Phenix

Vaše problémy, rady a skripty týkající se tohoto prográmku

Moderátor: Caleb

Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Re: Phenix

Příspěvek od Wlern »

Smoce píše:
Wlern píše:ja jsem mel taky problem s pismem. Pri zkkuseni vyvolat zalozku ve fene mi to napsalo, ze doslo k vyjimce a phoenix proste zkolaboval ( psalo to pokazde, kdyz jsem se snazil cokoliv udelat - vyjma maker na VUS a VAN ... :-D ) Tak jsem si vzal flashku a pproste ty pisma stahl ze stareho PC, kde jsou taky XPcka... Vse zacalo slapat a taky jsem zjistil, ze jedna offline hra si meni pisma a proto vznikl takovy problem. Ale preinstalovat pisma pomuze, verte... :-)

Tohle vypadá na frameworky zkus nainstalovat znova je...
-Možná, teď nevím jestli to pořád má cenu, by nebylo špatné instalovat 1 , 2 , 3 , 3.5 popř. 4 frameworky postupně..

Pokud nepomůže, udělej znova Patch DP souboru.....

Ani jedno, ani druhe. Stacilo vzit flashku a z druheho pocitace pretahnout Times New Roan ( nebo Ariela, ted si nejsem jistej ) a vsechno slapalo... :-)

Jinak problem uz mam vyresenej mozna dele jak rok, ale stejne diky za snahu pomoct...
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

mam takovej problemek, spustim Phoenix jako vždy, ale odedneška mi vypíše jakejsi cosi, kde jsou nějaký báboly ale hlavně tohle:

Kód: Vybrat vše

Scripts directory: C:\UO\Phoenix\Scripts
62 files found.

C:\UO> "c:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v3.5\csc.exe" /t:library /utf8output /R:"System.dll" /R:"System.Windows.Forms.dll" /R:"System.Drawing.dll" /R:"System.Xml.dll" /R:"System.Data.dll" /R:"Microsoft.VisualBasic.dll" /R:"System.Core.dll" /R:"System.Xml.Linq.dll" /R:"C:\UO\Phoenix\Phoenix.DLL" /R:"C:\UO\Phoenix\PhoenixShared.DLL" /R:"C:\UO\Phoenix\MulLib.DLL" /R:"C:\UO\Phoenix\MagicLibrary.DLL" /R:"C:\UO\Phoenix\Plugins\Phoenix.Mp3.dll" /R:"C:\UO\Phoenix\Plugins\Phoenix.SkillsTab.dll" /R:"C:\UO\Phoenix\Plugins\Phoenix.Speech.dll" /out:"C:\Users\Dudek\AppData\Local\Temp\nduxbpo0.dll" /D:DEBUG /debug+ /optimize- /res:"C:\UO\Phoenix\Scripts\SettingTab\Settings.resx" /w:3  "C:\UO\Phoenix\Scripts\AddItem.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\Extensions.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\MessageWaiter.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\Mining.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\SettingEntry.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\SettingEntryCheckBox.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\SettingEntryColorNumBox.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\SettingEntryNumTextBox.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\SettingEntryTextBox.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\SettingList.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\TimerList.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\Watcher\HPWatch.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\Watcher\ItemTemplate.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\Watcher\PlusMinus.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\Watcher\ResWatcher.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\Status\FloatingWindow.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\Status\HealthBar.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\Status\InGameWindow.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\Status\ItemCount.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\Status\StatusBar.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\Status\StatusForm.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\Status\Supplies.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\Status\SuppliesForm.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\Status\SupplyCounter.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\Status\WindowManager.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\Skills\Alchemy.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\Skills\AlchemyPotions.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\Skills\carto.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\Skills\fishisfix.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\SettingTab\Settings.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\SettingTab\Settings.designer.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\Rename\PetControl.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\Rename\Rename.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\Rename\SummonSetting.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\mycs\ClientTitleBar.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\mycs\MyMount.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\mycs\MyPetRel.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\mycs\MyTargetSystem.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\Misc\DeathHandler.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\Misc\EquipList.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\Misc\EquipWeapon.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\Misc\FilterSpeech.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\Misc\Light.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\Misc\Loot.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\Misc\Misc.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\Misc\WorldSave.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\Commands\AllNames.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\Commands\Carve.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\Commands\Casting.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\Commands\Combat.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\Commands\Jewelry.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\Commands\MassMove.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\Commands\Misc.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\Commands\Rename.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\Commands\Ress.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\Commands\Snap.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\Commands\Taming.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\Commands\TargetNext.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\Commands\Track.cs" "C:\UO\Phoenix\Scripts\Commands\UOEx.cs"

Microsoft (R) Visual C# 2008 Compiler version 3.5.30729.1
for Microsoft (R) .NET Framework version 3.5
Copyright (C) Microsoft Corporation. All rights reserved.

error CS0016: Could not write to output file 'c:\Users\Dudek\AppData\Local\Temp\nduxbpo0.dll' -- 'Přístup byl odepřen. '
C:\UO> "c:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v3.5\vbc.exe" /t:library /utf8output /R:"System.dll" /R:"System.Windows.Forms.dll" /R:"System.Drawing.dll" /R:"System.Xml.dll" /R:"System.Data.dll" /R:"System.Core.dll" /R:"System.Xml.Linq.dll" /R:"C:\UO\Phoenix\Phoenix.DLL" /R:"C:\UO\Phoenix\PhoenixShared.DLL" /R:"C:\UO\Phoenix\MulLib.DLL" /R:"C:\UO\Phoenix\MagicLibrary.DLL" /R:"C:\UO\Phoenix\Plugins\Phoenix.Mp3.dll" /R:"C:\UO\Phoenix\Plugins\Phoenix.SkillsTab.dll" /R:"C:\UO\Phoenix\Plugins\Phoenix.Speech.dll" /out:"C:\Users\Dudek\AppData\Local\Temp\pn5j-1fb.dll" /D:DEBUG=1 /debug+ /res:"C:\UO\Phoenix\Scripts\SettingTab\Settings.resx"  "C:\UO\Phoenix\Scripts\mycs\MySpeechInputDialog.vb"

Microsoft (R) Visual Basic Compiler version 9.0.30729.1
Copyright (c) Microsoft Corporation.  All rights reserved.

vbc : error BC31019: Unable to write to output file 'C:\Users\Dudek\AppData\Local\Temp\pn5j-1fb.dll': Access is denied. 
No Boo scripts compiled.

No assemblies to analyze.
========== Found 2 compiler errors or warnings and 0 analyzer errors ==========
netuším, proč mi to začal znenadání dělat, ale spíš sázím na nějakou krávovinu ve windowsech (Vista x64)
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Mikee
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikee »

To je urcite chyba win, do temp adresare musis mit prava zapisu. Zvladnes si opravit prava? :)

Sent from my Optimus 2X using Tapatalk
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Jo dokážu, ale visty to dokažou během deseti sekund vrátit zpátky. (Administrátor jsem)
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wlern »

Dudek píše:Jo dokážu, ale visty to dokažou během deseti sekund vrátit zpátky. (Administrátor jsem)
Zbav se vist ( pokud nemas originalku ) a porid si 7micky... a ber to jako "investici do budoucnosti".

Jinak toto resila jedna sikovna utilitka. Kouknu na exterak, jestli ji jeste mam a pokud jo, poslu odkaz PMkou.
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Uz sem na to prisel, antivir to behem posledni kontroly oznacil za neduveryhodnej program a tim padem se zablokoval ve firewallu windowsu, kterej mu odeprel pristupy ledaskam, stacilo mu manulane zadat ze je povolenej a uz to jede.
Mikee
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikee »

Hmm tak to je vtipny, no hlavne se to vyresilo :)

Sent from my LG-P990 using Tapatalk
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wlern »

Dudek píše:Uz sem na to prisel, antivir to behem posledni kontroly oznacil za neduveryhodnej program a tim padem se zablokoval ve firewallu windowsu, kterej mu odeprel pristupy ledaskam, stacilo mu manulane zadat ze je povolenej a uz to jede.

Jen pro kontrolu, byl to "sandbox" od Avasta ?

Přemýšlel někdo nad založením FAQ Phoenix ?
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

ne od Comodo.
Smoce
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoce »

Wlern píše:
Dudek píše:Uz sem na to prisel, antivir to behem posledni kontroly oznacil za neduveryhodnej program a tim padem se zablokoval ve firewallu windowsu, kterej mu odeprel pristupy ledaskam, stacilo mu manulane zadat ze je povolenej a uz to jede.

Jen pro kontrolu, byl to "sandbox" od Avasta ?

Přemýšlel někdo nad založením FAQ Phoenix ?
Mám velmi citlivé informace, že se na tom už pracuje ;-)
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wlern »

Smoce píše:Mám velmi citlivé informace, že se na tom už pracuje ;-)
Diky za odpoved. A nemas jeste citlivejsi info, kdo se o to bude starat ?
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Mam problem s phoenixem a mapou, (ano našel jsem topic UOAM a phoenix, ale je zamčenej) když spustim phoenixe tak mi mapa prestane trackovat mou postavu (jiny trackovat mužu), a když se pokusim mapu kalibrovat dostanu krasnou chybovou hlášku a ani jedna z těch věcí, která hláška uvádí jako možnosti není pravdivá. Jakmile lognu do injecta, trackuje normálně.
Bizon
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bizon »

Ahoj.

Musis zkalibrovat UOMAP pres Sextant. Pak to pujde. Nebo aspon, tak jsem vyresil tento problem ja.
Existují tři zásadní situace, kdy muž nevratně ztrácí svoji čest:
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!

Bizon
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Asi jsi přesně nepochopil, že se mi to stane v okamžiku, kdy se snažím mapu zkalibrovat a to právě přez sextant.
Bizon
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bizon »

Tak to se omlouvám. S tím jsem se nesetkal.
Existují tři zásadní situace, kdy muž nevratně ztrácí svoji čest:
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!

Bizon
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

... Vision vs Speech test ...
Marco Polo
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marco Polo »

Tenhle proble me to hlasi taky ale fena bezi tedka uz teda ne dal jsem sem novou zalozku Phoenic launcher a mam jiny problem
1:Kde jsi ?
2:Ležim..
1:Kde ?
2:Jdeš me ress?
1:Nasel jsem te...
1:Asi za ducha ne ?
Odpovědět