GM na DP
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Re: GM na DP
Ještě popři, že jsi tu nikdy nehlásal, jak to pk hraješ pro pvp :p
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]
To nepopírám. Pvp alá cove pvp si zahraju rád a je to skutečně kvůli pvp nikoliv kvuli výdělku.
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Rikas jednou za cas, te bavi hrat pvp jen kvuli pvp jo? Sharte myslim ses v mamonu jako malo kdo, ale furt potreba hrabat a hrabat
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
No tak jestli hrajes cove pvp kvuli PvP, tak to uz radsi proste rekni, ze hrajes jenom kvuli mamonu a mas klid:DMiky Mora píše:To nepopírám. Pvp alá cove pvp si zahraju rád a je to skutečně kvůli pvp nikoliv kvuli výdělku.
to jiste, ale jestli si dobre vzpominam, tak za to padly taky nejaky tresty, ne?Miky Mora píše:děly se i horší věci (např. když se ještě nemuselo klikat na gate aby tě to portlo).
Tak se s vámi musim podělit o další krásný rozhovor, tentokrát s opravdovým GMkem. I takhle vám mužou odůvodnit tresty, které jste dostali neprávem. No posuďte sami
http://leteckaposta.cz/648740209
http://leteckaposta.cz/648740209
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Kód: Vybrat vše
05.06.2011 10:52 Shadow 3d84bc [-LaG-] Opakované napomahání PK, account bude smazán. Prudič a 10 killů na postavy Jimmy a Shart. Ocroc
inak shart ty si stale nepochopil ze aj toto "Ali (13:35:22 5/06/2011)
Jo praskal sem je, to mas pravdu, napsal sem kamaradovi na icq, ze nekdo kope z trhu. Na zaklade teto skutecnoti, ktera se neodhravala ve hre, me chces ve hre potrestat."
sa stale tyka hry.
Proste stojis na trhu vidis ze kope > Echo kamaratovi na icq> mrtvy panacik s mamanom.
toto je presne to iste ako by si za modreho dobehol vypravu v dungu a relogol na pk / napisal pk kamaratovi.
Mal si si na tom trhu zaparkovat pk
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
A to si vyhrabal z kama, ze je to naprosto stejny? Ja myslim, ze je to neco co se vůbec nedá srovnávat. V případě toho druhýho příkladu by se jednalo o relog z modráka na PK a to v tomto případě by trestny bylo.
Mne Ocroc smazal postavu a dal úplně nepochopitelné tresty postávam, které s tím neměly co dočinění, za postávání na trhu a napsání slova bank do hry, jak můžete vyčíst z rozhovoru.
Mne Ocroc smazal postavu a dal úplně nepochopitelné tresty postávam, které s tím neměly co dočinění, za postávání na trhu a napsání slova bank do hry, jak můžete vyčíst z rozhovoru.
Nelibi-li se ti rozhodnuti daneho GM, muzes se vzdy odvolat ...
Tohle od tebe neni prozirave, nehlede na to, ze pracovat s txt umi opravdu kazdej, takze nejaka verohodnost tohoto jiste neautorizovaneho neni nijak valna, aneb co sem si odmazal, a co sem si tam pripsal. Ja bych s nekym takovym uz zadny rozhovor via icq uz nevedl...
Co se samotneho prohresku tyce, tak to neni rozhodnuti daneho GMka, ale je jen exekutorem verdiktu konzultovaneho v sirsi diskuzi. Navic ses tu evidetne priznal k napomahani pk, at uz to napomahani je jakekoliv, je to stale napomahani pk modrym charakterem, jen nakolik jsi hloupy, resp tvuj kamarad, ze nam velmi pomohl s dohledavanim primych dukazu. Jedna se o jedno pro nas z nejvicprudici chovani ekvivaletni s obihanim duchu a koukanim kam kdo jde. Davat tresty na nake ledajake postavy je neucinne, a proto se uz delsi dobu trestaji main charaktery danych prudicu a uskutecnovatelu prohresku.
Tohle od tebe neni prozirave, nehlede na to, ze pracovat s txt umi opravdu kazdej, takze nejaka verohodnost tohoto jiste neautorizovaneho neni nijak valna, aneb co sem si odmazal, a co sem si tam pripsal. Ja bych s nekym takovym uz zadny rozhovor via icq uz nevedl...
Co se samotneho prohresku tyce, tak to neni rozhodnuti daneho GMka, ale je jen exekutorem verdiktu konzultovaneho v sirsi diskuzi. Navic ses tu evidetne priznal k napomahani pk, at uz to napomahani je jakekoliv, je to stale napomahani pk modrym charakterem, jen nakolik jsi hloupy, resp tvuj kamarad, ze nam velmi pomohl s dohledavanim primych dukazu. Jedna se o jedno pro nas z nejvicprudici chovani ekvivaletni s obihanim duchu a koukanim kam kdo jde. Davat tresty na nake ledajake postavy je neucinne, a proto se uz delsi dobu trestaji main charaktery danych prudicu a uskutecnovatelu prohresku.
Dostal jsem trest za napomáhání PK, pod tím si predstavuju viditelne napomahani a to primo ve hre - to jsem neudelal. To ze sem nekde nekomu neco napsal na icq, opravdu neberu jako součást hry.
A ujišťuju tě, že jsem z toho texťáku nic neodmazal ani neupravoval. Ty dvě bílý mezery v mých postech jsou nespíš smajlíci, kteří do texťáku nejdou zkopírovat.
A ujišťuju tě, že jsem z toho texťáku nic neodmazal ani neupravoval. Ty dvě bílý mezery v mých postech jsou nespíš smajlíci, kteří do texťáku nejdou zkopírovat.
To jak si to ty predstavujes je uplne v rozporu s pravidly navic ...Miky Mora píše:Dostal jsem trest za napomáhání PK, pod tím si predstavuju viditelne napomahani a to primo ve hre - to jsem neudelal. To ze sem nekde nekomu neco napsal na icq, opravdu neberu jako součást hry.
s timto
Je zakázáno za modrou postavu přímo či nepřímo podporovat červeného či oranžového hráče v PvP souboji s modrou postavou, nebo postavou která se nemůže této modré postavě bez postihu postavit(například heal, bandage, protekce apod.)
Zavrženíhodné chování (zasahování do cizích bojů voláním stráží, zneužívání stráží, log-outování z boje, provokování hráčů, relogerství apod) nebo úmyslné kažení hry, bez ohledu na porušení konkrétních pravidel může být oceněno snížením karmy, nastavením killů, nebo flagem Prudič .
- Otec Z Nebes
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Na tvým místě bych se sharte zaměříl na Bi(Ji)dáše) kterej tě hezky odstřelil na hotpics....tady mají bohužel pravdu gm z mého pohledu
tohle je asi nejzabavnejsi cast toho rozhovoruJen jsem ti napsal ze kdyby jsme primo tebe chteli smazat, uz jsme davno mohli za ty kostky a nemusime si nic vymyslet.
Divim se, ze ste ho potrestali
Jinak podobne chovani lide jeho typu povazuji za normalni, takze se ted bude citit ukrivdene a rozhodne si nerekne "copak me to stoji za to takhle hrat"
Jinak podobne chovani lide jeho typu povazuji za normalni, takze se ted bude citit ukrivdene a rozhodne si nerekne "copak me to stoji za to takhle hrat"
Takovou dobu jsem tady nebyl a taková slova na moje jméno. To beru jako poctu své velmi citově založené osobě :p
Ja si myslim, ze tu bolo Shartovi ukrivdene... Byt zmazany za jeden hotpic , kde nejaky sh ( co vobec nemusi byt ani shadow ani shart), napise "kopl" je myslim celkom nezmysel...
A to ze to sluzilo k dohladaniu priameho dokazu , to by som tiez chcel vidiet, co to za priamy dokaz teda bol, ked dokazal, ze sh z mapy = shadow z trhu, ze chat na mape je z toho casu ked ten modrak kopal, ze tym "kopl" myslel zrovna toho, co Paris zabil atd atd... Vsetko co si mal Acarus boli len tvoje dohady (sice spravne), ale nie dokazy ...
Btw s tym "odvolavanim sa" si dufam robil Ocroc srandu... Este vzivote som nevidel, kedy by po odvolani bol odpusteny trest/navrateny acc a GM by si priznalo chybu.
A to ze to sluzilo k dohladaniu priameho dokazu , to by som tiez chcel vidiet, co to za priamy dokaz teda bol, ked dokazal, ze sh z mapy = shadow z trhu, ze chat na mape je z toho casu ked ten modrak kopal, ze tym "kopl" myslel zrovna toho, co Paris zabil atd atd... Vsetko co si mal Acarus boli len tvoje dohady (sice spravne), ale nie dokazy ...
Btw s tym "odvolavanim sa" si dufam robil Ocroc srandu... Este vzivote som nevidel, kedy by po odvolani bol odpusteny trest/navrateny acc a GM by si priznalo chybu.
Ja ano a myslim si, ze kdyby to Miki resil s GMkama a ne takto pres forum, byla by GMka vice... ehm... tolerantni ? JinakNycte píše:Btw s tym "odvolavanim sa" si dufam robil Ocroc srandu... Este vzivote som nevidel, kedy by po odvolani bol odpusteny trest/navrateny acc a GM by si priznalo chybu.
Verbální pravidla DP : Hráči jsou povinni chovat se ve vztahu k GM a kancléřům a též ve vztahu k Dark Paradise uctivě.
( sice jsem Kanclere asi jeste nevidel, ale coz, pravidlo to je a v Anglii taky plati zakon, ze po poprave nesmi vstoupit do palace (?) v brneni a popravy tam nejsou zakonne... )
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Pokial viem , ten rozhovor je s Gmkom, kde sa normalne slusne pytal , za co dostal delete a jedine co mu GMko nato poslalo je nejaka blbost z Logu , ktora dokazuje tak to, ze stal na trhu, ked odkopol ten modrak ... A ako sa da riesit nieco ked ani nevies na zaklade akeho dokazu ta zmazali? ( ten chat z HP, kde nejaky SH napise "kopl" fakt nieje dokaz ). A este tam bola moznost ze sa moze odvolat , lenze tymto stylom by si acarus vymyslel, ze je to obchadzanie rozhodnutia GM cez ine Gm a dal by mu rovno banWlern píše:Ja ano a myslim si, ze kdyby to Miki resil s GMkama a ne takto pres forum, byla by GMka vice... ehm... tolerantni ?
E: este ta poprosim meno toho stastlivca, ktoremu GM odvolalo prehresok popr vratilo zmazany acc a priznalo ze dalo jail / zmazalo acc nepravom dik
Dostal ten trest neprávom? Nepráskal modrákov kopajúcich z trhu pkčkam?
Práskal, dostal trest, vybavené.
Práskal, dostal trest, vybavené.
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Sharte, jsi opravdu tak hloupý, nebo jsi se mu na tom icq přiznal, že jsi opravdu práskal kopající modráky a pak se ho zeptáš jaký na to má důkaz?
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]