NB nůžky nejsou zase až tak NB
NB nůžky nejsou zase až tak NB
Dnes ráno jsem si na postavě 0x0020FB0D Crafta splnil Q s Duhovim míčkem a Gaspodou. Bylo to sice za půl hodinky oběhané, ale docela naštve když si o nějakých 7 hodin později potřebujete pohnout s nůžkamy a oni zmizí -> pak jsem se podíval do QB a ani Quest nebyl vypsaný :-/ .... Jen kdyby Gaspoda neměl tak dlouhý Resp ( 12 - 16 hodin )
Re: NB nůžky nejsou zase až tak NB
A nebyl by lepší bugreport via page, než to takhle doslova "vyblejt na internet" do pokecu, kde to stejně žádný GM nebude ani číst, tím méně pak řešit?
Nexios
- Kaywerbrimmis
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Pokud si vzpomínám, tak to NPC tě varuje, že magie z daného předmětu může časem vyprchat. A zbytek bych dával za vinu koulovitosti.
12-16 hodin je blbost..
je to mnohem míň, jen ty neumíš hledat.
je to mnohem míň, jen ty neumíš hledat.
jestli čekal na jednom místě tak mohl klidně těch 16 hodin čekat
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Jestli byl tak blbej a cekal an jednom miste, tak tam nejspis ceka do ted, jestli je to rpavda, napis mi pmkou kde stojis prijdu se ti vysmat
Asi nezna vsechny jeho spawny jako vy, to je od nej nepochopitelne, drze a urazlive, ze tech 12-16 hod povazoval za respawn
Ale musim souhlasit s hunter
Ale musim souhlasit s hunter
Oběhal sem městav v RB, Britain. nvm jestli u Templářá / Amonthie a nebo Windu se oběvuje..... A to že sem to běhal prvních 10 hodin každý dvě hodiny to kolečko po městech..... Dneska sem ho našel za půl hodiny. Minule sem za nim byl dal mi knížku ale než sem ji stačil sebrat zmizela. Tak jsem si zašel pro další párky a hledal sem a hledal a našel sem ho až po 16 hodinách ( při 12 hodinách nikde nebyl - pak sem měl čas až po těch 16 ) .... Jen tak z paměti -> Tr..., Sc..., Mi..., Ve...., Jh..., Br...., De....
Edit: Kdyby nápověda byla moc, tak to umažte
Edit: Kdyby nápověda byla moc, tak to umažte
K čemu se vůbec daji využít nůžky? Krom k rozstříhání věcí na bandage, a rozstříhání Hides na Leather( ani nvm k čemu sou, viděl sem jejich využití jen v Ukolovem Questu ).
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Myslím že to stříhání je přesně to k čemu jsou nůžky určený, a to, že jsou NB je výhoda, pokaždé, když mě sjede nějakej indián, co je moc chudej, a dá me fulla včetně krvavejch bandu, tak nemusím shánět nůžky, kdyby byl ještě takhle NB Draw Knife, bylo by to úplně ideální.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Jo, takže z ressrobky si uděláš bandy do začátku To mě nenapadlo, fakt umbah věcDudek píše:Myslím že to stříhání je přesně to k čemu jsou nůžky určený, a to, že jsou NB je výhoda, pokaždé, když mě sjede nějakej indián, co je moc chudej, a dá me fulla včetně krvavejch bandu, tak nemusím shánět nůžky, kdyby byl ještě takhle NB Draw Knife, bylo by to úplně ideální.
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
No, spíš jde o to, že jsem hamoun, a nebudu přece utácet za látku, takže si chodím bandy naharvit. (Crafta, co by dělal tailoring, fakt nemam.)
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
S Craftem si toho naharvim XD. By mě to s pořádnou kamenovkou vyšlo dráž než kdbych si je měl koupi za 2 gp kusDudek píše:No, spíš jde o to, že jsem hamoun, a nebudu přece utácet za látku, takže si chodím bandy naharvit. (Crafta, co by dělal tailoring, fakt nemam.)
- Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Jo, takže z ressrobky si uděláš bandy do začátku To mě nenapadlo, fakt umbah věc [/quote]Driana píše:
Pri bitve v delu a naslednym ress_port_reful je to imba vec kort za pala treba...
3 bandy oželim, ale kdyby to vystříhalo 1 Bm, 1 Bp a 1 Mr reagentyLucky píše:....
Tjn, to člověka pak ani nestihne poject doběhnuvší PK, které potom nechápe, jak někdo po ressu přežil kvf, pog a ještě koplLucky píše:Pri bitve v delu a naslednym ress_port_reful je to imba vec kort za pala treba...
- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
Ja chci nuzky i mortar! Vyuziju oboji
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
nebo lvl 1 mapy co?:ppDriana píše:3 bandy oželim, ale kdyby to vystříhalo 1 Bm, 1 Bp a 1 Mr reagentyLucky píše:....