Zavady PC

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Zavady PC

Příspěvek od Wlern »

co si popovidat o zavadach na PCckach, ktere by nikoho nenapadli ani za mak ? Popripade, pokud mozno i naslednou radu na opravu...
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Re: Zavady PC

Příspěvek od Pheme »

Co stoji za rec tak
reklamace zdroje OCZ GameXStream 600W
a
dve reklamace VGA Asus EAH4850/HTDI 512
Zadny technicky problem, bych sam nenasel ani neopravil
Prekvail me jen alarm biosu po zapnuti noveho pc o prehrati procesoru(coz vyresilo hledani na netu a stazeni biosu ktery ten problem resil)

Tak vetsina lidi, co jsem zazil, ktery si stezovali, ze maji problem s pc meli chladice plne prachu. Take se neboji sundat chladic a dat ho zpatky bez pasty

Spis by me zajimalo kdo z vas dela v nejake firme spojene s tema reklamacema. Jak to tam vubec funguje. Jestli se jak me to tak pripada ceka ten zakonem dany mesic a pak to poslou. Jak probiha to uznavani reklamace. U te grafarny mam totiz pocit, ze to ani nikdo neprohlizi jen vezmou nekym jinym reklamovanou kartu, zkusi ji a kdyz jim hned neslitne tak ji poslou
Mulambo
Externi Panacek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mulambo »

Já reklamoval jen 2x základní desku ASUS M2N-SLI a s těma reklamačka mi to přišlo úplně stejně. Po první reklamaci jsem dostal zpátky svoji desku se stejnou závadou, nejspíš se na ní ani nikdo nepodíval, podruhé mi teda po dalším měsíci přišla nová :p
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.

I broke the dam

Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wlern »

jj, to znam taky.

Ted pred nedavnem jsem si vzpomnel na muj 4x pocitac ( nejakej ten patek z5, mohlo mi bejt 12 ). Zrusil jsem ho, protoze na nejakych webovkach jsem se docetl, ze kdyz prepnu zdroj z 220V na 110V, ze zvysim rychlost pocitace... Zasel jsem na pudu se podivat, jak je na tom ten srot a pouzitelna byla jen Ackova mechanika...
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

tez som tak raz odpiekol zdroj jak som bol maly )) nech odpociva v nebi pc starcov
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Odpovědět