Unesli nám bankéře
Unesli nám bankéře
Ahoj,
z Minocké banky zmizel včera bankéř. Neviděl ho někdo ? Běžel sám nebo s nějakou ženskou ? Spronevěřil nějaké peníze ? Nebo že by ho vzali jako rukojmý zloději co chtěli banku vykrást ?
z Minocké banky zmizel včera bankéř. Neviděl ho někdo ? Běžel sám nebo s nějakou ženskou ? Spronevěřil nějaké peníze ? Nebo že by ho vzali jako rukojmý zloději co chtěli banku vykrást ?
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Re: Unesli nám bankéře
Zabili ho zrůdy z jineho světa, otázka zní, jestli byl vypsán konkurz na jeho nástupce, protože chcodit do banky do jinyho města, je fakt naprd.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Já se hlásim na post bankéře, ale bral bych 10% z toho co lidi ukládají a 5% z uloženého.
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Když já jsem přifuněl na obranu Minocu až na skoro na konec, není divu že ho zrůdy zabili - je to moje vinna!!
Rytíři, dobrodruzi, obracím se na vás. Vyslište žádost ctihodného Acaruse a pomožte udělat z Minocu zase plnohodnotné město. Pro nás nebohé Minocké osadníky je velmi náročné cestovat do okolních měst za tamnímy bankéři abychom bezpečně uložili to málo, co si v potu tváře vyděláme.Acarus píše:Naky velitel dobrovolnik?
Děkuji, Elmar
Sliším a vyslíchám ctihodný Elmare. Můj rytíř se začíná cítit docela osamělý a tedy, pokud mi někdo poskytne premium účet na 7 dní zdarma, tak jsem hotov vyrazit kdykoliv!Elmar píše:Rytíři, dobrodruzi, obracím se na vás. Vyslište žádost ctihodného Acaruse a pomožte udělat z Minocu zase plnohodnotné město. Pro nás nebohé Minocké osadníky je velmi náročné cestovat do okolních měst za tamnímy bankéři abychom bezpečně uložili to málo, co si v potu tváře vyděláme.
Děkuji, Elmar
Nexios
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Grammar naziElmar píše: Rytíři, dobrodruzi, obracím se na vás. Vyslište žádost ctihodného Acaruse a pomožte udělat z Minocu zase plnohodnotné město. Pro nás nebohé Minocké osadníky je velmi náročné cestovat do okolních měst za tamnímy bankéři abychom bezpečně uložili to málo, co si v potu tváře vyděláme.
Děkuji, Elmar
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]
Za hrubky se omlouvám. Doufám ale, že můj mizerný písemný projev nebude mít vliv na vaše rozhodnutí pomoci bankovnímu cechu doručit bankéře i s penězi do Minocké banky.
Elmar
Elmar
Tak za tu omluvu verim, ze hunter logne
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Baron Sador pohrda cechem bankeru i tou spinavou dirou zvanou Minoc. Nejake usmudlane seskupeni potrhanych stanu, ktere je citit potem chudinskych horniku a nemytyma slapkama mu nestoji ani za to aby se zvedl ze sveho trunu. Ovsem zcela bez odezvy tato zadost nezustane! Cech bankeru si muze byt jisty, ze celou situaci bedlive sleduji Sadorovi vrazi, cekajici na svou prilezitost podrezat to bakerske prase i s celou eskortou.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
A to tam ten Banker nemuze kopnout pres runebook?
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Inkvizitor Dan píše:Baron Sador pohrda cechem bankeru i tou spinavou dirou zvanou Minoc. Nejake usmudlane seskupeni potrhanych stanu, ktere je citit potem chudinskych horniku a nemytyma slapkama mu nestoji ani za to aby se zvedl ze sveho trunu. Ovsem zcela bez odezvy tato zadost nezustane! Cech bankeru si muze byt jisty, ze celou situaci bedlive sleduji Sadorovi vrazi, cekajici na svou prilezitost podrezat to bakerske prase i s celou eskortou.
to by sadori museli klikat
Neplánujou se vzkřísit Vendoři v Minocu?
Zkousel sem to a svitek mi nefungoval.Driana píše:Neplánujou se vzkřísit Vendoři v Minocu?
To bude nějakej Stealth z Offlinu ne? :DDDInkvizitor Dan píše:Baron Sador pohrda cechem bankeru i tou spinavou dirou zvanou Minoc. Nejake usmudlane seskupeni potrhanych stanu, ktere je citit potem chudinskych horniku a nemytyma slapkama mu nestoji ani za to aby se zvedl ze sveho trunu. Ovsem zcela bez odezvy tato zadost nezustane! Cech bankeru si muze byt jisty, ze celou situaci bedlive sleduji Sadorovi vrazi, cekajici na svou prilezitost podrezat to bakerske prase i s celou eskortou.