Ice cloak a ice wik
Ice cloak a ice wik
Tak Vám děkujeme, že jste z dvou pěkných věcí udělali dvě pěkně hnusné věci :p vždyť si nejsou teď ani barevně podobné... ono neni co jiného zlepšovat, že se dělaj takovýhle kravinky??
- Bereg Sunrise
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ice cloak a ice wik
Diskutovat jeslti ma něco dobrou nebo špatnou barvu je mimo mísu. To máš individuální, mě se třeba líbí víc než předtím. Tak to tu můžeme debatovat klidně půl roku...
Barva pláště byla upravena aby více odpovídala současnému barevnému nastavení na serveru. Viking Sword má barvu odlišnou, protože by se jinak mohl plést s Glass Blade.
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
plast vypada docela dobre, ale ten mec je dobre vyblitej :p
ICE barva tak ji znate, je zachovana pro rare veci, veci obarvene by gm, ci rare tubou, jez lze najit v dungeonech a tedy neco tak obycejneho copada z kde ceho nemuze uz danou barvu degradovat.
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
ono uz to zase ale kde z ceho (teda spis z niceho) nepada (ten cloak) :pAcarus píše:ICE barva tak ji znate, je zachovana pro rare veci, veci obarvene by gm, ci rare tubou, jez lze najit v dungeonech a tedy neco tak obycejneho copada z kde ceho nemuze uz danou barvu degradovat.
Acarus píše:ICE barva tak ji znate, je zachovana pro rare veci, veci obarvene by gm, ci rare tubou, jez lze najit v dungeonech a tedy neco tak obycejneho copada z kde ceho nemuze uz danou barvu degradovat.
Jop tak to už tu barvu nikdy nikdo neuvidí škoda jedna z pěkných barev... Nemyslim, že plast pada z kde ceho
No chtěl bychvidět z čeho padá Ice plášť když je věčně jen v pokladech. Mimochodem ta barva to má těď Ice plášť není ICE ale vyblitá GLASS Fakt je to smutný.
Nechápu snahu GM odbarvit tenhle svět od pěkných barev je mi z toho špatně.
Nechápu snahu GM odbarvit tenhle svět od pěkných barev je mi z toho špatně.
Ice vik sem ještě neviděl, ale plášť vypadá hezky. Dobrá práce
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Plášť je hezkej, ice viking jsem neviděl ještě. Ale byl bych pro založit hlasování o tom, aby se dával ban na fórum lidem, kteří nejsou schopni ani správně napsat zrkáceninu slova Viking...
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
ty si si dalXan píše:Plášť je hezkej, ice viking jsem neviděl ještě. Ale byl bych pro založit hlasování o tom, aby se dával ban na fórum lidem, kteří nejsou schopni ani správně napsat zrkáceninu slova Viking...
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
- Estel
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Hmm zas škoda hezky barvičky. Když se ohání gm názor tím, že rare barvy jsou jen od gm, tak proč se měnily i archmagi věci na starou rare barvu, to mi teda vysvětlete, proč ty nezůstaly šedivý???
Prostě akorát výmluvy na vše
Prostě akorát výmluvy na vše
ne vsechny gm maji mezi sebou stejny pohled na zmeny
Viac ako zmeny farieb by ma potesilo keby sa niekto zacal starat o web a konecne tam doplnil informacie o veciach ako napriklad lumberjacking, ked uz mame nove drevo. A do menu skillov nove vyrobky (ako napr. golem, nove chainy, atd.). Medzi skladacky nove skladacky. Namiesto toho aby ste zverejnovali 5 inovacii hotovych na 90% by ma potesili dve dokoncene na 100%. Nevyrabate ziadnu dokumentaciu k tomu co pridavate a zacina tu byt bordel.
Inak farba pekna, ale ked ma cloak glass farbu(ma?), mohol by sa premenovat na glass cloak a padat z glass demona aby bola zachovana konzistencia pomenovani : )
Inak farba pekna, ale ked ma cloak glass farbu(ma?), mohol by sa premenovat na glass cloak a padat z glass demona aby bola zachovana konzistencia pomenovani : )
Pain, DoHR
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
Iniciativě se meze nekladouLeinad píše:Viac ako zmeny farieb by ma potesilo keby sa niekto zacal starat o web a konecne tam doplnil informacie o veciach ako napriklad lumberjacking, ked uz mame nove drevo. A do menu skillov nove vyrobky (ako napr. golem, nove chainy, atd.). Medzi skladacky nove skladacky. Namiesto toho aby ste zverejnovali 5 inovacii hotovych na 90% by ma potesili dve dokoncene na 100%. Nevyrabate ziadnu dokumentaciu k tomu co pridavate a zacina tu byt bordel.
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Ja som si myslel ze dokumentaciu vzdy vytvara clovek ktory pridal funkcionalitu do projektu: ) Nie nadarmo, pretoze ja to kludne spravim, ale niekto mi bude musiet:Mulambo píše:Iniciativě se meze nekladou
1. poskytnut obrazky novych veci (nove chainy, nove skladacky, nove drevo, nove vyrobky kraftskeho menu, etc.)
2. popisne informacie itemov (ake drevo sa od akeho skillu da kopat, "netajne" recepty na vyrobky, etc.)
A to preto, lebo nepoznam nove recepty, nemam moznost spravit si obrazky novych skladaciek, neviem od akeho skillu sa seka ktore drevo atd. Taketo veci proste dokumentuje clovek co to vyrobil, lebo o tom vie potrebne informacie. Ked mi to niekto bude musiet napisat, tak to moze rovno nabuchat do html na stranke, nemam pravdu?
Pain, DoHR
Na neco chut proste mas a na neco nemas. Samozrejme ve vysledku je skoda, kdyz neni chut na to relativne dulezitejsi, protoze ti za cas tomu venovany stejne nikdo nepodekuje