Chybející části brnění ve výrobním menu

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Odpovědět
Kubista
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Chybející části brnění ve výrobním menu

Příspěvek od Kubista »

Zdravím GM Team a Hráče Serveru Dark Pradadise

Mám takový dotaz,

U některých typů kovů zvláště těch lepších(valorit,blood,black,mith) mi nejdou vyrobit nektere části, týká se to chainmail a ringmail brnek. Nejde vyrobit u chainmailu krček, ramena a rukavice a u ringmailu krček. Přitom u jiných kovů to jde. Potom jsem si ešte všiml že nejde u old copperu vyrobit kite sield. Proto bych se chtěl optat jestli je to takto nástavené, nebo mám špatně naistalovaný up2date, nebo o tom to problému víte a řešíte jej.
Děkuji za odpověd´
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Re: Chybející části brnění ve výrobním menu

Příspěvek od Wlern »

Kubista píše:Zdravím GM Team a Hráče Serveru Dark Pradadise

Mám takový dotaz,

U některých typů kovů zvláště těch lepších(valorit,blood,black,mith) mi nejdou vyrobit nektere části, týká se to chainmail a ringmail brnek. Nejde vyrobit u chainmailu krček, ramena a rukavice a u ringmailu krček. Přitom u jiných kovů to jde. Potom jsem si ešte všiml že nejde u old copperu vyrobit kite sield. Proto bych se chtěl optat jestli je to takto nástavené, nebo mám špatně naistalovaný up2date, nebo o tom to problému víte a řešíte jej.
Děkuji za odpověd´

O old cooper kite nic nevim, ale ring / chain problem je v reseni. Nadava se tomu "revize armoru" a udelala se zatim jen u nizsich kovu...
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Tomicz
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomicz »

Zdravím, po revizi armoru je ve výrobním menu pravděpodobně chybka u blood rock chainmail gloves, které při zvoleni vytvoří namísto rukavic rukávy (sleeves). Vyzkoušeno několikrát, vždy se stejným výsledkem. U black a verite jdou rukavice vyrobit normálně.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Tomicz píše:Zdravím, po revizi armoru je ve výrobním menu pravděpodobně chybka u blood rock chainmail gloves, které při zvoleni vytvoří namísto rukavic rukávy (sleeves). Vyzkoušeno několikrát, vždy se stejným výsledkem. U black a verite jdou rukavice vyrobit normálně.
Diky za info, neprobehlo to cele jeste prave a neco se jeste dochytava.
Stigmus
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Stigmus »

U dull cooperu, kdyz chci vyrobit plate krk, tak to vyrobí plate hruď jménem, ale natagovanou jako gorget (hrud jde normalne nasadit jako hrud)
[b]Pttb![/b]
Odpovědět