Celkove PvP
Celkove PvP
Zdarvim,tak jak som začal hrať som si všimol nejake tie zmeny v pvp,preto zakladam topic,respektívne sa pýtam či by nebolo lepšie dať viac portov do cove do delu do buxu,aby to pvp nebolo furt take stereotipne,napriklad chyba mi tam dost stara pvp zona kde som zažil práve toho dobrého pvp...
Príklad...nahanaju ma 4 pk a jedina šanca ako im ujsť je sa šikovne zastenovať niekde v delu alebo im ujst cez bux do cove,čo mi pride fakt nudné a stereotipné,viac portov by potešilo si myslím viac ludí:)
Aj som si všimol novy timer u negra na ijs svitok,čo mi pride celkom v pohode bo to neni ijs spam ael tak zas chyba mi tam u tych pk miest viac statikov na kolko ten timer je dlhší tym to znamena že treba viac statikov a vravím do tych pvp miest jak je del,bux,popripade cove tak tie porty do zon by sa tam hodily.
Príklad(do delu dat port do starej zony a zo starej zony do buxu/do delu/cove)
Vopred sory za chyby(rychly pravopis).
Príklad...nahanaju ma 4 pk a jedina šanca ako im ujsť je sa šikovne zastenovať niekde v delu alebo im ujst cez bux do cove,čo mi pride fakt nudné a stereotipné,viac portov by potešilo si myslím viac ludí:)
Aj som si všimol novy timer u negra na ijs svitok,čo mi pride celkom v pohode bo to neni ijs spam ael tak zas chyba mi tam u tych pk miest viac statikov na kolko ten timer je dlhší tym to znamena že treba viac statikov a vravím do tych pvp miest jak je del,bux,popripade cove tak tie porty do zon by sa tam hodily.
Príklad(do delu dat port do starej zony a zo starej zony do buxu/do delu/cove)
Vopred sory za chyby(rychly pravopis).
Lean
Panko
Panko
-
- Walking Scribbler
Re: Celkove PvP
Když je tu takový Topik tak se chci zeptat co to má za vyznám hodinový relog PK/Frakce,Já osobně hraju pk aj frakci pro pvp... a prostě když nejsou pk lognu pk když je moc pk lognu frakci ale teďka to nějak nejde... než hodinu počkám už se neběhá nic...
Je to tak proto, že jsme v čechách a ono těch vychcaných je víc než poctivých hráčů a zase by toho nějaký dobroděj zneužíval....
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
skolka pauzu na relog nema...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
-
- Walking Scribbler
No to je sice fajn že ju školka nemá ale tady nikdo školku nemá
Mohla by se zavést možnost nějakým způsobem trashovat frakční itemy na reward coiny a řešit to podobným způsobem jak je to u frakčních reward.
edit: u PKček
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Dokud pkcka maji svuj reward v podobe pojetych v dungu, tak se o zadnem jinem rewardu neuvazuje.Miky Mora píše:Mohla by se zavést možnost nějakým způsobem trashovat frakční itemy na reward coiny a řešit to podobným způsobem jak je to u frakčních reward.
No že ale těch dungů je.. ice, na 50% wrong a quagmire ...
By clovek neveril, ze znas tak malo dungeonu. Ale nekde na www strankach je jejich seznam, poptej se zkusenejsich, kde ty dungy najdes.Miky Mora píše:No že ale těch dungů je.. ice, na 50% wrong a quagmire ...
Se nemá s tebou cenu bavit, když si nepřiznáš, že ostatní dungy pojet nejdou resp. jdou pojet jen vykempením .
Tak jdou pojet a nebo nejdou pojet ? Mel by sis v tom udelat jasno ...Miky Mora píše:Se nemá s tebou cenu bavit, když si nepřiznáš, že ostatní dungy pojet nejdou resp. jdou pojet jen vykempením .
To už rači zakaž pvp v dungách, když je to podle tebe pro PK tak růžový a udelejte PK rewardy, což by bylo ke stávající situaci serveru možná lepší.
Nemyslim si. Neni v dlouhodobe koncepci menit nejak pk a uz vubec ne na nejake frakce. Od toho jsou frakce Lordu.Miky Mora píše:To už rači zakaž pvp v dungách, když je to podle tebe pro PK tak růžový a udelejte PK rewardy, což by bylo ke stávající situaci serveru možná lepší.
Nemyslel jsem to až takhle, že by PK byly rozděleny na frakce. Jen jsem tu měl takový návrh, že by PK ty frakční itemy co lotnou, mohly nějak využít.
pk mit rewardy z frakci? the fuck ?
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Ne, to jen Miki vidi rudě.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Něco bych ti k temu i napsal Dudku, ale nechci být sprostý. Snad jen: Snaž se přehlížet témata na fóru, o kterých nic nemůžeš vědět.
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Já snad kvuli tobě Sharte lognu a pudem něco pojet
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
-
- Walking Scribbler
Nechápe prostě to že každý je ve frakci,každý nosí frakční věci když ho zabije pk co z něj má? frakční zbraň,robu a 50 regů?? Dungy se pojet nedají i když je fajn že pán Acarus by je určitě pojel asi by čekal 8 hodin než někdo ze 40ti hráčů půjde pvm