Uo Auto mapa
Uo Auto mapa
při otevírání mapy mi to hodí tuhle hlášku:
Aplikace nebo knihovna DLL C:\program files\Uomapa\UpdateAce.DLL není platnou kopií systému windows. Porovnejte soubor s instalační disketou.
Můžete někdo poradit co s tim ? jak zapnout uoam ? docela těžko se mi bez ní hraje Díky
Aplikace nebo knihovna DLL C:\program files\Uomapa\UpdateAce.DLL není platnou kopií systému windows. Porovnejte soubor s instalační disketou.
Můžete někdo poradit co s tim ? jak zapnout uoam ? docela těžko se mi bez ní hraje Díky
Re: Uo Auto mapa
Stiahni si súbor updateAce.dll z tejto stránky a pridaj ho do zložky kde mas nainštalovanú UOAM:
http://www.dlldll.com/updateace.dll_download.html
Pain, DoHR
už to jede, Díky !
Hoj, měl bych dotaz jak při relogování uo na různých serverech (používam uo_launcher) zřídit, aby mi uoam načetlo tu správnou mapu? Zůstává mi pořad jedna...
Už nic, vyřešeno. (zalozka map -> uo client data files)
Lidičky z ničeho nic mi začala blbnout mapa při konektu mi hazí hlášku "Connection refused" nevědel by někod co s tím?
Nam zas bugla mapa stylom ze su tam nalogovani aj ludia ktori uz davno odlogli..a vzdy ked sa prihlasim nacitava mi to text ktory sa tam napisal za ten cas co som bol off.. Uz to zacina byt dost neprehladne a otravne
Nebudem vytvárať nový topic, tak to hodím sem. Je možné pripojiť sa niekam na server uo mapy, ak nie sme v guilde?
viz novinky:
Baltik píše:Server je mapa.darkparadise.cz, port 2002. Pristup tam zatim nema nikdo, pokud ho chcete, tak si bud napiste page (format: UOMAPA pro gildu XYZ, heslo abcdef) ale k tomu se dostanu az vecer, nebo optimalne me odchytite na irc (server irc.darkparadise.cz, kanal #dp) kam tak jednou za hodinu hodim okem i pres den. Nemate-li gildu, ale presto chcete vlastni mapu, zkuste me ukecat na irc - pokud ji potrebujete k hrani na DP, tak me ukecate
„Každý člověk žije z práce, ale ne každý ze své.“ (Oldřich Fišer )
- Amigor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
zdarek , mohl by mi někdo poradit ? při spuštění UO mapy mi to piše :
UO auto map has encountered corruption in one of your .MAP files and must now exit. The corrupt file has been deleted
UO auto map has encountered corruption in one of your .MAP files and must now exit. The corrupt file has been deleted
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Ahoj,
myslím že pri tomto UOAM vždy hlási chybu v inom .map súbore a zmaže ho, však? Mrkni do zložky s UOAM a sleduj ktoré súbory to maže keď ju spúštaš. Ak ju spustíš tak 4-5 krát, tak sa všetky zlé súbory, resp. všetky .map súbory pomažú a UOAM by ti mala potom vygenerovať nové .map súbory a fungovať. Ešte sa ti môže stať, že ti potom zahlási, že ti chýba súbor UpdateAce.dll. Na stiahnutie tohoto súboru nájdeš link niekde tu na fóre alebo Googlením. Snáď ti to pomôže : )
myslím že pri tomto UOAM vždy hlási chybu v inom .map súbore a zmaže ho, však? Mrkni do zložky s UOAM a sleduj ktoré súbory to maže keď ju spúštaš. Ak ju spustíš tak 4-5 krát, tak sa všetky zlé súbory, resp. všetky .map súbory pomažú a UOAM by ti mala potom vygenerovať nové .map súbory a fungovať. Ešte sa ti môže stať, že ti potom zahlási, že ti chýba súbor UpdateAce.dll. Na stiahnutie tohoto súboru nájdeš link niekde tu na fóre alebo Googlením. Snáď ti to pomôže : )
Pain, DoHR
- Ulter-Bes
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Mám taky jeden problém.
Podle a z ničeho nic se mi nechce načíst mapa. Po spuštění se zapne, trackne postavu, načtou se places, vše na oko jede, ale mapa se nezobrazí - je černá. Takže kurzor se pohybuje s postavou, tuším kde jsem podle places (ať už mých, nebo default), ale pohybuji se v černu.
Zkusil jsem ji přehrát druhou mapou z druhého pc, která jede bez problémů (smazal jsem uoam z program files a přidal ji do registrů), mapa obsahuje soubor UpdateAce.dll... A pořád nic.
nevím, v čem by mohl být problém , poraďte prosím.
Podle a z ničeho nic se mi nechce načíst mapa. Po spuštění se zapne, trackne postavu, načtou se places, vše na oko jede, ale mapa se nezobrazí - je černá. Takže kurzor se pohybuje s postavou, tuším kde jsem podle places (ať už mých, nebo default), ale pohybuji se v černu.
Zkusil jsem ji přehrát druhou mapou z druhého pc, která jede bez problémů (smazal jsem uoam z program files a přidal ji do registrů), mapa obsahuje soubor UpdateAce.dll... A pořád nic.
nevím, v čem by mohl být problém , poraďte prosím.
http://ultra-bjes.blogspot.com - blog z uo
http://lmgtfy.com/?q=uoam+black+map
(Map -> UO client data file location / nastav si v registrech spravnou cestu k dp souborum)
(Map -> UO client data file location / nastav si v registrech spravnou cestu k dp souborum)
- Ulter-Bes
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
díky, funguje, jsem ti zavázaný bfuWizzy píše:http://lmgtfy.com/?q=uoam+black+map
http://ultra-bjes.blogspot.com - blog z uo
- Amigor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
takovy technicky dotaz, nahral sem to tam ale vubec to nepomaha, dokonce mi to naslo nejaky chybky ale beztak to tam mam nahrane a stale nic Poradi mi někdo co stim ? nebo jak to tam nahrat ?Leinad píše:Stiahni si súbor updateAce.dll z tejto stránky a pridaj ho do zložky kde mas nainštalovanú UOAM:
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Skús si stiahnuť mapku z našej stránky: http://dohr.lonet.cz/soubory.phpAmigor píše: takovy technicky dotaz, nahral sem to tam ale vubec to nepomaha, dokonce mi to naslo nejaky chybky ale beztak to tam mam nahrane a stale nic Poradi mi někdo co stim ? nebo jak to tam nahrat ?
K nej by tie postupy čo som písal mali fungovať : )
Pain, DoHR
- Amigor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Lidi prosim vás mám problem s uo mapou.... a za nic ji nemohu rozjet. Mam Win ultimate 2008, a kdyz stahnu s dp spustim a když už se patchuje napiše hlášku
" The full version of UO auto map has not yet been downloaded
You need to sexxesfully complete the download before you can start using UO Auto map.
Try again later. "
Je tu někdo ochotny kterej mi pomuže ji rozjet ? klidně stači icq ozvu se díky moc !
" The full version of UO auto map has not yet been downloaded
You need to sexxesfully complete the download before you can start using UO Auto map.
Try again later. "
Je tu někdo ochotny kterej mi pomuže ji rozjet ? klidně stači icq ozvu se díky moc !
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
neinstaluj ji, jen ji nakopíruj a spoštěj zástupcem s paramatrem -q (nebude se snažit updatovat)
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Zdravičko,
UOmap mi s yokem jede naprosto v pohodě ale jakmile zapnu UO s assistem tak se mi v UOmap zobrazuje postava na konci světa a nevím co s tim :d Díky za jakýkoli tip
UOmap mi s yokem jede naprosto v pohodě ale jakmile zapnu UO s assistem tak se mi v UOmap zobrazuje postava na konci světa a nevím co s tim :d Díky za jakýkoli tip