Máme svoboudnou vůli ... ?
- Mara z Acoma
- Hitgirl
- Kontaktovat uživatele:
Re: Máme svoboudnou vůli ... ?
No to je moc, jeste si tu bude psat sam se sebou :p
Hlavne pozor na carkove kody!
Hlavne pozor na carkove kody!
Show is over motherlovers!
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Nechapu proc si nezapnes dve icq a tam si nepises mezi sebou. Jako psat si mezi dvema ucty na foru, uz je hodne k zamysleni. Zaprve to uz nikoho nezajma, zadruhe uz to ani neni nejak vtipny a zatreti jestli to mela byt jedna velka recese, tak uz to prekrocilo tu hranici, kdy to melo neco sdelit..
- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Ale pořád tu zustávám já!
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Jako diskutovat se svym druhym uctem na foru, to tu jeste nebylo. Uz chapu proc si zalozil topic "Drogy jsou špatné, áááno?".
A stale nechapu tu konspiracni teorii s 6tkou v carovych kodech :(
A stale nechapu tu konspiracni teorii s 6tkou v carovych kodech :(
Nebo jsi jen chtel, aby tech 5 lidi kteri jeste sleduji a pisi na tohle forum, melo nejakou zabavu? Mozna jsi predpokladal, ze aspon jeden bude tva spriznena duse, ale to zkus spis s lidma v gilde, nebo kamarady z realu
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
S rl kamarády asi narazí :p
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]
jeho jediny rl kamarad je v zrcadle imo
Mě z toho vyplývá - Cos dokázal, vyřešit, že máš tu drzost se mne ptát a soudit?Hunter píše:Ok. Ale "Čistě ze zvědavosti. Co už si ty konkretně a fakticky vyřešil?"Driana píše:No původní plán byl aby ste se zamyslely...
Ale takový boží ...... jako sem píšou akorát předvádí že myšlení 'Normálních lidí' je furt řádově blíže opicím než nějakým Teologům / Filozofům či vědcům - kteří do svých myšlenek zahrnuji faktor ∞ ( I já bych se mohl řadit na Vaši stranu, jelikož jsem nepočítal v tak tupou hlavu lidí... )
Souhlasim s tebou, jediné co dává smysl z toho co tu píší ostatní.Robin de Martis píše:Ale pořád tu zustávám já!
Vlastní zkušenost že se s tebou tento kamarád bavil?Speedy píše:jeho jediny rl kamarad je v zrcadle imo
Edit:
Dnes přijdu k rybníku, a tam ve vodě polo plave mrtvá kachna. Později sem se dověděl o jejim konci, kdy ji držely pod vodou tak dlouho až se utopila. Asi bych vyděl větší část přispěvatelů do tohoto tématu, na stejné úrovni myšlení jako toho aktéra s kachnou..

Edit:
Nemohu Vám vysvětlovat všechny myšlenky a pozorování okolo mystických rozmluv / témat / knih... ( Tim myslim i bibli ) tak nemohu za to že Wizzy se tu pak na všechny strany zmiňuje o čárovim kódu a sám ani neví o co jde.... "Jdu to hned vyslepičit za tepla" i když ani nezjistil že místo slepice se má vykachnit a že to teplo je jen

-> Teď si mě dobírejte za takovéto myšlenky, aspoň budu mít o zábavu postaráno..
Nic takovyho rozhodne nedelam!Driana píše: nemohu za to že Wizzy se tu pak na všechny strany zmiňuje o čárovim kódu a sám ani neví o co jde.... "Jdu to hned vyslepičit za tepla"
- Delarock
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Rachna kachna, to to letělo!
Ale kazdopadne, zaujaly me ty carove kody... jaka ze je ta spojitost, ve zkratce pls :p
Ale kazdopadne, zaujaly me ty carove kody... jaka ze je ta spojitost, ve zkratce pls :p
[16:37] Nexios: jako ja ho mam rad
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Smazali mi ICQ :(
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Určitě to najdete na vševědoucim Googlu .... Tak mam akorát chuť se znova dloubat v nose, když vidim jak se zachází s informacema....Delarock píše:Rachna kachna, to to letělo!
Původní mé zamyšlení proč toto téma zavést, bylo - Vymazat jim pevně dané myšlenkové vazby a nechat je ty vazby vytvořit samy. Tak proč bych Vám tu ty vazby měl cpát?
Copak Vás někdo denně učil, před kamnama aby ste si všimli že jsou horký jen v tom případě kdy se jde vařit -> tedy -> kdy je plotna zaplá? ( sry neni to pojem s plynem, či kamnama na pevné palivo )
- Delarock
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Ja rikam, ze me zaujaly ty carovy kody... nechci zkoumat jestli tam je naky cislo, jestli tam sou cary, taky si na to nekde musel dojit ... a rozhodne mi nerikej, ze si na to prisel tak, ze sis precet Bibli a rek sis Aha! tady je spojitost...
[16:37] Nexios: jako ja ho mam rad
-
-
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Možná by mohl přečíst slabikář a najít spojitost s češtinou...
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]
ROFLDriana píše:Tak co je??????????? VY ... Přesně Vy kteří to čtete a čumíte na ty řádky co tu vznikly, si řikáte co?
(kdybych to měl rozvést, tak si říkám - MegaROFL, jak někdo může bejt tak mimo?)
[color=#BF0000]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
)_,.--'''[ µ"\_\****”””””””
[/color]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
[/color]
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Tys tu začal apelovat v tom smyslu, že my (=všichni ostatní zde krom tebe) tu nic z toho, co tu do nás z neznámých důvodů valíš, neřešíme.Driana píše:Mě z toho vyplývá - Cos dokázal, vyřešit, že máš tu drzost se mne ptát a soudit?
A tedy jsem se pouze zeptal po tom, co si už zatím vyřešil ty, abych se mohl inspirovat a pokračovat v tvých šlépějích.
Nexios
Právě řešim jeden sociologickej problém.... Tj docela složitější a vysvětlování ba prezentace by se nehodila pro toto foru... Z jinyho soudku, nápoje nejsou zdarmaHunter píše:Tys tu začal apelovat v tom smyslu, že my (=všichni ostatní zde krom tebe) tu nic z toho, co tu do nás z neznámých důvodů valíš, neřešíme.Driana píše:Mě z toho vyplývá - Cos dokázal, vyřešit, že máš tu drzost se mne ptát a soudit?
A tedy jsem se pouze zeptal po tom, co si už zatím vyřešil ty, abych se mohl inspirovat a pokračovat v tvých šlépějích.

abych to nedával do jednoho tématu....
Cooper, Milton William - Tajné společnosti - Nový světový řád
Americký senátor Milton William Cooper, prožil pohnutý život a nakonec byl zastřelen - za dosud nevyjasněných okolností - americkou tajnou službou. Stalo se tak brzy poté co vydal několik svých útlých knížek. K těmto knihám napsal:
Přísahám, že všechny informace jsou pravdivé a podané nejlépe jak si je pamatuji s využitím mých znalostí. Poskytuji tyto skutečnosti lidem s nadějí, že někdo bude mít odvahu a prostředky ukončit toto šílenství mocných. Illumináti mají kompletní kontrolu nad většinou světa. Je potřeba tuto mašinérii zastavit. Bůh vám žehnej.
Zkuste něco zjistit o "Proroctvi Palmovych Listu"
Cooper, Milton William - Tajné společnosti - Nový světový řád
Americký senátor Milton William Cooper, prožil pohnutý život a nakonec byl zastřelen - za dosud nevyjasněných okolností - americkou tajnou službou. Stalo se tak brzy poté co vydal několik svých útlých knížek. K těmto knihám napsal:
Přísahám, že všechny informace jsou pravdivé a podané nejlépe jak si je pamatuji s využitím mých znalostí. Poskytuji tyto skutečnosti lidem s nadějí, že někdo bude mít odvahu a prostředky ukončit toto šílenství mocných. Illumináti mají kompletní kontrolu nad většinou světa. Je potřeba tuto mašinérii zastavit. Bůh vám žehnej.
Zkuste něco zjistit o "Proroctvi Palmovych Listu"
a) Copoper opravdu nikdy nebyl senátor
b) ani nebyl zastřelen tajnou službou, ale místní policií
c) rofl, to fakt nemůžeš myslet vážně už. Uvádět tu člověka, který napsal knihy tipu Mimozemšťané v pozadí vlády USA a pod. Buď si stejně mimo jako ubožák Cooper nebo jsi jen ubohej provokatér, v každém případě máš mou lítost. Teď jdu spát, doufám, že si tu ráno přečtu něco, co mi opět zvedne náladu.
c) rofl, to fakt nemůžeš myslet vážně už. Uvádět tu člověka, který napsal knihy tipu Mimozemšťané v pozadí vlády USA a pod. Buď si stejně mimo jako ubožák Cooper nebo jsi jen ubohej provokatér, v každém případě máš mou lítost. Teď jdu spát, doufám, že si tu ráno přečtu něco, co mi opět zvedne náladu.
[color=#BF0000]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
[/color]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
[/color]
vytáhnu 3 body z knihy ... část ExoPsychologie
1) Naivní člověk nemá potuchy o tom, odkud se život vzal, kam směřuje a proč, pociťuje proto hrůzu ze své smrtelnosti. Každý larvální jedinec si osvojil chatrnou filozofii života a smrti, které doopravdy nevěří. Proto cítí podrážděnost a paniku, kdykoli je toto základní pokrytectví ohroženo vědeckými diskusemi o původu života a jeho budoucím vývoji.
2) Naivní člověk je mechanickým otrokem DNA. Slepě pracuje, aby zachoval rod, aby se množil, zařídil si domov, zajistil podporu svým dětem a šířil kulturní životní vzorce. Jakákoli diskuse tuto mechanizovanost odhalujcí nebo zpochybňujcí je pro něj nesmírně bolestivá. Larvální jedinec se jakémukoli poznání této znepokojujcí nejistoty brání.
3) Vyjadřování a potlačování sexuálního chování je zatíženo úzkostí, neboť orgasmus a přenos spermie k vajčku musejí být domestikovány, aby bylo zajištěno stabilní plození dětí.
Kniha od Timothy Leary - Infopsychologie
Z mála co jsem stačil přečíst bych ho viděl jako zastánce Nového Řádu.
Docela s nim nesouhlasim, a vývoj jenž popisuje bych zavrhl. zavrhuji.
1) Naivní člověk nemá potuchy o tom, odkud se život vzal, kam směřuje a proč, pociťuje proto hrůzu ze své smrtelnosti. Každý larvální jedinec si osvojil chatrnou filozofii života a smrti, které doopravdy nevěří. Proto cítí podrážděnost a paniku, kdykoli je toto základní pokrytectví ohroženo vědeckými diskusemi o původu života a jeho budoucím vývoji.
2) Naivní člověk je mechanickým otrokem DNA. Slepě pracuje, aby zachoval rod, aby se množil, zařídil si domov, zajistil podporu svým dětem a šířil kulturní životní vzorce. Jakákoli diskuse tuto mechanizovanost odhalujcí nebo zpochybňujcí je pro něj nesmírně bolestivá. Larvální jedinec se jakémukoli poznání této znepokojujcí nejistoty brání.
3) Vyjadřování a potlačování sexuálního chování je zatíženo úzkostí, neboť orgasmus a přenos spermie k vajčku musejí být domestikovány, aby bylo zajištěno stabilní plození dětí.
Kniha od Timothy Leary - Infopsychologie
Z mála co jsem stačil přečíst bych ho viděl jako zastánce Nového Řádu.
Docela s nim nesouhlasim, a vývoj jenž popisuje bych zavrhl. zavrhuji.
Kdepak si tyto informace našel?Me píše:a) Copoper opravdu nikdy nebyl senátor

Jn, nikdy nevíš kde co vyšťouráš. Že by Historiie neukazovala omy( i )li 'vládnoucí třídy' ?
A pokli-že nás neučí historie, ... ( tak jsem v zadní části těla, těsně pod zády, nad nohama a mezi půlkama )
jinak, mi to přijde jako toto video, které ste mi furt cpaly na IRC - http://www.youtube.com/user/Bendaification ...
Každej může vypouštět informace zkreslené, nejde věřit všemu a zároveň ničemu.
Jinak je mnoho konspiračních Teorií... mezi nimi i ta že někteří lidé nechtěji aby na veřejnost vyvstanuly 'technologie' ( smim-li to tak říct při mé velice malé informovanosti v rámci globálních a světovích dat ) které již jsou. Eventuelně některé informace.