Úmrtí v cechu Rangů
Úmrtí v cechu Rangů
Ahoj lidi, dnes ráno když jsem se vzbudil (asi kolem třičtvrtě na jedenáct) mrknu na UO, měl sem ji po dobu spaní zaplou (spát "sem šel" tak asi kolem čtvrté nebo páté ráno) no a byl jsem takhle od včerejška trénovat Animal Taming v ohrádce cechů Rangů (tam kde je i cedulka, že se nesmí v ohrádce zabíjet!) ve městě Skara Brae a ráno jak se probudím (bohužel sem u toho usl) zjistím, že jsem mrtev! Po dobu co jsem spal tak moje postava tam jenom tak stála nic nedělala nic sem nemakroval nebo tak nějak! A ňáký to Prase co nedbá Pravidel mě zabilo! Tímto bych chtěl poprosit dáné GM, které takové věci řeší aby sjednalo nápravu a víckrát aby se to už neopakovalo. Už jsem psal Page ele nevím jestli sem ho napsal správně a správné osobě. Napsal jsem do té Page svoje ID postavy, souřadnice kde se to odehrálo (kde sem zrovna stál) a uvedl sem GM Qvida a snad sem to napsal správně, no nevím ještě se nikdo neozval.
Re: Úmrtí v cechu Rangů
Mozna te zabilo GM za lagovani sfery nebo za plno podobnych blbosti, ktery si muze vymyslet, jako se to Hated stalo uz tolikrat..Buldy píše:Ahoj lidi, dnes ráno když jsem se vzbudil (asi kolem třičtvrtě na jedenáct) mrknu na UO, měl sem ji po dobu spaní zaplou (spát "sem šel" tak asi kolem čtvrté nebo páté ráno) no a byl jsem takhle od včerejška trénovat Animal Taming v ohrádce cechů Rangů (tam kde je i cedulka, že se nesmí v ohrádce zabíjet!) ve městě Skara Brae a ráno jak se probudím (bohužel sem u toho usl) zjistím, že jsem mrtev! Po dobu co jsem spal tak moje postava tam jenom tak stála nic nedělala nic sem nemakroval nebo tak nějak! A ňáký to Prase co nedbá Pravidel mě zabilo! Tímto bych chtěl poprosit dáné GM, které takové věci řeší aby sjednalo nápravu a víckrát aby se to už neopakovalo. Už jsem psal Page ele nevím jestli sem ho napsal správně a správné osobě. Napsal jsem do té Page svoje ID postavy, souřadnice kde se to odehrálo (kde sem zrovna stál) a uvedl sem GM Qvida a snad sem to napsal správně, no nevím ještě se nikdo neozval.
Chudáci kluci:(Wrall Nightmare píše:Mozna te zabilo GM za lagovani sfery nebo za plno podobnych blbosti, ktery si muze vymyslet, jako se to Hated stalo uz tolikrat..
V prvé řadě si uvědomte, že nejsme stroje co reagují ihned. Ovšem se snažíme věci vyřešit co nejrychleji, pokud je to v našich možnostech. Když se nic neděje hodinu, dvě po tom co jste napsali page, tak to neznamená, že se nic neřeší. Na tvůj problém se podívám, ale příště stačí jen page.
Hehe celkem trapas, do teď sem tam stál jak trubka.
A nikdo se neukázal.
Edit: Příště by se aspoň někdo z GM mohl ozvat, že se to teda řeší a nenechávat dotyčnou osobu jen v naději.
A nikdo se neukázal.
Edit: Příště by se aspoň někdo z GM mohl ozvat, že se to teda řeší a nenechávat dotyčnou osobu jen v naději.
- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Jedinej trapas si tu zatím předvedl jen ty... Ty jsi totiž jeden takovej velkej trapas... Si zaplať a budeš mít pana GM za prdelí pořád...
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ty máš co říkat Robinku! Ještě otravuješ ostatní na mapě?!
Běž spamovat jinam!
Běž spamovat jinam!
ty to tak robis? ci si o tom len pocul? narazas na neco, na nekoho? ma to byt narazka na support nejakeho gm? mozes byt teda konkretny? chces ban za obvinenie zo supportu? ako true hrac (bla bla) to urcite vysvetlis blizssie, kedze tu nesi v pokeci...Robin de Martis píše:Si zaplať a budeš mít pana GM za prdelí pořád...
To víš on spíš je jenom takovej rejpal blbej, já ho znám z dřívějška on rád chodí cizejm na mapu a otravuje tam.
- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Jojo Buldy oni jsou pro mě BH a Etolky cizíBuldy píše:To víš on spíš je jenom takovej rejpal blbej, já ho znám z dřívějška on rád chodí cizejm na mapu a otravuje tam.
- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Ano robím to tak. Ano je to narážka. Nemůužu být konkrétní. Chtěl bych ban za obvinění od tebe. Rozhodně jsem víc true jak ty!Playboy píše:
ty to tak robis? ci si o tom len pocul? narazas na neco, na nekoho? ma to byt narazka na support nejakeho gm? mozes byt teda konkretny? chces ban za obvinenie zo supportu? ako true hrac (bla bla) to urcite vysvetlis blizssie, kedze tu nesi v pokeci...
Já sem jenom čekal na to až se tu oběví ňákej trouba jako ty a bude mi to tady spamovat abych se vůbec nedobral žádnýho výsledku, ach jo.
buldy klidni sve hormony.
Omlouvam se za svuj dobry humor...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
Buldy, napsal jsi page, GMka o tom vi. Ted jen cekej. Ocividne se toho chytil Qvido -> po delsi dobe ( min tyden ) mu zkus napsat PMku a nebo na ICkve. Jinak zlom vaz.Buldy píše:Já sem jenom čekal na to až se tu oběví ňákej trouba jako ty a bude mi to tady spamovat abych se vůbec nedobral žádnýho výsledku, ach jo.
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
robine teba museli bit rodicia cele detstvo po hlave lebo fakt neviem jak moze byt niekto tak sprosty
- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji za poklonuCavalier píše:robine teba museli bit rodicia cele detstvo po hlave lebo fakt neviem jak moze byt niekto tak sprosty
Nechte Robinka bejt. Von je chudak. Jeho oblicej je napadne podobny obliceji cloveka s velmi nizkym IQ (minimalne stale pootevrena usta a nepritomny pohled tam je). Bohuzel na tento stav tolik trpi, ze zanevrel na cely svet. Ve tri rano vola PCR na souseda, protoze si dovolil zaparkovat pravou casti vozu na verejne zeleni. Podobne hrdinskymi kousky zachranuje celou svoji ulici od zlocinul a je za to velmi "oblibeny". Vetsi pulka jeho reality je DP. To je jeho teritorium. A tady se citi poprve v jeho velmi zpackanem zivote jako "nekdo". Byt vami, nevsimal bych si ho....
Když ctu ty komenty tak se vazne musim smat. Hosi poradim vam: Nejakou holku, jednou az dvakrat tydne se poradne ozrat a snad se trosku sklidnite
- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Tak vyspělý mladý muž o.ODarkness píše:Když ctu ty komenty tak se vazne musim smat. Hosi poradim vam: Nejakou holku, jednou az dvakrat tydne se poradne ozrat a snad se trosku sklidnite