Empair
Empair
Zdravím, všechny ultimáky, mám pro vás videjko. A protože sem zvedavý na názory tak tu zakládám Topick, kde můžete vyjádřit názor. Nicméne je k tomu i pár slov ...
GP Stránky
Pro ty jež nemají zájem o blbály tak odkaz přímo na videjko ... vim, že mé stránky nejedou úplně nejplynuleji.
Empair Movie
Pokud bude problémy, sekundární odkaz ...
http://leteckaposta.cz/205025231
GP Stránky
Pro ty jež nemají zájem o blbály tak odkaz přímo na videjko ... vim, že mé stránky nejedou úplně nejplynuleji.
Empair Movie
Pokud bude problémy, sekundární odkaz ...
http://leteckaposta.cz/205025231
Naposledy upravil(a) Empair dne 18.05.2011 23:18:03, celkem upraveno 1 x.
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Re: Empair
10. Prudom – jednička za snahu pomoc hráčům zabít nuduEmpair píše:Zdravím, všechny ultimáky, mám pro vás videjko. A protože sem zvedavý na názory tak tu zakládám Topick, kde můžete vyjádřit názor. Nicméne je k tomu i pár slov ...
GP Stránky
Empair Movie
11. Rasl – jeden z lidí, který se pro GMko nenarodil, jeho předělávku Shame…. brrrrr
mas tam chybu ;p
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
- Mara z Acoma
- Hitgirl
- Kontaktovat uživatele:
4. Imp a Redd - topra prace na dungach?
Ovsem, cetla jsm jen tenhle bod a stacilo mi ;p
Obdivuji tve informacni zdroje Empe :p
Show is over motherlovers!
Moc pekne videjko Empe, skoda ze uz nemuzes hrat.
Dobri lide odchazi, ale prasata zustavaj.

- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
jj Tomba je skodaElite píše:Moc pekne videjko Empe, skoda ze uz nemuzes hrat.
Sklb - okrasny clovek
Znal sme se s nimi ... a mluvím jen za sebe ... nemám v úmyslu někoho urážet.Mara z Acoma píše:4. Imp a Redd - topra prace na dungach?
- Mara z Acoma
- Hitgirl
- Kontaktovat uživatele:
O urazkach to vubec neni, ja se jen bavim.Empair píše:Znal sme se s nimi ... a mluvím jen za sebe ... nemám v úmyslu někoho urážet.
Ale pokud jsi se s nimi tak znal, tak to musis vedet, v tom pripade se omlouvam

Show is over motherlovers!
S Impem jsme komunikovali ve směs ohledně despice bo určité pasáže měl na svědomí právě on ... například "solovku" s arachy a jeho nápady byli opravdu působivé a originální proto si ho velmi vážím.Mara z Acoma píše:O urazkach to vubec neni, ja se jen bavim.Empair píše:Znal sme se s nimi ... a mluvím jen za sebe ... nemám v úmyslu někoho urážet.
Ale pokud jsi se s nimi tak znal, tak to musis vedet, v tom pripade se omlouvam
A co se týče Redda tak to jeden s lidí s kterým jsem měl možnost spolupracovat na questech a podobně ...
Pekny video, jen ty hrozny pravopisny chyby by tam byt nemusely. Ani jsem nevedel o vsech rekordech.. Zvlast Dest3 ve 2 lidech me zaujal. A na tom harvu v D4 byl s nama misto Marasta Van.
No je to možné, už i mě pamět vynechává ... v každém případě byl to výnosný hárvestWrall Nightmare píše:Pekny video, jen ty hrozny pravopisny chyby by tam byt nemusely. Ani jsem nevedel o vsech rekordech.. Zvlast Dest3 ve 2 lidech me zaujal. A na tom harvu v D4 byl s nama misto Marasta Van.

PS: za ty chyby se omlouvám, snažil sem se je omezil ...

Dekuju za pekny videjko na par fotkach jsem se i videl
Odpocivej v pokoji přiteli.
Dobra prace ...
Jahodak

Dobra prace ...

škoda že to dopadlo takhle. S tebou Empe byla sranda, nedá se to jen tak zapomenout!!! lidé jsou prasata, byli a také jimi zůstanou! ale každej vi že každy prase jednoho dne musí na porážku. S velkým respektem k tobě Empe, děkuji ti za všechno! MorTreX
*ukazuje na prasata(ALL gm team) prostředníčkem*
Děkuji za ohlasy, moc si toho cením ...
PS: pár lidí mi psal o problémech při stahování, tak sem to do prvního postu přidal odkaz na leteckou poštu.
PS: pár lidí mi psal o problémech při stahování, tak sem to do prvního postu přidal odkaz na leteckou poštu.
Znal jsem tě jen z dohledu, snad i jednou byl dung... Trochu se mi nelíbí lidi co si píšou nějakej "DLUŽNÍČEK" .....
Je to výkaz "jen" toho, že jsi byl bohužel tak trochu hrabivec... Za sebe můžu říct, když jsem něco někomu chtěl dát tak jsem mu to dal a nepůjčil... Ale to je mimo..
PS: je mi líto toho, že tu nejsi, ale bohužel za bugy se platí..
Knight Raidře !! Good Luck .)
PS: chroupeš pořád ty chipsy ?
Je to výkaz "jen" toho, že jsi byl bohužel tak trochu hrabivec... Za sebe můžu říct, když jsem něco někomu chtěl dát tak jsem mu to dal a nepůjčil... Ale to je mimo..
PS: je mi líto toho, že tu nejsi, ale bohužel za bugy se platí..
Knight Raidře !! Good Luck .)
PS: chroupeš pořád ty chipsy ?
Pekne video....skoda,ze si nikdy nepochopil preco som ta zacal prasit....ale rivalita bokom...je to skoda,ze ta zmazali a hlavne pre tento server pretoze jak odpalili teba tak s tebou aktivitu dost vysoku dalsich X ludi...no co uz..mozno sa niekedy vratis aspon sa budem mat s kym pretekat zase
...tak vela stastia v rl no...

tak takovéhlen věci přichází s majetkem ... ale veř mi, když řeknu že zhruba stejně co sem popůjčoval sem i rozdal ... Topek, Stringů nevyjímaje ...Leonidus píše:Trochu se mi nelíbí lidi co si píšou nějakej "DLUŽNÍČEK" .....
jistě: Tradiční České Brambůrky - jemně solenéLeonidus píše:PS: chroupeš pořád ty chipsy ?
souhlasím, nikdy sem to nepochopil ... a musím uznat že si byl důstojný sokArandil píše:Pekne video....skoda,ze si nikdy nepochopil preco som ta zacal prasit....ale rivalita bokom...je to skoda,ze ta zmazali a hlavne pre tento server pretoze jak odpalili teba tak s tebou aktivitu dost vysoku dalsich X ludi...no co uz..mozno sa niekedy vratis aspon sa budem mat s kym pretekat zase...tak vela stastia v rl no...
PS: no s tou aktivitou lidí, no jak sem psal ... za to si z velké části můžou GM sami s tím už my nic neděláme
No tak uprimne,teraz hra v spicke tak 60 ludi,ked sa na to vykaslem ja tak to bude zase nejaky ten - a ostane tu uz len minimum ludi...hlavny problem gmiek je to,ze si neuvedomuju,ze tu mali dost hracov ale tym ze postupne mazu hlavne tych "vodcov" tak tym odpaluju ostatnych hracov...myslim,ze to uz bolo povedane ale aj tak....kazda skupina dokaze byt dobra,ludi je jak maku ale je malo tych vodcov a bez nich to proste nejde a tym,ze zmazali teba znemoznili si tu hru uzit dalsim 20 aktivnym ludom...ale sak nema vyznam sa tu nad niecim rozculovat alebo tak....vsetci dobre vieme,ze tu sa s tym aj tak nic nespravi....a ako sa hovorilo kedysi,ze dpcko do roka skonci,tak osobne si myslim,ze dneska to je uz kruta realita :)co si budeme rozpravat posrali to
...(ako obvykle)