Máme svoboudnou vůli ... ?

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Mara z Acoma
Hitgirl
Kontaktovat uživatele:

Re: Máme svoboudnou vůli ... ?

Příspěvek od Mara z Acoma »

No to je moc, jeste si tu bude psat sam se sebou :p
Hlavne pozor na carkove kody!
Show is over motherlovers!
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Nechapu proc si nezapnes dve icq a tam si nepises mezi sebou. Jako psat si mezi dvema ucty na foru, uz je hodne k zamysleni. Zaprve to uz nikoho nezajma, zadruhe uz to ani neni nejak vtipny a zatreti jestli to mela byt jedna velka recese, tak uz to prekrocilo tu hranici, kdy to melo neco sdelit..
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robin de Martis »

Ale pořád tu zustávám já!
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Jako diskutovat se svym druhym uctem na foru, to tu jeste nebylo. Uz chapu proc si zalozil topic "Drogy jsou špatné, áááno?".

A stale nechapu tu konspiracni teorii s 6tkou v carovych kodech :(

... Vision vs Speech test ...
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Nebo jsi jen chtel, aby tech 5 lidi kteri jeste sleduji a pisi na tohle forum, melo nejakou zabavu? Mozna jsi predpokladal, ze aspon jeden bude tva spriznena duse, ale to zkus spis s lidma v gilde, nebo kamarady z realu
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

S rl kamarády asi narazí :p
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Speedy
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Speedy »

jeho jediny rl kamarad je v zrcadle imo
Driana
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Driana »

Hunter píše:
Driana píše:No původní plán byl aby ste se zamyslely...
Ale takový boží ...... jako sem píšou akorát předvádí že myšlení 'Normálních lidí' je furt řádově blíže opicím než nějakým Teologům / Filozofům či vědcům - kteří do svých myšlenek zahrnuji faktor ( I já bych se mohl řadit na Vaši stranu, jelikož jsem nepočítal v tak tupou hlavu lidí... )
Ok. Ale "Čistě ze zvědavosti. Co už si ty konkretně a fakticky vyřešil?"
Mě z toho vyplývá - Cos dokázal, vyřešit, že máš tu drzost se mne ptát a soudit?
Robin de Martis píše:Ale pořád tu zustávám já!
Souhlasim s tebou, jediné co dává smysl z toho co tu píší ostatní.
Speedy píše:jeho jediny rl kamarad je v zrcadle imo
Vlastní zkušenost že se s tebou tento kamarád bavil?

Edit:
Dnes přijdu k rybníku, a tam ve vodě polo plave mrtvá kachna. Později sem se dověděl o jejim konci, kdy ji držely pod vodou tak dlouho až se utopila. Asi bych vyděl větší část přispěvatelů do tohoto tématu, na stejné úrovni myšlení jako toho aktéra s kachnou.. :roll: Škoda no, a když ze srandy uděláte výsměch :unibrow:

Edit:
Nemohu Vám vysvětlovat všechny myšlenky a pozorování okolo mystických rozmluv / témat / knih... ( Tim myslim i bibli ) tak nemohu za to že Wizzy se tu pak na všechny strany zmiňuje o čárovim kódu a sám ani neví o co jde.... "Jdu to hned vyslepičit za tepla" i když ani nezjistil že místo slepice se má vykachnit a že to teplo je jen :oP
-> Teď si mě dobírejte za takovéto myšlenky, aspoň budu mít o zábavu postaráno..
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Driana píše: nemohu za to že Wizzy se tu pak na všechny strany zmiňuje o čárovim kódu a sám ani neví o co jde.... "Jdu to hned vyslepičit za tepla"
Nic takovyho rozhodne nedelam!

... Vision vs Speech test ...
Delarock
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarock »

Rachna kachna, to to letělo!

Ale kazdopadne, zaujaly me ty carove kody... jaka ze je ta spojitost, ve zkratce pls :p
[16:37] Nexios: jako ja ho mam rad
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Smazali mi ICQ :(
Driana
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Driana »

Delarock píše:Rachna kachna, to to letělo!

Ale kazdopadne, zaujaly me ty carove kody... jaka ze je ta spojitost, ve zkratce pls :p
Určitě to najdete na vševědoucim Googlu .... Tak mam akorát chuť se znova dloubat v nose, když vidim jak se zachází s informacema....
Původní mé zamyšlení proč toto téma zavést, bylo - Vymazat jim pevně dané myšlenkové vazby a nechat je ty vazby vytvořit samy. Tak proč bych Vám tu ty vazby měl cpát?
Copak Vás někdo denně učil, před kamnama aby ste si všimli že jsou horký jen v tom případě kdy se jde vařit -> tedy -> kdy je plotna zaplá? ( sry neni to pojem s plynem, či kamnama na pevné palivo )
Delarock
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarock »

Ja rikam, ze me zaujaly ty carovy kody... nechci zkoumat jestli tam je naky cislo, jestli tam sou cary, taky si na to nekde musel dojit ... a rozhodne mi nerikej, ze si na to prisel tak, ze sis precet Bibli a rek sis Aha! tady je spojitost...
[16:37] Nexios: jako ja ho mam rad
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Smazali mi ICQ :(
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Možná by mohl přečíst slabikář a najít spojitost s češtinou...
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Me
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Me »

Driana píše:Tak co je??????????? VY ... Přesně Vy kteří to čtete a čumíte na ty řádky co tu vznikly, si řikáte co?
ROFL

(kdybych to měl rozvést, tak si říkám - MegaROFL, jak někdo může bejt tak mimo?)
[color=#BF0000]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
)_,.--'''[ µ"\_\****”””””””
[/color]
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Driana píše:Mě z toho vyplývá - Cos dokázal, vyřešit, že máš tu drzost se mne ptát a soudit?
Tys tu začal apelovat v tom smyslu, že my (=všichni ostatní zde krom tebe) tu nic z toho, co tu do nás z neznámých důvodů valíš, neřešíme.

A tedy jsem se pouze zeptal po tom, co si už zatím vyřešil ty, abych se mohl inspirovat a pokračovat v tvých šlépějích.
Nexios
Driana
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Driana »

Hunter píše:
Driana píše:Mě z toho vyplývá - Cos dokázal, vyřešit, že máš tu drzost se mne ptát a soudit?
Tys tu začal apelovat v tom smyslu, že my (=všichni ostatní zde krom tebe) tu nic z toho, co tu do nás z neznámých důvodů valíš, neřešíme.

A tedy jsem se pouze zeptal po tom, co si už zatím vyřešil ty, abych se mohl inspirovat a pokračovat v tvých šlépějích.
Právě řešim jeden sociologickej problém.... Tj docela složitější a vysvětlování ba prezentace by se nehodila pro toto foru... Z jinyho soudku, nápoje nejsou zdarma :paranoid: :lock:
Driana
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Driana »

abych to nedával do jednoho tématu....

Cooper, Milton William - Tajné společnosti - Nový světový řád

Americký senátor Milton William Cooper, prožil pohnutý život a nakonec byl zastřelen - za dosud nevyjasněných okolností - americkou tajnou službou. Stalo se tak brzy poté co vydal několik svých útlých knížek. K těmto knihám napsal:
Přísahám, že všechny informace jsou pravdivé a podané nejlépe jak si je pamatuji s využitím mých znalostí. Poskytuji tyto skutečnosti lidem s nadějí, že někdo bude mít odvahu a prostředky ukončit toto šílenství mocných. Illumináti mají kompletní kontrolu nad většinou světa. Je potřeba tuto mašinérii zastavit. Bůh vám žehnej.

Zkuste něco zjistit o "Proroctvi Palmovych Listu"
Me
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Me »

a) Copoper opravdu nikdy nebyl senátor
b) ani nebyl zastřelen tajnou službou, ale místní policií
c) rofl, to fakt nemůžeš myslet vážně už. Uvádět tu člověka, který napsal knihy tipu Mimozemšťané v pozadí vlády USA a pod. Buď si stejně mimo jako ubožák Cooper nebo jsi jen ubohej provokatér, v každém případě máš mou lítost. Teď jdu spát, doufám, že si tu ráno přečtu něco, co mi opět zvedne náladu.
[color=#BF0000]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
)_,.--'''[ µ"\_\****”””””””
[/color]
Driana
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Driana »

vytáhnu 3 body z knihy ... část ExoPsychologie
1) Naivní člověk nemá potuchy o tom, odkud se život vzal, kam směřuje a proč, pociťuje proto hrůzu ze své smrtelnosti. Každý larvální jedinec si osvojil chatrnou filozofii života a smrti, které doopravdy nevěří. Proto cítí podrážděnost a paniku, kdykoli je toto základní pokrytectví ohroženo vědeckými diskusemi o původu života a jeho budoucím vývoji.
2) Naivní člověk je mechanickým otrokem DNA. Slepě pracuje, aby zachoval rod, aby se množil, zařídil si domov, zajistil podporu svým dětem a šířil kulturní životní vzorce. Jakákoli diskuse tuto mechanizovanost odhalujcí nebo zpochybňujcí je pro něj nesmírně bolestivá. Larvální jedinec se jakémukoli poznání této znepokojujcí nejistoty brání.
3) Vyjadřování a potlačování sexuálního chování je zatíženo úzkostí, neboť orgasmus a přenos spermie k vajčku musejí být domestikovány, aby bylo zajištěno stabilní plození dětí.

Kniha od Timothy Leary - Infopsychologie
Z mála co jsem stačil přečíst bych ho viděl jako zastánce Nového Řádu.
Docela s nim nesouhlasim, a vývoj jenž popisuje bych zavrhl. zavrhuji.
Driana
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Driana »

Me píše:a) Copoper opravdu nikdy nebyl senátor
b) ani nebyl zastřelen tajnou službou, ale místní policií
c) rofl, to fakt nemůžeš myslet vážně už. Uvádět tu člověka, který napsal knihy tipu Mimozemšťané v pozadí vlády USA a pod. Buď si stejně mimo jako ubožák Cooper nebo jsi jen ubohej provokatér, v každém případě máš mou lítost. Teď jdu spát, doufám, že si tu ráno přečtu něco, co mi opět zvedne náladu.
Kdepak si tyto informace našel? :?: :arrow: na Seznamu
Jn, nikdy nevíš kde co vyšťouráš. Že by Historiie neukazovala omy( i )li 'vládnoucí třídy' ?
A pokli-že nás neučí historie, ... ( tak jsem v zadní části těla, těsně pod zády, nad nohama a mezi půlkama )
jinak, mi to přijde jako toto video, které ste mi furt cpaly na IRC - http://www.youtube.com/user/Bendaification ...
Každej může vypouštět informace zkreslené, nejde věřit všemu a zároveň ničemu.

Jinak je mnoho konspiračních Teorií... mezi nimi i ta že někteří lidé nechtěji aby na veřejnost vyvstanuly 'technologie' ( smim-li to tak říct při mé velice malé informovanosti v rámci globálních a světovích dat ) které již jsou. Eventuelně některé informace.
Odpovědět