blbe se stražemi
odradí ho to možná krast protože zjistí že ten verite za to asi nestoji.
Však já neříkám že mi vadí, že to tak bude, já prase nejsem, mě je to jedno. Jen říkám že se dají prasata řešit i jinak.
Odpovědět