on byl vždy snílek...:pJohny Matovic píše:na nb item s brutal dmg ?:pMiky Mora píše:Tak upravit durabku, 45 je málo.
Warrior
- Reginald
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Re: Warrior
Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
NEJSEM REGIS!
Na nb item s brutal dmg s durabkou 45, který bývá v pokladu jednou za uherák a který se za 3 týdny pvp rozmlátí na 20/20, je to málo no
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Tak voni obecne zbrane s nizsi durabkou se nici vic ne? Kdyz mam treba +9 luk s durabkou 130/130 projdu s nim Decik a rozbiju ho 2 body durabky. A pak mam +9 luk s durabkou 30/30 a sjedu ho za stejnej dung se stejnou sestavou o 15 bodu. Nebo to je jen nahoda a nebo se mne to zdalo:p
Je to tak, jak rikas. Dmg ma luk 30/30 a 130/130 stejnou, ale 30/30 se nici mnohem rychleji.Hajek II. píše:Tak voni obecne zbrane s nizsi durabkou se nici vic ne? Kdyz mam treba +9 luk s durabkou 130/130 projdu s nim Decik a rozbiju ho 2 body durabky. A pak mam +9 luk s durabkou 30/30 a sjedu ho za stejnej dung se stejnou sestavou o 15 bodu. Nebo to je jen nahoda a nebo se mne to zdalo:p
Zbraň která je NB by ani omylem neměla mít větší durabku už jen proto že je NB a ma dobrej dmg.
Moc dobrej dmg nema, spis se hodi na ten efekt kazdou ranou.erunno píše:Zbraň která je NB by ani omylem neměla mít větší durabku už jen proto že je NB a ma dobrej dmg.
dmg to ma tak jako +7 :p
Nazdar lidi,
je už nějaký info o tom kdy a jestli vůbec se budou dělat špecky na wary?
Poprosil bych nějaký GM o vyjádření.
Díky
Díky
smazat :p...
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Smyslu plná odpověd.... :pMiky Mora píše:smazat :p...
Zatím se nic neví ( tedy širší veřejnost ne... ). Pokud si ale dobrě pamatuju, GMka se nebrání nápadům. Pokud nějakej máš, zkus jim napsat PMku...Reneme píše:Nazdar lidi,
Díky

Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Dread spider na Golden Medallion questu by se měl znatelně méně zasekávat v nedostupných místech. Dejte vědět, jestli se podařilo.
Kontakt: ICQ 727 506 222 nebo PM zde na foru
Kdyz nasadim warrior nohy tak nemuzu nasadit +20 hadry... Je to jen u nohou... Zamer nebo chyba?
je to dano grafikou, tedy tim ze se jedna v zakladu o chain nohy. ty se oblikaji do jineho layeru nez plate. Menit se to nebude. Proste to je fakt.Kiriela píše:Kdyz nasadim warrior nohy tak nemuzu nasadit +20 hadry... Je to jen u nohou... Zamer nebo chyba?
Co si pamatuju tak je to tak odjakživa, lepší je si dát +20 hadry do náramku a problém je vyřešen.
Zdravím, už se o tom dlouho nemluvilo, ale jak vypadá progress u specek na wara ? Vypadá to aspoň nějak výhledově rozumně? Třeba do vánoc nebo tak?
Příjde mi škoda, že ostatní chary ( krom vampa, pala, ranga) specky nemaj. Jak jsem si všiml, tak u každýho povolání specky vytvořila několik nových směrů a zase o trošku zvedla variabilitu povolání a výběr různých charů na různé dungy. Škoda s tím konstruktivně nepokračovat ne?
Díky
Příjde mi škoda, že ostatní chary ( krom vampa, pala, ranga) specky nemaj. Jak jsem si všiml, tak u každýho povolání specky vytvořila několik nových směrů a zase o trošku zvedla variabilitu povolání a výběr různých charů na různé dungy. Škoda s tím konstruktivně nepokračovat ne?
Díky
Phoenix píše:specky...
Ono to máš těžké vymyslet specializaci, aby to nebyl posun směrem dolů než nahoru. Zatím podle mého názoru jediné povolání kde specializace je opravdu jen a jen vylepšení má jen craft. Rang specka i vamp specky jsou ve stylu "něco za něco" a co se použitelnosti týče se dá spekulovat jestli je to opravdu vylepšení a nebo ne. Tzn chtěl bys specku na wara ve stylu - jednoruč/obouruč war který bude lepší v boji s jednoručkou a slabší obouruč a naopak? Nejsem si jistý jestli to vůbec je možné aniž by se to dotklo použitelnosti wara ...
Jestli se řeší nějaké jiné možnosti specializace pro wara to nevím. Jen bych řekl že nějak to uspěchat a tlačit na GM at "!už už! jsou specky pro všechny chary" nemá smysl.
Raziel píše:
Ono to máš ...
Mě jen zajmá estli se na tom pracuje a jak to vypadá. Na nikoho netlačím

a a a vo tom to jePhoenix píše:...Teď je asi obtížný je začlenit vybalancovaně do systému hry

Ono taky to někdo musí nascriptovat, obvykle tohle bude hlavní problém je to řekl bych spousta práce.Xan píše:a a a vo tom to jePhoenix píše:...Teď je asi obtížný je začlenit vybalancovaně do systému hry
Spíš o tom to vymyslet konkrétně a ne jen postovat příspěvky typu "inspirace je spousta". Shaman specka je taky inspirace odněkud jinud, ale podle mě se dost blíží upírovi a není to imho prohloubení povolání, jako spíš změna na jiné... ranger jako vamp.
No tak to byla trošku filozofická diskuze, nicméně to neřeší moji prvotní otázku...jak to vypadá se speckama na wara? Klidně nějakým nápadem přispěju, jde jen o to vědět v jaké fázy vývoj je, zda nejsou případné příspěvky ještě či už zbytečné
Děkuju