Wlern píše:ja jsem mel taky problem s pismem. Pri zkkuseni vyvolat zalozku ve fene mi to napsalo, ze doslo k vyjimce a phoenix proste zkolaboval ( psalo to pokazde, kdyz jsem se snazil cokoliv udelat - vyjma maker na VUS a VAN ... ) Tak jsem si vzal flashku a pproste ty pisma stahl ze stareho PC, kde jsou taky XPcka... Vse zacalo slapat a taky jsem zjistil, ze jedna offline hra si meni pisma a proto vznikl takovy problem. Ale preinstalovat pisma pomuze, verte...
Tohle vypadá na frameworky zkus nainstalovat znova je...
-Možná, teď nevím jestli to pořád má cenu, by nebylo špatné instalovat 1 , 2 , 3 , 3.5 popř. 4 frameworky postupně..
Pokud nepomůže, udělej znova Patch DP souboru.....
Ani jedno, ani druhe. Stacilo vzit flashku a z druheho pocitace pretahnout Times New Roan ( nebo Ariela, ted si nejsem jistej ) a vsechno slapalo...
Jinak problem uz mam vyresenej mozna dele jak rok, ale stejne diky za snahu pomoct...
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké" Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Dudek píše:Jo dokážu, ale visty to dokažou během deseti sekund vrátit zpátky. (Administrátor jsem)
Zbav se vist ( pokud nemas originalku ) a porid si 7micky... a ber to jako "investici do budoucnosti".
Jinak toto resila jedna sikovna utilitka. Kouknu na exterak, jestli ji jeste mam a pokud jo, poslu odkaz PMkou.
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké" Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Uz sem na to prisel, antivir to behem posledni kontroly oznacil za neduveryhodnej program a tim padem se zablokoval ve firewallu windowsu, kterej mu odeprel pristupy ledaskam, stacilo mu manulane zadat ze je povolenej a uz to jede.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Dudek píše:Uz sem na to prisel, antivir to behem posledni kontroly oznacil za neduveryhodnej program a tim padem se zablokoval ve firewallu windowsu, kterej mu odeprel pristupy ledaskam, stacilo mu manulane zadat ze je povolenej a uz to jede.
Jen pro kontrolu, byl to "sandbox" od Avasta ?
Přemýšlel někdo nad založením FAQ Phoenix ?
Dudek píše:Uz sem na to prisel, antivir to behem posledni kontroly oznacil za neduveryhodnej program a tim padem se zablokoval ve firewallu windowsu, kterej mu odeprel pristupy ledaskam, stacilo mu manulane zadat ze je povolenej a uz to jede.
Jen pro kontrolu, byl to "sandbox" od Avasta ?
Přemýšlel někdo nad založením FAQ Phoenix ?
Mám velmi citlivé informace, že se na tom už pracuje
Smoce píše:Mám velmi citlivé informace, že se na tom už pracuje
Diky za odpoved. A nemas jeste citlivejsi info, kdo se o to bude starat ?
Mam problem s phoenixem a mapou, (ano našel jsem topic UOAM a phoenix, ale je zamčenej) když spustim phoenixe tak mi mapa prestane trackovat mou postavu (jiny trackovat mužu), a když se pokusim mapu kalibrovat dostanu krasnou chybovou hlášku a ani jedna z těch věcí, která hláška uvádí jako možnosti není pravdivá. Jakmile lognu do injecta, trackuje normálně.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Musis zkalibrovat UOMAP pres Sextant. Pak to pujde. Nebo aspon, tak jsem vyresil tento problem ja.
Existují tři zásadní situace, kdy muž nevratně ztrácí svoji čest:
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!
Existují tři zásadní situace, kdy muž nevratně ztrácí svoji čest:
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!