Imriho fanklub :p

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Mara z Acoma
Hitgirl
Kontaktovat uživatele:

Re: Imriho fanklub :p

Příspěvek od Mara z Acoma »

Estel píše:Uo je v posledi dobe fakt jen praseni a podvody a praskani atd
Myslis poslednich 7 let, aspon co ja pamatuju?
Papez píše:Myslím, že názoru GM se stejně asi nedočkáme. Jeden z důvodů, proč se většina Hunters přesunula na Auberon.
A zvedli pocet hrajicich z 0 na 10? ;p

Jinak je treba si uvedomit, ze zadna pocitacova hra neni jako realny svet. Nicmene muze poslouzit jako dobry simulator pro deti, ktere se uci, ze ohen pali. Nevim jak vy, ale ja bych rozhodne nikomu sve penize dobrovolne nedala bez predchozi smlouvy. Nebo to bezne delate, ze poslete treba vetsi obnos na ucet naprosto neznamenu cloveku bez zadne pojistky a cekate, az vam posle zbozi?
Asi by se to nejak trestat melo, ale prijde mi, ze tady se to vzdycky nechavalo na hracich, asi se to neda nic moc dohledat. Casem se to proste prosakne, mnozi urcite pamatuji, jak casto Herkovi fizzovaly cobovky, draty apod. ;p Je super ze o tom davate vedet, ale dozadovat se zase vyjadreni gm, jako byste si bez nich ani neu...
Show is over motherlovers!
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

neu.... co??
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Mara z Acoma
Hitgirl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mara z Acoma »

Prafotr Morava píše:neu.... co??
Mas prostor pro fantazii a vlastni kreativitu, tak se snaz.
Show is over motherlovers!
Estel
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Estel »

Prosim te Maro, ja zadny vyjadreni od GM nechci, me staci videt na prohreskach dotycnyho :) a hlavne, aby neokradal ostatni a vedelo se o koho jde, ono to i staci. A stejne je videt to jak se k tomu gm stavi, kdyz jim jde furt o dobro hry, mozna by meli zasahnout vcas...
A s tim prasenim mas pravdu je to tady furt, s tim se neda asi nic delat, s prestavkama hraju uz taky aspon 7 let.
A kdyz uz jsme u toho realu, taky me bejvalej obral o prachy, nj holt jsem mu verila, pujcila mu cast penez na auto, bez smlouvy samozrejme, kdyz vas ani nenapadne, ze se rozejdete :D Mno ale aspon neco mi vratil, kdyz uz ne vse.. priste budu chytrejsi :twisted: Asi mam na ty podvodniky smulu a ja blbec se nepoucim :)))
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

No proste je to hra a ta nas ma odreagovat od zleho a kruteho realneho sveta. Takze je cas utirani zadecku hracum od GM. Takze pozaduji satisfakci pane..
Corax
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Corax »

Papeži, jak dlouho hraješ? A Teprve teď tě někdo okradl?

Pokud bys chtěl vyjádření GM, tak nevím k čemu. Viz pravidla: "GM v žádném případě a za žádných okolností nenahrazují ztráty na majetku ve hře utržené a to ani v případě krádeží. "
V takovýhle situacích se začne něco dít, až když je toho na dotyčného víc.
„Každý člověk žije z práce, ale ne každý ze své.“ (Oldřich Fišer )
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Úplně mi to připomnělo doby, kdy jsem hrával Lineage ][. "Kradení" tam bylo na denním pořádku, stejně jako topiky o tom na foru, ale jsou prostě lidi, se kterejma to stejně nehne a nechaj se napálit znova a znova. Pro pořádek ještě připomenu, že "kradení" ve výšezmíněné hře probíhalo prakticky vždy způsobem "půjč mi prosimtě dobrovolně brnění, chci se jen mrknout, jak mi bude slušet."

Jojo, prostě v poslední době (co se rozšířily online hry, tj. tak posledních +-12 let) je to už jen samé prasení a podvody. Nevím jak vy, ale já osobně jsem s tím tedy dřív (ve hrách jako Lands of Lore, Eye of the Beholder, Dungeon Master, nebo Prince of Persia) problémy neměl. Je to prostě ta mladá generace poslední dobou no!
Nexios
Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Darkness »

Jezis tak kradte taky ne?? Kazdej dela to co umi :wink:
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Jeste jednou to zopakuji protoze vase reakce me k tomu nuti. Vy vsichni zacinate(nebo jste je snad nikdy nemeli) postradat hodnoty typu cest, poctivost, hrdost. Delate to stejne co romale. Krast, podvadet, vycurat se systemem a to vse povazujete za normalni. Kdyz se zde ukaze zlodej, tak pokud neokrade primo vas je vam to jedno. I kdyz vite, ze nekdo okradl druhe, tak vam to nebrani s nim hrat, obchodovat. Neni to pro vas darebak, ale ten ktery to "umi"
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Corax píše:Papeži, jak dlouho hraješ? A Teprve teď tě někdo okradl?

Pokud bys chtěl vyjádření GM, tak nevím k čemu. Viz pravidla: "GM v žádném případě a za žádných okolností nenahrazují ztráty na majetku ve hře utržené a to ani v případě krádeží. "
V takovýhle situacích se začne něco dít, až když je toho na dotyčného víc.
Ale já nechci těch pár GP, mě by jen zajímalo, co všechno ještě může, než si vyslouží aspoň prudiče. Včera dokonce jednomu mýmu známýmu nabízel dům a account, ale to se mu už nejspíš nepovedlo. :twisted:
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Corax
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Corax »

Jak říkám, něco se stane až když je toho víc, ale těžko říct kde je ta hranice.
„Každý člověk žije z práce, ale ne každý ze své.“ (Oldřich Fišer )
Fila
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fila »

hmm me spis udivuje ze ten hrac uz nema delete BAN, dal sem si prohresky-> hledat v prohrescich "kradez" ... tolik lidi zabanovanych a smazanych za ruzne kradeze, tady sou dva pripady podvodu (kradeze) a ten clovicek jeste porad muze klikat??? :shock:
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Predavam cokolvek co je tazke a mam toho vela
icq 218175717
PS: peniaze predom

a aby som nebol len uplne zlodej tak prihodim co sa stalo akoze mne ked tu tak placete nad tym ze vas zapalil neaky uplne neznamy trotel.
Mna (a kamarata Morella)okradol v Uo tipek s ktorym som par dni pil a zil na chate :D. Dark Angel.
Svojho casu nam ho na chatu priviezli jeho rodicia, bol to taky maly mily chlapec so strojcekom (rovnatkami) ktory viac pil(kto by nepil ked slovaci nalievali zadarmo ze?:D) a za rok nam nemal problem vybrat accounty.
To len o vasej cti, poctivosti a spravodlivosti a nie nebolo to v roku 2011
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wlern »

Estel píše:Jo a kdyz uz tak v reale se za to kradeni tresta... ale v reale se zas nedava do vezeni za sprosty slova 8) :evil:

Mno, moc na to nespolehej... Jsou i "duleziti" lide a pravnici jsou ______ .
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Pheme píše:Jeste jednou to zopakuji protoze vase reakce me k tomu nuti. Vy vsichni zacinate(nebo jste je snad nikdy nemeli) postradat hodnoty typu cest, poctivost, hrdost. Delate to stejne co romale. Krast, podvadet, vycurat se systemem a to vse povazujete za normalni. Kdyz se zde ukaze zlodej, tak pokud neokrade primo vas je vam to jedno. I kdyz vite, ze nekdo okradl druhe, tak vam to nebrani s nim hrat, obchodovat. Neni to pro vas darebak, ale ten ktery to "umi"
Mno, tak to jenže (pokud tedy jen za sebe) není. Já rozhodně nekradu (a nečůrám se systémem), ani v rl, ani v online hrách. A rozhodně mi takové chování nijak neimponuje a nemyslím si, že je to ani jen akceptovatelné, tím méně pak normální, či snad "v pohodě". Pouze si myslím, že by se měl člověk snažit používat mozek a rozhodně to není chyba systému, či nastavení pravidel. Ten zloděj JE darebák. Ale hráč má možnost mozek používat a v takovéto situaci, která se tu řeší, ho uplatnit tak, že k oné krádeži vůbec nedojde; darebák/nedarebák.

Jsou hodnoty (např. ty, co si vyjmenoval), které nelze aplikovat na každou situaci. Důvěřovat ano, ale rozhodně nenechám otevřený auto přes noc na zhaslým parkovišti jen proto, že věřím v to, že existují i lidé, kterým se dá důvěřovat. Protože zkušenost, kterou jsem za svůj dosavadní život nabral mi praví, že existují i ne_důvěryhodní lidé. Samozřejmě, pokud některý z hráčů (jakékoliv) MMORPG vyrostl v palácové zahradě jako Buddha (*), který do celé mládí nepoznal zrnko nepravosti, či problému, tak je samozřejmě první (jedna) taková situace (ahoj, neznáme se, ale dej mi do ruky 600k předem) omluvitelná. Jinak (anebo každá druhá a další situace) ale nikoliv a skutečně to není chyba pravidel serveru. Notabene, když je v pravidel explicitně uvedeno, že se tyto situace neřeší.

Tedy tak.

(*) Žil jsem zhýčkaně, velmi zhýčkaně, nanejvýš zhýčkaně. U domu mého otce mi nechali zřídit lotosové rybníky: na jednom místě kvetly modré, na jednom bílé, na jiném červené lotosové květy; a to vše jen pro mě. Nepoužíval jsem jiné masti než z Benaresu. Z Benaresu pocházel šátek, pokrývající mou hlavu, má kazajka, mé spodní prádlo, můj přehoz. Ve dne v noci nade mnou drželi bílý deštník, aby mě neobtěžoval chlad, horko, prach, stébla trávy nebo rosa.
Nexios
Estel
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Estel »

uz se tady vyjadrovat nechci jen z pravidel ... nebo úmyslné kažení hry, bez ohledu na porušení konkrétních pravidel může být oceněno snížením karmy, nastavením killů, nebo flagem Prudič.

Takze aspon tak a to ze nabizel i acc, tak to uz se snad vubec nesmi pokud vim :)
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Co si pamatuju, tak kdysi nejaky tresty za podvody pri obchodovani padly. Ale za co konkretne to bylo netusim.
Takovyhle podvody se tu delaly vzdycky, ale rozhodne to neni pravidlo, nebo ze by se takhle choval kazdej. Prodavam spotrebak hodne dlouho a delal sem predavani tezkejch zakazek u desitek, mozna stovek obchodu a nikdy se mi nestalo, ze by me ten dotycnej podrazil(nebo ja jeho :) ). Ale pri kazdym takovym obchodu jsem s tim proste pocital, ze se to muze stat a neznamymu a min duveryhodnymu cloveku jsem tu zakazku treba rozdelil na casti po 100k. To je castka, co by zamrzela, ale nijak fatalne. Takovyhle obchody jsou proste o duvere, jeden z vas to musi predat prvni.
Jinak pri rozhodovani jestli duverovat, nebo ne tak se koukam na jeho historii(napr., jestli prodava dany zbozi pravidelne a dlouho - jako treba ja :P), pripadne na guildovni zkratku. Lidem z velkejch starsich guild duveruju vic, u nich neni tak velky riziko vyskytu prasete.
Je to jako v realu, velky provereny spolecnosti, co uz ma nejaky reference budete duverovat vic, nez nekomu na ulici.
Problem by vyresily deedy, ale kdysi se tu o nich diskutovalo, a jestli si pamatuju dobre, tak vyjadreni GM bylo, ze se nic takovyho zavadet nebude, ze si tyhle veci maj vyresit hraci mezi sebou.

Kdyz sme u tech vypisu z icq od Dano1 :)

Kód: Vybrat vše

593186257 (18:10:11 1/02/2011)
cau nepoznas nejake GM? mi ukradli ACC
Mephist (18:10:56 1/02/2011)
na webu mas kontakty. Kradeze resi myslim Acarus.

593186257 (19:29:59 3/02/2011)
cau nemas nejakou postavu se skillama 55+ kterou nehras?
Mephist (19:35:08 3/02/2011)
ne :)

593186257 (16:44:59 19/02/2011)
cau nemas wara nebo pala na vymenu?
Mephist (16:55:22 19/02/2011)
ahoj. nemam.

593186257 (19:03:21 18/03/2011)
cau nemas runu k cove?
Mephist (19:05:12 18/03/2011)
ne, proc?
593186257 (19:05:24 18/03/2011)
potrebuji se tam dostat a nwm jak

593186257 (18:09:12 23/03/2011)
ahoj nemas nejaky majetek na kelevaru?
Mephist (18:35:04 23/03/2011)
ahoj. ne.

593186257 (17:16:29 1/04/2011)
ahoj vis udelat stone wampa?
Mephist (17:44:35 1/04/2011)
ahoj, ne.

593186257 (20:20:32 27/04/2011)
nevis o nejakych lidech co by mne vzali do dungu?
Mephist (20:21:41 27/04/2011)
to nevim, ja ted moc dungy nechodim. Podivej se na stranky guild a nejakou si vyber a dej si k nim prihlasku. :)
593186257 (20:22:02 27/04/2011)
ok:-) nevis ktera je ted aktivny?
Mephist (20:36:16 27/04/2011)
to nevim, podivej se na stranky, vetsina guild si vypisuje co chodej.

593186257 (13:03:49 18/06/2011)
Nazdar,umis naistalovat _ shard?
Mephist (13:04:48 18/06/2011)
nn
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Estel
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Estel »

:D ten vypis me fakt pobavil :D Vzdy ta odpoved: ahoj, ne :)))
Jeste takova perlicka pro pobaveni, kdyz jsem mu davala ty gp, ma posledni slova byla: budu ti verit *klik* Postavicka odlogla :D
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

tresty za obchodovani padly jen kdyz ojebali "nekoho, kdo nema byt ojeban"... viz ta snow koza za 10+m ... a zkoncil v jailu.
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Speedy
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Speedy »

Hunter píše:Úplně mi to připomnělo doby, kdy jsem hrával Lineage ][. "Kradení" tam bylo na denním pořádku, stejně jako topiky o tom na foru, ale jsou prostě lidi, se kterejma to stejně nehne a nechaj se napálit znova a znova. Pro pořádek ještě připomenu, že "kradení" ve výšezmíněné hře probíhalo prakticky vždy způsobem "půjč mi prosimtě dobrovolně brnění, chci se jen mrknout, jak mi bude slušet."

Jojo, prostě v poslední době (co se rozšířily online hry, tj. tak posledních +-12 let) je to už jen samé prasení a podvody. Nevím jak vy, ale já osobně jsem s tím tedy dřív (ve hrách jako Lands of Lore, Eye of the Beholder, Dungeon Master, nebo Prince of Persia) problémy neměl. Je to prostě ta mladá generace poslední dobou no!
taky sem hral L2 par let,a potvrzuju ze z okradani a ojebavani sem docela uz dobre vycvicenej z tej hry :p
Odpovědět