"Univerzal" animal box

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

"Univerzal" animal box

Příspěvek od Raziel »

Zdravím,

zamýšlel jsem se nad tím jestli by nešlo změnit tyhle boxy aby braly stejný druh zvěře nehledě na jméno. Chodil jsem hodně tamovat, a dost se mi ti klamáčci nakupili a tak at nemám hodně itemů tak jsem si řekl že si udělám krabičky kde to nahážu ... jenže ... většina zvířat je v pohodě, ale ptáčci to je peklo ... rozházet do krabic 10 ptáčků je nad hranicí času který jsem ochotný do boxování investovat. Každý ptáček je jako jiné zvíře a nejdou štosovat do jedné krabice, nevím kolik jich je druhů ale opravdu by pomohlo kdyby se dali dávat do jedné společně... šlo by to ?
Kecka Ppecka
Book Snake
Book Snake

Re: "Univerzal" animal box

Příspěvek od Kecka Ppecka »

Mě s tvým postem napadlo, co kdyby GM udělali levelový animal boxy ... místo toho, aby se to dělilo na ID zvířat, tak aby to bralo lvl podle kterých jsou rozděleni na odshrinkování ... bylo by to fajn mít u sebe krabici se zvýřaty a jenom si je vyndavat a odšrinkovávat, než sebou tahat těžkej pytel s klamákama.
I play since 2003
Kecka Ppecka - vampire
Yota - craft with the profession
Lol - mage

Hraju abych žil a ne, abych umíral.
Mulambo
Externi Panacek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mulambo »

je to bida to ti teda povim kdyz ta zvyrata vazi 0 :(
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.

I broke the dam

Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
bigdrobek
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od bigdrobek »

Kecka Ppecka: Není to poprvý co píšeš blbost.. :) To co si napsal ani nejde naskriptovat. Respektive jde, ale pak bys vyhazoval pořád jenom jeden typ klamáků, takže bys natamoval třeba srnky a posledního do boxu hodil bulla a rázem s tísíce srnek je tisíc bullů což je absolutní nesmysl.
Ono i v jednom levelu mají klamáci různou sílu, různej počet hp a další atributy..
Kecka Ppecka
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Kecka Ppecka »

Tak jsem napsal myslenku ... na jednu stranu by to ulehcilo itemy ze serveru ale byl by to brutus na skript
I play since 2003
Kecka Ppecka - vampire
Yota - craft with the profession
Lol - mage

Hraju abych žil a ne, abych umíral.
bigdrobek
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od bigdrobek »

Nebyl, prostě to není možný naskriptit aby to umělo v jednom kontejneru rozlišit bulla od kravy nebo srnky, to prostě není technicky možný..
Ulehčit od itemů můžou obyč uni animalboxy do kterych se da nacpat dycky dany typ zvěře. Jedinej problém nastává u ptáčků a králíků, kterejch je víc druhů.
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

U ptáčku, králíků, koček a psů.

Přímlouval bych se za to nebo udělat to co je u krav ať tamuješ černě flekatou nebo hnědě flekatou po shrinknutí je černá.
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

mohlo by to plivat random zver tehoz levelu pri vyndavani, jasne, pokud by si nekdo chtel udelat ze vsech srn bully tak by si nastavil skript at mu to pul hodiny vyhazuje a uklizi az by nakonec mel venku vsechny bully.
bigdrobek
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od bigdrobek »

Ten skript by si dozajisté někdo napsal a ze všech šmucek lvl3 udělal ty nejlepší, s lvl5 a dalšíma to samý... Pak bysme viděli v prohřeškách del+ban za zneužití herního nastavení a pozastavení této funkce v novinkách.. :)
Imho je to prostě nerealizovatelný. Pořešit víc druhů stejnýho klamáka do jednoho UAB a bude to cajk..
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

kdyz by se do podminky pridalo pokud vytahnes klamaka z boxu, nemuzes do nej klamaka vratit (globalne jakykoliv klamak na vsechny ab) driv nez za xxx (pul hodiny by asi stacilo) tak by se to osetrilo
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Verze která by je vytvářela náhodně nepřichází v úvahu (viz zneužívání měniče map). UAB které by jsi pamatovalo kolik kterých zvířátek se tam vložilo udělat lze, ale kvůli složitosti to v brzké době určitě nebude.
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Ocroc píše:Verze která by je vytvářela náhodně nepřichází v úvahu (viz zneužívání měniče map). UAB které by jsi pamatovalo kolik kterých zvířátek se tam vložilo udělat lze, ale kvůli složitosti to v brzké době určitě nebude.
A to sjednocení shrinknutých koček? ptáčku? psů? kralíků?
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Já si myslím, že vzhledem k váze shrinknutých klamáků - 0, je jednodušší mít klamáky rozházené jen v pytlíkách, ale záleží jak moc to zatěžuje sféru, protože takhle je těch itemů určitě mraky, ale třídit každé ty druhy ptáčků, koček, psů apod. je fakt opruz.
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Bych udělal po světě jen jeden typ těhle malejch critterů (pták, kočka, čokl aj.) a bylo by. Beztak vypadaj všichni stejně. Sice by to bylo značně méně RP, ale na druhou stranu .. při jejich velikosti a využití /wilzn
Nexios
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Pokud by to mělo dávat více podobných typů, tak po vložení by se vždy sjednocovaly do určitého typu, a následně bych například vyndaval jen předem určený typ ptáčka nebo jaké další breberky ještě tamujete.-třeba jako Bully jsem muset rozstrkávat do dvou UAB, tak by se oba dávaly do jednoho a dávalo by to třeba ten slabší nebo průměrný poddruh.
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Odpovědět