Underground Quagmire
Re: Underground Quagmire
Nepremyslite do dlouhe cesty pridat klapak?
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Balt ho tam slibil pridat, ale znas toKiriela píše:Nepremyslite do dlouhe cesty pridat klapak?
Jojo vim, ze ho slibil... Ale jestli si to rozmyslel? nebo na to zapomel?
Nechcete tu rewardu v posledni mistnosti u wyrmy hodit trochu dal? Je strasne jednoduchy tam omylem skocit kdyz je to tak nezajisteny.
-
- Elder Letter
jj třeba do skály bych jí dal, někam aby se do ní nedalo vlízt, pak tam lidi nebudou omylem skákat, dneska mi to pálí !Oximus píše:Nechcete tu rewardu v posledni mistnosti u wyrmy hodit trochu dal? Je strasne jednoduchy tam omylem skocit kdyz je to tak nezajisteny.
Zdravím!
Chtěl bych se pozeptat kompentních osob zda by nešlo vyřešit resování vě věži nakonci UQ3?
Relativně často se stává, že postava ve snaze otevřít poklad se natáhne a běžet před věž resnout a vrátit se zpátky nahoru vybrat tělo mi nepřijde jako nejzábavnější část dunegonu. Buď povolit ress, nebo poklad přesunout na nějakou "inteligentnější" pozici ?
Díky
Edit: Vyřešeno, díky za bleskovou reakci.
Chtěl bych se pozeptat kompentních osob zda by nešlo vyřešit resování vě věži nakonci UQ3?
Relativně často se stává, že postava ve snaze otevřít poklad se natáhne a běžet před věž resnout a vrátit se zpátky nahoru vybrat tělo mi nepřijde jako nejzábavnější část dunegonu. Buď povolit ress, nebo poklad přesunout na nějakou "inteligentnější" pozici ?
Díky
Edit: Vyřešeno, díky za bleskovou reakci.
U adamantky v 2 mate bugnute statiky na S az WSku, prechadza tadial medzi ne ... stačilo by tam hodit par port poličiek aby ju to koplo naspat...
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
V jedničce už nějakou dobu chybí Phoenixové? Nevím, jestli to je záměr, nebo bug. Ale usnadňuje to získání ohně a snižuje drop z průchodu. Ani jedno nemusí být problémem.
A ja si myslel, ze je to kvuli tomu ze pokazde byl nekdo predemnou, jak jsou ted ty guild hry. - bo pokazde, asi 3x za posledni dva tydny co jsem tam byl tak fenixove nikde.Frantisek ml. píše:V jedničce už nějakou dobu chybí Phoenixové? Nevím, jestli to je záměr, nebo bug. Ale usnadňuje to získání ohně a snižuje drop z průchodu. Ani jedno nemusí být problémem.
Obcas prej moc kecam. Kdyztak me zastavte.
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Co to? Nějak to nedokážu rozluštit. Možná by to mohlo být něco zajímavého a já o tom nevímAcarus píše:... mazali pokladove na hrebiky....
Event zmrzly bludistak -> viz sekce questy. Byly k pokladum a jinym hlidacum pridany truhly s hrebikama. Kdyz se pak po skonceni eventu bednicky s hrebiky mazaly, vzalo to sebou i vetsinujejich hlidacu.Frantisek ml. píše:Co to? Nějak to nedokážu rozluštit. Možná by to mohlo být něco zajímavého a já o tom nevímAcarus píše:... mazali pokladove na hrebiky....
Nicmene bych skoro az rekl, ze zrovna v UQ1 to bylo po mazani hrebiku v poradku - proto sem si to s tim nespojoval. Jednalo se totiz o zmizele hlidace, nikoliv monstra okolo(pokud se nemylim) - kazdopadne - hlavne ze jsou zpatky, ja tam chodim jen kvuli nim :]
Obcas prej moc kecam. Kdyztak me zastavte.