Dual client
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Dual client
Chtel bych se zeptat proc byl povolen dual a k cemu to ma byt dobre?
Co se od toho ocekava?
Co se od toho ocekava?
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dual client
ve statistikach to bude vypadat ze dp nechcipa (resp. chcipa pomaleji) :p
hemeneks more gadzo vazelina!
Zatezovy test zeleza a instalace.Mephist píše:Chtel bych se zeptat proc byl povolen dual a k cemu to ma byt dobre?
Co se od toho ocekava?
Taky si od toho slibujeme to, ze vzhledem k ubyvajicim hracum se jaksi nabidka nekterych homemade (tech co neprodavaji vendori) itemu snizuje, nebot neni cas na to, kdo by je delal trebas, tak se takto muze stimulovat prave tak tato klesajici nabidka.
- Otec Z Nebes
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Tady se budou ozývat hlavně ti co se živili v práci mícháním apod, teď jim klesnou kšefty no.. :p
Aspoň si při tom stihnu pokosit pár stvůrOtec Z Nebes píše:Tady se budou ozývat hlavně ti co se živili v práci mícháním apod, teď jim klesnou kšefty no.. :p
twe, ze se bude brecet i nad povolenim dualu sem fakt, twe, necekal=)
Omlouvam se za svuj dobry humor...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
super :p
konecne mozem dotrenovat postavy.
konecne mozem dotrenovat postavy.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
Mozna na to domakrovani postav jestli to ma cenu. Makrovani na kseft si myslim, ze pri poctu lidi, kteri zde jeste hraji(eventualni zajemci) uz bylo tak dost slabota. A vetsina lidi ktery znam si pro sebe makrovala sama porad. Dual v dungu by byl zajimavej, ale ten neni povolen
mozna mi to jen nedochazi spravne, ale chtel bych se zeptat na toto pravidlo
Nechci poslouchat keci o tom, jak jsem neinteligentni... vim o tom :p ...
tzn. Pokud jdu dungeon, nesmim mit dual a nebo nesmim byt v dungeonu za 2 postavy ?2, je zakázané sám sebe se na dual clientu jakkoliv podporovat v PvM či PvP. (např. Jít jeden dungeon 2 clienty je zakázáno).
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wlern píše:mozna mi to jen nedochazi spravne, ale chtel bych se zeptat na toto pravidlotzn. Pokud jdu dungeon, nesmim mit dual a nebo nesmim byt v dungeonu za 2 postavy ?2, je zakázané sám sebe se na dual clientu jakkoliv podporovat v PvM či PvP. (např. Jít jeden dungeon 2 clienty je zakázáno).
Ano nesmíš mít v dungeonu dvě své postavy. Můžeš být s jednou v dungeonu a s druhou třeba míchat doma potiony.
Čili jdu hledat 30" monitor, aby se mě ty okna vedle sebe pěkně vlezly
Hele 22 palců bohatě stačí - vyzkoušeno
To pravidlo o dungeonech...když, čistě pro (blbej) příklad, bych s warem šel do decu harvit gazery, ale u silver serpy umřel, můžu se jít resnout s mágem?
Jednalo by se právě o podporu v PvM. Tedy ne, není to možné.Tymyan píše:To pravidlo o dungeonech...když, čistě pro (blbej) příklad, bych s warem šel do decu harvit gazery, ale u silver serpy umřel, můžu se jít resnout s mágem?
Z mých rukou nechť světu plyne prospěch a život.
A co když si nechám jednu postavu(na dualu) na začátku jako hlídače proti pk?
„Každý člověk žije z práce, ale ne každý ze své.“ (Oldřich Fišer )
To je zase podle mě podpora PvPCorax píše:A co když si nechám jednu postavu(na dualu) na začátku jako hlídače proti pk?
Správně.Lartax píše:To je zase podle mě podpora PvPCorax píše:A co když si nechám jednu postavu(na dualu) na začátku jako hlídače proti pk?
Z mých rukou nechť světu plyne prospěch a život.
Taky se radši zeptám hloupě....je dovoleno se navzájem mlátit se s těma 2 postavama v rámci treninku?