Novy speech-filtr na serveru (bylo: Háčky, Čárky)
- Liarm
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Novy speech-filtr na serveru (bylo: Háčky, Čárky)
Proč nejde ve hře napsat háček ani čárka? (Hus se obrací v hrobě..)
Edit by Baltik
Edit by Baltik
Re: Háčky, Čárky
Protoze je tam ted implementovano par filtru na client pakety ktere ve zkratce whitelistuji z ruznych duvodu jen znaky, ktere lze ulozit v ascii hodnotach 32-127.Liarm píše:Proč nejde ve hře napsat háček ani čárka? (Hus se obrací v hrobě..)
Prvni krok k odstraneni par velice neprijemnych exploitu proti tehle verzi koule.
Pro ceske znaky jsem tam dal prekladove tabulky, pokud nekdo ze Slovaku zkontroluje prevody u .SK, budu jedine rad.
srbqf
- Liarm
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Takové pěkné téma o češtině a ty to tak zkazíš (jinými slovy nerozumím ale aspoň vím, že je to schválně)Baltik píše: Protoze je tam ted implementovano par filtru na client pakety ktere ve zkratce whitelistuji z ruznych duvodu jen znaky, ktere lze ulozit v ascii hodnotach 32-127.
Prvni krok k odstraneni par velice neprijemnych exploitu proti tehle verzi koule.
E: kdyby bylo po mém tak můžem Lock, (pokud nechcete pokračovat v diskusi) svádělo by mě to k posthuntu
Mno nechme to otevrene, kdyby to delalo opravdu neco jineho nez to delat ma, at to je ted kam hlasit.Liarm píše: E: kdyby bylo po mém tak můžem Lock, (pokud nechcete pokračovat v diskusi) svádělo by mě to k posthuntu
Zname bugy ktere netreba reportovat
- Pokud jsou v hesle nektere znaky, nelze se prihlasit
- Obcas to nad nekym napise jakousi japonstinu - kdo sem prvni napise, co presne je potreba do hry rict aby se tenhle ukaz vyskytl, dostane maly darek

srbqf
- Yoshua
- Walking Scribbler
- Bydliště: Skara Brae (cech) / Britain (kraftárna č.p.4 & 6) / Templářské město / Njulem č.p.185
Hruza
Jsem si tak zakládal na své diakritické češtině a teď...

to se mi opravdu stalo píše:1) Nemas kus?
2) Kus čeho?
1) No kus!
2) No ale jakej kus?
1) Ses blbej nebo co? Proste KUS!!!
2) Jako kus ryby, masa, látky?
1) omg rofl lol... kus na strileni
2) To řeknu snad hned že kuš! A ne tu nemám, bohužel.
[size=75][color=blue][i]ranger a správce charity lesního lidu[/i][/color]
[color=green]"Ten je od Hraničářů. Nebezpeční chlapi, potloukají se po divočině. Jak se doopravdy jmenuje, to jsem nikdy neslyšel, ale tady se mu říká Yoshua."[/color][/size]
[color=green]"Ten je od Hraničářů. Nebezpeční chlapi, potloukají se po divočině. Jak se doopravdy jmenuje, to jsem nikdy neslyšel, ale tady se mu říká Yoshua."[/color][/size]
- Imp aen Cillin
- Order Leader
- Kontaktovat uživatele:
akorat ze z toho žluťoučkýho koně uz nemam ten pozitek :/Baltik píše:Vidis, a pritom spravne cesky by to bylo "Nemas kusi?"to se mi opravdu stalo píše:1) Nemas kus?od vzoru ruze pokud vim
[url=http://zapisnik.maly.cz/462278-trvale-udrzitelna-krava-ii.php]Dvanáctero figur zápasu perem čili příručka písemné polemiky - aneb co znamenají ta latinská slova?[/url]
[b]the Gods told me to do it![/b]
[b]the Gods told me to do it![/b]
--------- TAK A DOST -----------
Pokud chcete kecat na tema treba hacky/carky, cinte prosim zde: http://www.darkparadise.cz/Forum/viewtopic.php?t=1023
Tenhle topic ponechme sticky na ciste technicke veci kolem packet-filteru.
Jen pro info - pokud jste presli na nekterou z tech uzasnych novych verzi Injectionu, co posilaj resend requesty kazdou chvili, doporucuji vam pokud mozno hodne rychle downgradovat.
Mam hodne silne podezreni ze prave to muze byt duvodem velke casti lagu, to co od nekterych z vas chodi na server a na co musi server odpovidat je opravdu hruza. Zatim je to na vasi dobrovolnosti, nicmene v okamziku kdy otestujem starsi verze a najdeme nejakou ktera se k serveru chova rozumneji, bude akorat vhodna doba kdy prilis caste resendy asi bude potreba omezit. Coz by pro vas mohlo mit neblahe dusledky ve hre (disconnect v nejnevyhodnejsi dobu)
Edit od Kolíka Aťsepicnu: Diskuzi o správné verzi yoka, popřípadě co s resendama sem přesunul sem: http://www.darkparadise.cz/Forum/viewtopic.php?t=1357
A další diskuzi na toto téma máte tu: http://www.darkparadise.cz/Forum/viewtopic.php?t=1123
Pokud chcete kecat na tema treba hacky/carky, cinte prosim zde: http://www.darkparadise.cz/Forum/viewtopic.php?t=1023
Tenhle topic ponechme sticky na ciste technicke veci kolem packet-filteru.
Jen pro info - pokud jste presli na nekterou z tech uzasnych novych verzi Injectionu, co posilaj resend requesty kazdou chvili, doporucuji vam pokud mozno hodne rychle downgradovat.
Mam hodne silne podezreni ze prave to muze byt duvodem velke casti lagu, to co od nekterych z vas chodi na server a na co musi server odpovidat je opravdu hruza. Zatim je to na vasi dobrovolnosti, nicmene v okamziku kdy otestujem starsi verze a najdeme nejakou ktera se k serveru chova rozumneji, bude akorat vhodna doba kdy prilis caste resendy asi bude potreba omezit. Coz by pro vas mohlo mit neblahe dusledky ve hre (disconnect v nejnevyhodnejsi dobu)
Edit od Kolíka Aťsepicnu: Diskuzi o správné verzi yoka, popřípadě co s resendama sem přesunul sem: http://www.darkparadise.cz/Forum/viewtopic.php?t=1357
A další diskuzi na toto téma máte tu: http://www.darkparadise.cz/Forum/viewtopic.php?t=1123
Naposledy upravil(a) Baltik dne 19.01.2007 18:12:28, celkem upraveno 1 x.
srbqf
jen pro info, ktery to sou :pBaltik píše: Jen pro info - pokud jste presli na nekterou z tech uzasnych novych verzi Injectionu, co posilaj resend requesty kazdou chvili, doporucuji vam pokud mozno hodne rychle downgradovat.
Mam hodne silne podezreni ze prave to muze byt duvodem velke casti lagu, to co od nekterych z vas chodi na server a na co musi server odpovidat je opravdu hruza.
Potrebuju znat Unicode hodnotu.Baltik píše: Pro ceske znaky jsem tam dal prekladove tabulky, pokud nekdo ze Slovaku zkontroluje prevody u .SK, budu jedine rad.
srbqf
- Mir
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Kód: Vybrat vše
Znak Decim Hexa
ľ 318 13E
Ľ 317 13D
ť 357 165
Ť 356 164
ď 271 10F
Ď 270 10E
ŕ 341 155
Ŕ 340 154
ĺ 314 13A
Ĺ 313 139
ú 250 FA
Ú 218 DA
ô 244 F4
ä 228 E4
I believe in miracles.
- Pepik
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Tak, místo čuměl/cumel píše @&%el
Upřesnění: Dělá mi to pouze u jedný postavy - necra (ID=0x00199051)
Momentík, nikam se nehnat - něco zkusím, mám dojem, že zrovna u téhle postavy mám trošku větší konfigurační soubor - zkusím ho přepsat a dám vědět...
Upřesnění: Dělá mi to pouze u jedný postavy - necra (ID=0x00199051)
Momentík, nikam se nehnat - něco zkusím, mám dojem, že zrovna u téhle postavy mám trošku větší konfigurační soubor - zkusím ho přepsat a dám vědět...
Naposledy upravil(a) Pepik dne 21.01.2007 18:34:02, celkem upraveno 2 x.
podpis v rozporu s pravidly fora :D
cum je ponekud neslusne anglicke slovo...Pallando píše:jestli to ale neni jiny jev, me to dela ze mam anglickou cenzuru... napr misto ass napise @$$ a tak ruzne obmeny...Pepik píše:Tak, místo čuměl/cumel píše @&%el okolo 18:15.
alt-o, vpravo dole, Obscenity filter a vypnout

Promazáno a přesunuto (viz. výše). Kolík Aťsepicnu
srbqf
- Kecka Ppecka
- Book Snake
Re: Novy speech-filtr na serveru (bylo: Háčky, Čárky)
Balt má pravdu. Před tim než jsem si vypl ten filtr, tak stačilo napsat slovo: "stit" a uz to cenzurovalo...Tak, místo čuměl/cumel píše @&%el
A s těmi háčkami a čárkami, myslim si že si na to človek zvykne.
I play since 2003
Kecka Ppecka - vampire
Yota - craft with the profession
Lol - mage
Hraju abych žil a ne, abych umíral.
Kecka Ppecka - vampire
Yota - craft with the profession
Lol - mage
Hraju abych žil a ne, abych umíral.