pokracovani...
Re: pokracovani...
Qvido, myslíš ten jeden post z několika, co scenzuroval Triglav?
Acarus: Díky.
Acarus: Díky.
Existují tři zásadní situace, kdy muž nevratně ztrácí svoji čest:
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!
Bizon
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!
Bizon
V tomhle topicu zcenzuroval snad vše co jsem tak koukal, jen teď jsem nalezl jeden post, kterej evidetně přehlídl a napravil jsem to.
- Edward Cullen
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
vis marco kazdej nema postavy jen se skilama a bez questu jako tyMarco Polo píše:To dobu co tady brečís uz by jsi mela novej acc max harvci postavu a znova by jsi mela rozjetej zivot na Dp prstan tady psat nesmysli a zacni s necim co ma budoucnost ostatně trest co jsi dostala je tak akorat ..
Nemas vubec pouzivat takoveto veci kdyz moc dobře víš ze to je trestne..tedka uz to neukecas
- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Ty kráso hulím jak fabrika. řežu si žíly žíletkama, ale ještě mě nikdo nezabanoval!
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
smějeme se Estel v blesku!
No prijde mi ze by se to dalo resit i klidneji 200 logu za jedno otevreni a byl by klid.A to plati pro vsechny.
Navic co me neskutecne sere na dp je ze se nejdriv tresta a az pak se dela osveta a prevence.Ale tak ja uz stejne rok nelognul tak je mi to jedno
Navic co me neskutecne sere na dp je ze se nejdriv tresta a az pak se dela osveta a prevence.Ale tak ja uz stejne rok nelognul tak je mi to jedno
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Jistě všem slušným hráčům velmi chybíš...Anger píše:...Ale tak ja uz stejne rok nelognul tak je mi to jedno
Ja prasil hlavne ty neslusny a ty co meli blby kecy
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
tomu ver ze chyba :p nie je hated ako hatedRetromancer píše:Jistě všem slušným hráčům velmi chybíš...Anger píše:...Ale tak ja uz stejne rok nelognul tak je mi to jedno
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Vidis svet je zly a kruti:( Muj strejda si treba celej zivot setril na kremaci a pak se utopil v mori:(
Raynor píše:LOL LOL LOL O LOL Toť můj názor na tuten shard )
LOL LOL LOL LOL a ještě jednou LOL na ten tvůj názor
nikdo tě tu nenutí hrát... myslím že spoustu lidí potěšilo, že se tu vyskytujete minimalně
Legie (navzdy!!)
Podle vsech tvych topiku Mianku typuju ze sis hezky potahal kdyz smazali Hated co?:p
typuješ správněDepka píše:Podle vsech tvych topiku Mianku typuju ze sis hezky potahal kdyz smazali Hated co?:p
ale moment.... pan Wrall tu někde psal že hated nesmazali... chlapci si tu nějak tedy protirečíte nebo tomu nerozumím
Legie (navzdy!!)
to vied depka su aj taky ako ja a tym si mili len tyDepka píše:Podle vsech tvych topiku Mianku typuju ze sis hezky potahal kdyz smazali Hated co?:p
Se ted omlouvam, jsem sem nakoukla,ale trochu te tve vete nerozumim, mohl by jsi mi to prelozit?Sikulka píše:to vied depka su aj taky ako ja a tym si mili len tyDepka píše:Podle vsech tvych topiku Mianku typuju ze sis hezky potahal kdyz smazali Hated co?:p
Preklad do cestiny: To vis, Depko, jsou i taci jako ja a tem jsi mily jen ty (rozumej: z Hated).Aknah píše:Se ted omlouvam, jsem sem nakoukla,ale trochu te tve vete nerozumim, mohl by jsi mi to prelozit?
DekujiWrall Nightmare píše:Preklad do cestiny: To vis, Depko, jsou i taci jako ja a tem jsi mily jen ty (rozumej: z Hated).Aknah píše:Se ted omlouvam, jsem sem nakoukla,ale trochu te tve vete nerozumim, mohl by jsi mi to prelozit?
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Toto nebola Slovencina ale :pWrall Nightmare píše:Preklad do cestiny: To vis, Depko, jsou i taci jako ja a tem jsi mily jen ty (rozumej: z Hated).Aknah píše:Se ted omlouvam, jsem sem nakoukla,ale trochu te tve vete nerozumim, mohl by jsi mi to prelozit?
Sklb - okrasny clovek
Taky nikdo neříkal že byla...Johny Matovic píše:Toto nebola Slovencina ale :pWrall Nightmare píše:Preklad do cestiny: To vis, Depko, jsou i taci jako ja a tem jsi mily jen ty (rozumej: z Hated).Aknah píše:Se ted omlouvam, jsem sem nakoukla,ale trochu te tve vete nerozumim, mohl by jsi mi to prelozit?