Empair

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Re: Empair

Příspěvek od Empair »

Eliska píše:Chtěl jsi být velkým, bohužel nestalo se tak. Tvoje činy stojí za zmínku, ale to je asi vše . Ty jsi jako velitel guildy zklamal. Nedokázal jsi se postarat o to, aby tvoje guilda bez tvé přitomnosti fungovala dál. A to je podle mě věc, která je důležitá. Pokud jediný co ti tvoji guildovní aktivisti dokážou je brečet kůli tobě na forku, tak je to fakt hodně smutný.
Hmmm ... nemůžu si pomoct ale podle mě z tebe nemluví rozum :-)
Zklamal jsem? Vytvořil jsme guildu, která víc jak dva roky aktivně hrála PvM a co víc dobíjela všechny dungy po celém serveru. Podařilo se mi vytvořit výbornou partu lidi, která drží při sobě jako rodina a proto si myslím, že sem rozhodně uspěl. A to, že trochu polevili v PvM? No hodně jich skočilo, jako reakce na můj nedobrovolný odchod a každá guilda má slabší a silnější období.

Podle tvých meřítek by pak zklamali všichni na DP :), co vím z historie tak guildy po odchodu leadra většinou podlehly útlumu, V.I.R. bez Ritchiiho nevyjímajema.
Darkness píše:Pekny videjko chvalim. Jinak empa si pamatuji jako dost dobreho pvmera a jednu chvejli i dobre pvpera ale at je dobry hrac ci ne at je to nejaka vyrazna postava na dp ci ne tak za chyby se plati a to hrac ktery ktery hraje na druhou sanci by mel vedet tuplem. Jinak hodne zdaru v rl. zivote.
Díky
Night Warrior píše:Pod pojmem Emulator bych cekal spis neco jako Sphera
Sphera zrovna ne, ale k Run UO to bude mít blízsko.
Icewind píše:
Empair píše: napadlo mě to ... dokonce sem mluvil s tombem a ten píše úplně nový emulátor ale co se týče zavěrečné práce mám ji už vybranou
Emulator? Jako myslíš podpurny program jako je treba joko?
Emulátor jako základ pro server. Většina současných máš nějaký mouchy nebo omezení ...
Night Warrior
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Warrior »

To byl priklad pac nemyslim ze mnoho lidi zna Run UO :)
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

Night Warrior píše:To byl priklad pac nemyslim ze mnoho lidi zna Run UO :)
tak za nejznámejší by sa dalo považovat: Sphera, Run UO, Polo
Leonidus píše:pro Empa : nechceš sem hodit nějaký hlasování, jestli je někdo pro aby jsi se někdy vrátil a dostal příležitost hrát nebo někdo proti ... Docela by mě zajímalo kolik lidí by bylo pro a kolik proti... Nebo to nech jak jsi měl myšlenku ve smyslu "rozlučkový post"
nene o tom ten topick není ... :-)
chci se jen rozloučit ...
Ale pokud máte někdo zájem rád bych slyšel kritiku na videjko.

1) Co titulky, nejsou moc rychlé? Jsou dobře čitelné?
2) Co zvuk jak se vám libila moje volba songů?
3) Videjko jako celek není moc dlouhé? Nebo naopak chybí tam něco?
4) Co printy? Jsou dobře čitelné?
5) Co velikost videa nebyl to problém? Na to, že jsou to jen printy to má 150 mb.

Dlouho sem videjko netvořil a mám plánu dělat dlších pár kousků ... sice ne do UO ale rád bych se pro další kousky vyvaroval chyb co jsem natropil tu.
Leonidus
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leonidus »

Video věcné, ale grafik z tebe asi nebude :D :D :D ... Mě se ty vklady písmen moc nelíbí.. Zvolil bych jinou úpravu písma - jiné rozpoložení atp.. Teda pokud jsi to neupravil - viděl jsem to včera...

Jinak Eliška měl docela dobrej dotaz - jako vem si - guilda V.I.R je sice bez Ritchieho, ale jako někteří kluci šlapou na temným světě dál.. Fungujou, ale od tebe jsem bohužel neviděl ještě nikoho v dungu.. Tedy že by zkusily nějaký větší ( což je mrzuté )... Vím že nějaký pokusy vedl SPIRIT, ale nezdárně .. Proč hodily flintu do žita ? .... hmm
Velky Ero I
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velky Ero I »

Video je super :) ... dik za foto kde som prvykrat pokoril deceit za maga :P (samozrejme bez GP by som to nedal :D )

Empe TOP hrac na DP ... bol, si a vzdy budes ... snad sa niekedy stretneme na nejakom tom GP sraze :)

GP 4ever !

Ero
Ero Rulez are back! :p
Velky Ero I
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velky Ero I »

Leonidus píše: Jinak Eliška měl docela dobrej dotaz - jako vem si - guilda V.I.R je sice bez Ritchieho, ale jako někteří kluci šlapou na temným světě dál.. Fungujou, ale od tebe jsem bohužel neviděl ještě nikoho v dungu.. Tedy že by zkusily nějaký větší ( což je mrzuté )... Vím že nějaký pokusy vedl SPIRIT, ale nezdárně .. Proč hodily flintu do žita ? .... hmm
Je to jednoduche aspon z mojej strany ... politika DP sux ...
Ero Rulez are back! :p
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

To žes nás neviděl v dungu neznamená, že sme ty dungy bez empa nechodili. Nemám potřebu tu vše vypisovat, ale věř, že toho bylo dost.

A k téma V.I.R. tak nevím ale vy sami jste nic většího bez Ritchiho opravdu nedali, tak nechápu proč nás srovnáváš ...

To, že ste se "zkamarádili" s Arou, aby vás protahal despama a pridama je věc jiná :wink:
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

Leonidus píše:Video věcné, ale grafik z tebe asi nebude :D :D :D ... Mě se ty vklady písmen moc nelíbí.. Zvolil bych jinou úpravu písma - jiné rozpoložení atp.. Teda pokud jsi to neupravil - viděl jsem to včera...
díky, vím že jsem nezvolil nejptimálnšjší soft, který měl právě v možnotech titulků velké nedostatky ... cco se týče to fontu, nerad expermentuji s nějakými krkolomýni druhy jde mi hlavně o to aby se to dobře četlo
Leonidus píše:Jinak Eliška měl docela dobrej dotaz - jako vem si - guilda V.I.R je sice bez Ritchieho, ale jako někteří kluci šlapou na temným světě dál.. Fungujou, ale od tebe jsem bohužel neviděl ještě nikoho v dungu.. Tedy že by zkusily nějaký větší ( což je mrzuté )... Vím že nějaký pokusy vedl SPIRIT, ale nezdárně .. Proč hodily flintu do žita ? .... hmm
No už sice dlouho nehraju ale nezpomínám si, že by V.I.R. byl nějak zvlášť aktní guilda, od doby kdy hrál ritchii, ono velké dungy potřebuješ prostě leadra, je to spíš o schopnestech udržet pořádek ve výpravě než o samotném herním skillu jednotlivců. Já sem rád že guilda funguje dál ... a nezáleží mi na tom jak velké dungy chodí.
Night Warrior
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Warrior »

Leonidus píše:Video věcné, ale grafik z tebe asi nebude :D :D :D ... Mě se ty vklady písmen moc nelíbí.. Zvolil bych jinou úpravu písma - jiné rozpoložení atp.. Teda pokud jsi to neupravil - viděl jsem to včera...

Jinak Eliška měl docela dobrej dotaz - jako vem si - guilda V.I.R je sice bez Ritchieho, ale jako někteří kluci šlapou na temným světě dál.. Fungujou, ale od tebe jsem bohužel neviděl ještě nikoho v dungu.. Tedy že by zkusily nějaký větší ( což je mrzuté )... Vím že nějaký pokusy vedl SPIRIT, ale nezdárně .. Proč hodily flintu do žita ? .... hmm
Musim te opravit pac po Empovem konci byli v despu 2 provedeny opravy a sice sme to nedali jako guilda samotna (sli sme s templarama) ale neni mi dosud znamo ze by to upravene dal nekdo driv.. a vedl to Mayo.. a taky par dni na to sme sli a dosli (taky s templarama) Desp 3 a taky to vedl Mayo... nechci tim obhajovat ze to tahame na stejne urovni jak za Empa jenom ze ty Mayove pokusy nebyli neuspesne...
Leonidus
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leonidus »

Night Warrior píše:

Musim te opravit pac po Empovem konci byli v despu 2 provedeny opravy a sice sme to nedali jako guilda samotna (sli sme s templarama) ale neni mi dosud znamo ze by to upravene dal nekdo driv.. a vedl to Mayo.. a taky par dni na to sme sli a dosli (taky s templarama) Desp 3 a taky to vedl Mayo... nechci tim obhajovat ze to tahame na stejne urovni jak za Empa jenom ze ty Mayove pokusy nebyli neuspesne...
Mě mrzí, že jste to po těch dvou pokusech vzdaly a holt jste neměli koule no ! :D ... PS: nějaký radikální změny tam nebyly, něco extrémního na logické mylšení ... :p)
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

Eliska píše:A pokud chceš upřímnost, tak vidím v tomhle topicu akorát uchlácholení tvého ega, jak tě tu budou bránit, jak tě budou chválit, házet špínu na všechny ostatní (jen proboha ne na tebe), naposledy se ukázat jakej jsi byl Guru a co se týče videa pár takových už tu bylo nic originálního. Prosté Sbohem, by mělo lepší efekt.
V mém zámeru bylo rozloučit se. A podělit se zážutky z UO o ostaními hráči. Ano šlo to udělat jednodušeji ale proč? Po tolika letech co sem tu ztrávil sem chtěl znát názory lidí na svoji osobu a to jak těch s ktrámi sem hrával tak těch proti kterým sem hrál. Je mi jasné, že ty si mě v lásce neměl ale podle mě nejsi objektivní v tom co tvrdíš.

Za hodnocení děkuji.

PS: pokud je ten topik tak jak píšeš tak nechápu proč ho vůbec čteš, či proč tu postuješ ...
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

Mnej se, snad to vydrzis
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Video je ok.
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

4 Prafotr Morava, Mrakoplas: díky
Naxem
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Naxem »

Mozes byt spokojny,urcite si sa zaradil medzi mena v ultime na ktore sa tak skoro nezabudne :) Gl,hf v zivote..

A zakopte sa vsetci hateri.. Emp je v pohode hrac a to prave z toho dovodu ze nema problem nieco spravit pre ostatnych.. Kuknite ten jeho "dlznicek",Fire v 18nastich ludoch pritom v klude mohol ist iba so svojimi ...a celkovo aj jeho pristup k ludom v dungu sa mi pacil.. ofc musi trosku sefovat ked chce udrzat poriadok tak to snad tie vase ega preziju ze vam obcas rozkaze :)

Jo a sprav si hrob niekde ,imho nato narok mas...
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Kdyby měl být pro kohokoliv cokoliv, jak tady píšete, nevede si dlužníček.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

http://www.youtube.com/watch?v=fBwNvx57 ... re=related Co dodat? Snad uz jen pisen:) Ted me dochazi, ze sedi i ten kraticky uvodni proslov:)

Empe ty jsi vzdycky byl jeden z nejvtipnejsich a nejpokrivenejsich hracu dp. Za to mas spolu se Stoupou muj nehynouci obdiv a vzpominku:)
Icewind
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Icewind »

Dudek píše:Kdyby měl být pro kohokoliv cokoliv, jak tady píšete, nevede si dlužníček.
On tam taky psal vesměs jen to co se mu hodilo...

A pokud někdo přijde se slovy: "Empe, půjč mi [4 sochy|invul komplet|+7 zbraň|...], ja ti [je|to] vrátím." tak je logické, že asi člověk bude očekávat, že mu je vrátí. Pokud to neplánuje - nezlobte se na mě, ale to je pak podvod. A pamatovat si všechno pak opravdu moc nejde. Pokud někdo příjde s tím "dej mi invul prosím" tak to moc fungovat nebude, ale "půjč mi invul na dungeon", já ti pak vrátím nový, proč ne. Dost dobře nevím, proč by měl každému pořád něco rozdávat? A že jich bylo!

Situace je taková, že Emp si to rád zapisoval jen z toho důvodu, aby z něho někteří nedělali ref-mana před výpravou. Běžně totiž rozdával itemy/reff před dungem, protože ten neměl to, ten zas ono. Když se to takhle opakovalo po x-té, tak si to začal psát a při dalším "refování" to dotýčnému náležitě vybarvil :). Tady šlo spíš o udržení kontroly a toho aby si každý nosil co si nosit měl a koupil/sehnal si to sám namísto aby si to půjčoval od Empa.

Dlužno podotknout, že hodně věcí si ani nepsal nebo je zapsané měl, ale jen jako takové "říkadlo" aby mohl láteřit, až toho dotyčného uvidí a bude po něm zase něco chtít, ale ve vrácení snad ani nikdy nedoufal - například u Johnyho. :-)
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robin de Martis »

Empair píše: V mém zámeru bylo rozloučit se. A podělit se zážutky z UO o ostaními hráči. Ano šlo to udělat jednodušeji ale proč? Po tolika letech co sem tu ztrávil sem chtěl znát názory lidí na svoji osobu a to jak těch s ktrámi sem hrával tak těch proti kterým sem hrál. Je mi jasné, že ty si mě v lásce neměl ale podle mě nejsi objektivní v tom co tvrdíš.

Za hodnocení děkuji.

PS: pokud je ten topik tak jak píšeš tak nechápu proč ho vůbec čteš, či proč tu postuješ ...
Rozloučit se a znát názor lidí na tvou osobu?
Vysmahni už...
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Leonidus
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leonidus »

My tu dvojku došly mnooo ... a né jednou po úpravách :D :D

Další na co se chystáme po delší době bude opět D4. Kterou jsem vlastně prošel už dohromady X krát a snad 2x po tý změně a bylo to bez vašeho vůdce... Však říkám lidi se nemusí fixovat jen na něj je tu tolik kvalitních lidí, hráčů a ne jen on ... Každej se nějak učil atd.. Je holt škoda, že u guildy GP své dovednosti nikomu nepředal - i když se to někdo mohl naučit .)

Tak přeju všem sílu do pokusů o dobytí dungů ..

A GP neházejte flintu do žita... Jde to i bez něj ne
Odpovědět