Hračští Offline Vendoři
Re: Hračští Offline Vendoři
Ahoj Lukáši,
Nejsem si uplně jist zdali ten dotaz myslíš vážně nebo pouze trolluješ, protože první dva body jsou zodpovězeny dokonce v samotné quote.
Ten kdo ti řikal že tam tato featura bude, nechť ji napíše a pošle mi ji na ICQ. Nijak snadno skriptově by to totiž nešlo a ani jsem o něčem takovém nepřemýšlel.
Nejsem si uplně jist zdali ten dotaz myslíš vážně nebo pouze trolluješ, protože první dva body jsou zodpovězeny dokonce v samotné quote.
Ten kdo ti řikal že tam tato featura bude, nechť ji napíše a pošle mi ji na ICQ. Nijak snadno skriptově by to totiž nešlo a ani jsem o něčem takovém nepřemýšlel.
- Kecka Ppecka
- Book Snake
Mě by zajímalo, jak to město je starý a jak ten port vypadá .. proběhala jsem všechny nový města co znám a nikde nic .... akorát co jsem viděla tak Nimue měla štěstí a našla to, ale nevim kde to hledat ten port .. poradíte prosím?
A jaká je prosím cena toho vendora? Vlezu tam za 15 mapek a co pak? Mám mít rozbalené GP v banku, nebo jak?
- Kecka Ppecka
- Book Snake
tak cena byla už napsaná 50 000 zlatých a 5000 magických mincí
- Kecka Ppecka
- Book Snake
Tak jsem drhuhej na DP co našel ten vchod Díky jedné nápovědě a trochu štěstí jsem to našel docela jednoduchý, akorát trochu pozornosti to chtělo a asi 8 hodin strávených hledáním
Port byl značně zvýrazněn a Neme má pravdu, byl tam překlep. Vendora koupíte za 50k zlatých a 10k magických.Kecka Ppecka píše:Mě by zajímalo, jak to město je starý a jak ten port vypadá .. proběhala jsem všechny nový města co znám a nikde nic .... akorát co jsem viděla tak Nimue měla štěstí a našla to, ale nevim kde to hledat ten port .. poradíte prosím?
- Kecka Ppecka
- Book Snake
Akorát jsme se chtěl zeptat .. to ovládání je nb?
+ by mi zajímalo, proč to bere 2x 10% z ceny věci .. poprvé, když to vyberu od vendora a po druhé, když chci tu poukázku rozkliknout, je to záměr a nebo to je chyba?
+ by mi zajímalo, proč to bere 2x 10% z ceny věci .. poprvé, když to vyberu od vendora a po druhé, když chci tu poukázku rozkliknout, je to záměr a nebo to je chyba?
Naposledy upravil(a) Kecka Ppecka dne 05 říj 2011 22:34, celkem upraveno 1 x.
- Kecka Ppecka
- Book Snake
+ by mi zajímalo, proč to bere 2x 10% z ceny věci .. poprvé, když to vyberu od vendora a po druhé, když chci tu poukázku rozkliknout, je to záměr a nebo to je chyba? A poslední otázka: Stačí když u vendora budou gp a žádný itemy, tak po 3. dnech nezmizí. Děkuju za trpělivost.
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Kecka Ppecka píše:A poslední otázka: Stačí když u vendora budou gp a žádný itemy, tak po 3. dnech nezmizí. Děkuju za trpělivost.
Pokud nemá 3 dny předmět v nabídce a současně nemá u sebe ani peníze je smazán.Ocroc píše:Vendor má trvanlivost tři dny, pokud po třech dnech nemá žádný item k prodeji a nemá u sebe žádné peníze, je automaticky smazán.
Tato věta, pokud jí převrátíme, znamená prostě toto : Dokud má vendor peníze a nebo předměty, tak nezmizí.
- Kecka Ppecka
- Book Snake
Tak me slo jenom o to ze nacpu do vendora itemy a prvni den to proda a ja bych tejden nehral tak aby v budoucnu nestratil pozici. A i kdyz si to tak vemu, tak vendor zmizi, ale ovladac zustava. Tak je to i trochu jedno, teda az na ty gp. Je skoda ze to bere 2x 10% to budou v tch vendorech o to drazsi veci ..... napr kobik co stoji 30K bude stat 37k. To nevim jak se to bude prodavat.
Zatím to vypadá že to bude na prodej jen těch top itemů vzhledem k ceně vendora a 10procentní dani. Ale o to ta daň bude větší. Osobně bych daň zrušil, přece jenom ten vendor taky není zadarmo, tak nemá moc smysl platit za něco něj několikrát. Ale věřím, že se s tím ještě hýbat možná bude tak kdoví. Každopádně si nějakého taky koupím abych si to vyzkoušel
- Kecka Ppecka
- Book Snake
Tak ono podstate je dan za vyzvednuti deedu a za rozmeneni taky. Napadla mi ale jedna vec jak pomoc financne slabsim hracum. Kdyz umi vendor prodavat, tak umi i vykupovat. Vim ze je to futuristicky, ale bylo by to zajimavejsi. A s tou dani si myslim ze bud ji dat na neco a nebo ji zrusit a dat ji treba jenom na rozbaleni deedu + mi teda stve ze s tim deedem se neda hybat a jsem podstate donucen ho rozbalit, aby neprekazel v baglu
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Daň je tam zřejmě proto, aby bylo stále výhodnější, prodávat předměty přímo.
Daň je 10% a jak bylo již řečeno, je tam proto aby bylo výhodnější prodávat přímo.
- Kecka Ppecka
- Book Snake
Té dani rozumim, ale včera se mi stalo, že mi vendor prodal věc za 10K a když jsem vzal gp od vendora, tak mi to strohlo 10% (takže jsem měl 9K) a pak mi to strhlo ještě 10%, když jsem ten deed rozměnil na gp, tak mě právě zarazilo že je to tolik (nevim jestli to byla chyba nebo záměr), takže s těch 10K jsem měl nějakých 8,1K. Dneska mi prodal vendor věc za 3K, když jsem od něj bral peníze, tak mi to napsalo 10% daň stržena a měl jsem v baglíku deed na 3K a pak mi to strhlo po rozměnění deedu těch 10.%, tak nevim co je dobře ... to co včera a nebo dneska ... Jinak je to super věc. Těšim se až se budou rozšiřovat levely.
Ocroc píše:Daň je 10% a jak bylo již řečeno, je tam proto aby bylo výhodnější prodávat přímo.
Nesnižuje to ale použitelnost těch vendorů ?
Prodejce: Vendor 50k +10k MC + věci prodám vlastně za 10 procent méně než je prodejní cena. Určitě bude málo lidí, kteří budou ty vendory obíhat denně (oproti vývěsce která jde v klidu projít rychle, ačkoliv do ní musím psát každý den protože můj inzerát odscrolluje na další stránky)
Kupující: obíhat offline vendory a hledat co bych chtěl, a pravděpodobně díky těm 10 procentům budou mít vyšší ceny než vývěska... radši pročte vývěsku popřípadě skoukne trh...
Aby z toho nebylo něco jako "Tak mám už všechno, ale ne vlastně vendora nemám tak si nějakého udělám at ho mám taky."
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Čili celková daň potom činí 21% (1.1*1.1=1.21). Asi by si to chtělo ujasnit, kdy se bude daň vybírat.Kecka Ppecka píše:Té dani rozumim, ale včera se mi stalo, že mi vendor prodal věc za 10K a když jsem vzal gp od vendora, tak mi to strohlo 10% (takže jsem měl 9K) a pak mi to strhlo ještě 10%, když jsem ten deed rozměnil na gp, tak mě právě zarazilo že je to tolik (nevim jestli to byla chyba nebo záměr), takže s těch 10K jsem měl nějakých 8,1K. Dneska mi prodal vendor věc za 3K, když jsem od něj bral peníze, tak mi to napsalo 10% daň stržena a měl jsem v baglíku deed na 3K a pak mi to strhlo po rozměnění deedu těch 10.%, tak nevim co je dobře ... to co včera a nebo dneska ... Jinak je to super věc. Těšim se až se budou rozšiřovat levely.
Jinak u testovacího vendora výběr z deedu probíhal bez problémů, asi se tam vloudila chybička při zrušení podmínky méně než deset tisíc - že by se pak při transakci nad 10k vybírala daň dvakrát?
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
- Kecka Ppecka
- Book Snake
Čoveče, máš asi pravdu .. možná ta je chybyčka když dali daň nad 10K, tak to asi bere od 10K a více 2x 10%, a když je to pod 10K, tak 1x10% .. je to asi ve skriptu .. GM tam dali nad 10K daň a pak tam ještě dodali 10% na vše .. takže si myslim, že by se na to GM měli kouknout .. já jsem přišel sice o 900gp, ale Nimue tam má věc za 1,3M a to bude pak pěkšná sumička .. Proto prosím GM, podívejte se na tu daň. DěkujiČili celková daň potom činí 21% (1.1*1.1=1.21). Asi by si to chtělo ujasnit, kdy se bude daň vybírat.
Jinak u testovacího vendora výběr z deedu probíhal bez problémů, asi se tam vloudila chybička při zrušení podmínky méně než deset tisíc - že by se pak při transakci nad 10k vybírala daň dvakrát?