Navrh na bojovné povolání
Navrh na bojovné povolání
Zdravím chtěl bych se optat zda by nebylo možné do budoucna nascriptit to ze všechna bojové povolaní war,palach,vamp, aby měli možnost hazení kudel,nebo hvezdic které vysavají protívnikovi staminu.Bylo by to dobré třeba na pvp protože tyto bojovné povolaní nemají moc šanci nekoho trefit taghle by jsi ho vykudlily a měli by šanci na to mu dát uder..lepší než se zaním honit a nedat ranu.Nastavil bych to třeba tak že jedna kudlička by brala třeba 30 - 40 staminy a šli hazet třeba po 5 - 10 sekundach....bylo by to o něco zajímavější ... tak se vyjdřete nějak z vaše hlediska zda by se to někomu pačilo nebo ne.
Re: Navrh na bojovné povolání
Ale ja se neptal zda se to planuje nebo neplanuje .... ale zda by to bylo ubec nekdy možné .
No je to celkem nepodstatne, nemyslis, neuvazuje-li se o tom.zloduch8 píše:Ale ja se neptal zda se to planuje nebo neplanuje .... ale zda by to bylo ubec nekdy možné .
Možné by to bylo, nicméně jak již bylo řečeno tak se nic neplánuje v tomto směru. Na vysávání staminy je ve hře relativně dost zbraní (pokud tedy nehraješ Brujah Vampíra), jediné nad čím by se dalo zamyslet je drop Stunning Warmace.
Jde hlavně o to i když ty zbraně jsou které vysavají staminku tak ale než nekomu dáš ranu než ho dohoniíš ...
- Otec Z Nebes
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Stuningu ma kazdej plnou bednu, malokdo v pvp už má ale 8.5k fame ..
Spíš než problém nekonečného nahánění za wara řešit přes stamku, tak by mohlo být zajimavé nějaké zastavení/zpomalení protihráče např shozením protivníka z koně vrhacím předmětem s následným timerem na nasednutí... dalo by to vyšší šanci na smysluplné pvp i mezi wary/rangy, kteří se mužou honit do rána bez výsledku. Ale protiarguemnt tu samozřejmě je - sehant si stuny, glowky, shrink speary, parovače do party a snažit se praštit...
Pravě to je přesně ono snažit se praštit mě to nebaví pořád nekoho honit do nekonečna a po 5 minutach mu dat ránu kterou si vybandí protivnik driv nez mu das dalsi.. bylo by to mnohem zajimavejší pravě stěmi to vychytavkami.
Mage/Necro/Rangerzloduch8 píše:Pravě to je přesně ono snažit se praštit mě to nebaví pořád nekoho honit do nekonečna a po 5 minutach mu dat ránu kterou si vybandí protivnik driv nez mu das dalsi.. bylo by to mnohem zajimavejší pravě stěmi to vychytavkami.
Ja jsem prevazne solista rad beham sam a rad si nekoho zabiju taky sam....tagze Necro/mage/ranger asi mi moc nepomuzou
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Otec Z Nebes píše:Stuningu ma kazdej plnou bednu, malokdo v pvp už má ale 8.5k fame ..
asi tak no, ono v době kdy stuna padala v ajsu z každého stunera a tak ji měl v pvp kde kdo, tak byla změna zvednutí fame náročnosti ok, ale pak když někoho napadlo snížit získávání fame v pvp krom frakcí, tak v dnešní době aby si aktivní pvper co neběhá jen v přesile a neutíká a nezabíhá jak Robin je nereálné ...
Všechno jde když se chce, stun je dost. Fame problém až tak není, ale v dnešní době, kdy nění problém si za GP sehnat lepší nonfame zbraně, by možná nebyl od věci buď trošku snížit fame náročnost, nebo spíš zvýšit plusovost stun (třeba jen těm nově droplým)
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Pouzi shrink spearu :pzloduch8 píše:Pravě to je přesně ono snažit se praštit mě to nebaví pořád nekoho honit do nekonečna a po 5 minutach mu dat ránu kterou si vybandí protivnik driv nez mu das dalsi.. bylo by to mnohem zajimavejší pravě stěmi to vychytavkami.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
a ty se nechas dobrovolne bouchnout?Johny Matovic píše:Pouzi shrink spearu :p
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Nože na staminu funguji na morii, ale že bych to považoval za nějak super vychytavku, to asi ne.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Dobrovolne nie, ale trafit ma po chvile nie je zas taky problemWilson píše:a ty se nechas dobrovolne bouchnout?Johny Matovic píše:Pouzi shrink spearu :p
Sklb - okrasny clovek
sklb uz se vyzna )Johny Matovic píše:Dobrovolne nie, ale trafit ma po chvile nie je zas taky problemWilson píše:a ty se nechas dobrovolne bouchnout?Johny Matovic píše:Pouzi shrink spearu :p