Necromancer

Odpovědět
Acarus

Re: Necromancer

Příspěvek od Acarus »

King píše:Opravdu ma vendeta fungovat i pri 100 poisnu tak jak funguje ? mlatit za prska do monstra v dungu bude dost obtizne
Dela snad neco spatne, co by nemela ?
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Acarus píše:
King píše:Opravdu ma vendeta fungovat i pri 100 poisnu tak jak funguje ? mlatit za prska do monstra v dungu bude dost obtizne
Dela snad neco spatne, co by nemela ?
tak pokud byl quest na warriora tak funguje krasne ... ale rekni mi na rovinu Nekr a mlatit monstrum ? jake to ma vyuziti ? v normalnim dungu ? kdyz abych se trefil musim to monstrum parnout a ostatni stat a cekat nez se trefim ...
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

King píše: tak pokud byl quest na warriora tak funguje krasne ... ale rekni mi na rovinu Nekr a mlatit monstrum ? jake to ma vyuziti ? v normalnim dungu ? kdyz abych se trefil musim to monstrum parnout a ostatni stat a cekat nez se trefim ...
Tak pouzivej kouzlo trebas no ... bylo to tak zmysleno, funguje to ok.
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Acarus píše:
King píše: tak pokud byl quest na warriora tak funguje krasne ... ale rekni mi na rovinu Nekr a mlatit monstrum ? jake to ma vyuziti ? v normalnim dungu ? kdyz abych se trefil musim to monstrum parnout a ostatni stat a cekat nez se trefim ...
Tak pouzivej kouzlo trebas no ... bylo to tak zmysleno, funguje to ok.
takze v celku zbytecny quest ... ale tak proc ne
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

též bych za tak náročný quest očekával funkčí doměnu ... ono to sice funguje ale když se to nedá využívat v dungách tak proč to pak robit ... jako rangové půl roku aktivávali pois kuší (stělou na dálku) a bylo vlku šikovné a nokomu to nevadilo ...

+ rozhodně by se negr tahal víc do dungů než dnes ...
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

jenze on to prvne musi dojit ten "spravny nekr" aby se s tim zaclo neco delat
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Acarus píše:
nejspis nekdo delal 1000 pokusu s nejakym summem a pak dalsich 1000 pokusu s jinym a nasledne to vsechno pekne prorval pres excel minimalne.
ja sem takovy pokus delal ... jen by me zajimal duvod oslabeni tech nekro sumu ?
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Kdyz nabijim vendetu nezere to poisn z kade ma to tak fungovat ?

Neslo by vynechat to prvni naseknuti sekackem a pouzit jen vendetu, popripade nastavit nejaky mensi miss u vendety ? kdyz uz si to prvne musim naseknout sekackem ?
Ian
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ian »

Chtěl bych se zeptat, bude se nějak oslabovat/specializovat toto povolání v dohledné či nedohledné době?
zeleninový taveňák je největší zlo na Zemi!!
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Ian píše:Chtěl bych se zeptat, bude se nějak oslabovat/specializovat toto povolání v dohledné či nedohledné době?
tady ti nikdo neodpovi..
Nagamma
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Nagamma »

King píše:
Ian píše:Chtěl bych se zeptat, bude se nějak oslabovat/specializovat toto povolání v dohledné či nedohledné době?
tady ti nikdo neodpovi..

samozřejmě že bude. Všechna povolání se oslabují.... :)
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

pekny quest, jen nechapu proc nejsou kopy "oznacene". napr zlate dvere co kopou když na ně poklikate, alchemi symbol, kterej je stejne jako vsechny ostatni, ale kopne vas nemilosrdne pod 4-5 draku.
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Nagash píše:pekny quest, jen nechapu proc nejsou kopy "oznacene". napr zlate dvere co kopou když na ně poklikate, alchemi symbol, kterej je stejne jako vsechny ostatni, ale kopne vas nemilosrdne pod 4-5 draku.
Taky sem nikdy nepochopil, proc v dungeon masterovi 2 neni pokazde napsano, zde je past tu neslapej, cudlik na otvirani techto dveri je za rohem tim a tim.

Papirove navody na questy si muzes koupitu vendora Pepik z Yewu.
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Jestli jsou nektere questy delany pro super top nudou se trapici hrace, tak bych to chapal
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Pheme píše:Jestli jsou nektere questy delany pro super top nudou se trapici hrace, tak bych to chapal
Pokud by to byl predmet nejvic moc dulezitej k hrani postavy, pak bych chapal, ze by ten quest byl schopnej dojit kazdej bez jakyhokoliv prekvapka.
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Acarus píše:
Pheme píše:Jestli jsou nektere questy delany pro super top nudou se trapici hrace, tak bych to chapal
Pokud by to byl predmet nejvic moc dulezitej k hrani postavy, pak bych chapal, ze by ten quest byl schopnej dojit kazdej bez jakyhokoliv prekvapka.
a bude mit ten predmet uz konecne nejake vyuziti krom solo harvu ? :)))
Haalvig
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Haalvig »

King píše:
Acarus píše:
a bude mit ten predmet uz konecne nejake vyuziti krom solo harvu ? :)))
Věřím tomu, že si pro něj někdo může najít využití i jinde. Pokud vím, ten item nemá nastaveno "for private use only, do not distribute".
Z mých rukou nechť světu plyne prospěch a život.
Nycte
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Nycte »

Ahoj, bol nejaky vazny dovod hybat s vahou kosti? ( ar kosti ze siel dole to pochopim, ak islo o to necra oslabit) , ale preco vazia +25 kosti rovnako ako +5?
Thao
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thao »

zahajuju verejne hlasovani o vylepsovani nekra sem proti ,rikam si cim driv to sem napisu tim lip :) nekr ani specializovat nejde a kdyz uz tak prosim aby byla moznost nechat si stareho takovy jaky je bez omezeni.
:shock:
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

Thao píše:zahajuju verejne hlasovani o vylepsovani nekra sem proti ,rikam si cim driv to sem napisu tim lip :) nekr ani specializovat nejde a kdyz uz tak prosim aby byla moznost nechat si stareho takovy jaky je bez omezeni.
1. hadzat steny
2. sumit
3. povolavanie mrtvych
Odpovědět