Vampire killy

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Odpovědět
besters
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Vampire killy

Příspěvek od besters »

Zdravím ,
chtěl jsem se zeptat proč není u vampira zaveden systém stejneho +killu jako u normalních povolání.
Někteří vampíři na tohle doplácejí a stojí je to nemalé peníze.
Přiklad

Kód: Vybrat vše

Noobik : 20hp příjde k vampovi ktery hunti , da mu ranu a vamp mu da auto-defense-hit čímž ho sundá a přidá se vampirovi kill +1 což je v přepočet na gp 500K ( pokud vamp nechce byt PK  :unibrow:  ) 
Takže bych to shrnul a navrhnul to vyřešit dvojím způsobem , zamezit tomuto dementnímu přístupu těm dětem co tohle dělají v pravidlech , a nebo nastavit u vampiru ,že se mohou bránit... :lol:
Alea iacta est...

Controller - Vampire
        Iluvatar - Warrior
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Re: Vampire killy

Příspěvek od Pheme »

Rad bych neco napsal, ale napred me rekni, ten vamp dostane kill i kdyz nezacal utocit? To proc? Ma nizkou karmu to na to ma vliv?
Jedna se zacinajiciho vampa s nizkou karmou?
Jestli ano tak, bych se vyhnul 90% lidi na dp dokud bych tu karmu nenahonil v nb dungach
Jestli to je jinak, tak me to prosim vysvetli
besters
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od besters »

Pheme píše:Rad bych neco napsal, ale napred me rekni, ten vamp dostane kill i kdyz nezacal utocit? To proc? Ma nizkou karmu to na to ma vliv?
Jedna se zacinajiciho vampa s nizkou karmou?
Jestli ano tak, bych se vyhnul 90% lidi na dp dokud bych tu karmu nenahonil v nb dungach
Jestli to je jinak, tak me to prosim vysvetli

Blue karma , nb zautočil na morf , karma v pořádku , utocnik zešedne , ale pri jeho zabití se přičte kill.

Tudíž když ho někdo (utočníka) zavede do GZ a zavola guardy tak ho sejmou , ale kdyz ho sejmu třeba já dostanu kill...
Kdybych byl human tak bych kill nedostal.
Alea iacta est...

Controller - Vampire
        Iluvatar - Warrior
Bagr
Inkless
Inkless

Příspěvek od Bagr »

No, tuto situaci nám popisoval vampík Kjubarann v přihlášce do gildy.

Dovolím si citovat, vzhledem k tomu, že dodělával Lorda, tak myslím, že červenou ani nízkou karmu neměl.
Kjubarann píše:Bohužel se mu při dodělávání Lorda připletla na HB do cesty nějaká modrá **** jménem "Duke." která utočila na jeho morfnutou podobu zraněná a nahá a z nepochopitelných duvodu kill.
(To se mu povedlo za celej den zopakovat 3x , i když potřetí jsem byl vzteklej a už moc jsem neuvažoval, když mi ubíral hp a viděl jsem ho šedě tak jsem to obětoval a kill)

Takže teď stojím v opušteném lese a macruju anatomku, v baťukžu ještě 30k z HB. Naštěstí jsem nebyl sám, koho "Duke." zčervenal a řeští ho GM Grim, tak snad to dopadne dobře a snad budu s váma moc někam vyrazit.
besters
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od besters »

Ono Nakonec se to vyřešilo způsobem vykoupení ,ale nepřipraveného hráče to může lehce zaskočit, co se týče peněz.
Tohleto sfinske chování by mělo byt trestné :unibrow:
Alea iacta est...

Controller - Vampire
        Iluvatar - Warrior
Movalis
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Movalis »

Řekl bych že celý systém připisování killů a karmy je hardcoded. Jestli si to pamatuju správně tu někde z archivu.
Bez podpisu
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

keby bol ten upir modrak tak urcite kill nedostane. mozes byt ale v ludskej forme modry a vo zvieracej forme sedy (v ludskej sedy, vo zvieracej cerveny). v kazdom pripade pri upirovi ako vyvrhelovi normalnej ludskej spolocnosti je uplne normalne ked nanho moze ktokolvek zautocit a on sa nemoze poriadne branit. takto to vzdy bolo a zrejme to tak aj ma byt. na vyber mas bud sa vyhybat mestam a nespolahlivej ludskej spolocnosti, alebo co najskor dokazat svoju doveryhodnost (dvihnut karmu)
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Neverdie
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Neverdie »

besters píše:Blue karma , nb zautočil na morf , karma v pořádku , utocnik zešedne , ale pri jeho zabití se přičte kill.
Nesmysl.

Buď jsi zaútočil první, nebo jsi byl krim, nebo jsi během potyčky potkal save.
- vše by mělo jít dohledat v logu

ale pokud jde o postavu Kjubarann, asi před týdnem se mi naskytla příležitost setkat se osobně,...a varuji všechny přítomné, tento hráč nemá ani základní návyky, co se slušného chování týče a bylo by vhodné, aby se na tuto postavu někdo zaměřil.

besters píše: Tudíž když ho někdo (utočníka) zavede do GZ a zavola guardy tak ho sejmou , ale kdyz ho sejmu třeba já dostanu kill...
Kdybych byl human tak bych kill nedostal.
Další nesmysl.

Samotný systém udělování killů funguje naprosto jednotně bez rozdílu pohlaví, věku, inteligence i povolaní a nutno říct, že systém je po programové stránce dokonalý.....
a stará garda jeho fungování dobře zná, protože se na to nesahalo co je svět světem.

- vyzkoušeno a potvrzeno :lock:
besters
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od besters »

Tato věc se nestala poprvé , a tvé subjektivní hodnocení hráčů by bylo dobré alespoň něčím potvrdit...
Každopádně jsem sice neznalý tohoto shardu ,ale mám zkušenosti co se sphery týče a programování , a když se tohle prostě stane tak to je nejjednoduchší obkecat , zastat se systému a říct vlastně ,že je to moje chyba. Takové klasické řešení ve 21. století. Budiž ti :clap: :clap: :clap:
Alea iacta est...

Controller - Vampire
        Iluvatar - Warrior
Neverdie
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Neverdie »

besters píše:Tato věc se nestala poprvé
ano, už víckrát si někdo stěžoval na to, že dostal kill, protože je hlupák
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Stalo se mi něco podobného, ale to už je hooooodně dlouho zpátky (v řádu roků), zaútočil na mě modrák, a nezšedl pro mě, a crim jsem nebyl.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Ja mozna vim v cem je problem. Kdyz na tebe zautoci modrak a nepohne se z policka z kteryho na tebe zautocil, tak pro tebe hned nezesedne a kdyz ho hned zplesknes, tak dostanes kill. Pokud si dobre pamatuju, tak jsem si uz takhle poridil taky kill, kdyz na me mag hodil v dungu stenu a ja zapomel proklikat war.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Pathos Verdes III
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pathos Verdes III »

Inkvizitor Dan píše:Ja mozna vim v cem je problem. Kdyz na tebe zautoci modrak a nepohne se z policka z kteryho na tebe zautocil, tak pro tebe hned nezesedne a kdyz ho hned zplesknes, tak dostanes kill. Pokud si dobre pamatuju, tak jsem si uz takhle poridil taky kill, kdyz na me mag hodil v dungu stenu a ja zapomel proklikat war.
Dalsi nesmysl, v momente jak do tebe uderi, naskoci mu memory s nastavenymi atributy tak, ze ho muzes zabit bez killu. To, ze ho vidis porad modre je jen nedostatek sphery, ktera nema moznost klienta "updatnout". Ve chvili, kdy se pohne se automaticky "updatne" a je pro tebe sedy. Tzn. -> nema to zadne dopad na to, jestli kill dostanete nebo nedostanete :)
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Tento topic by som premenoval na " Myty a legendy o killoch a nekilloch :p"
Inkvi kedze cely svoj zivot chodis klerika a cely svoj zivot si v dungu krim je docela realne ze v momente ked na teba hodil stenu si bol krim a bum bac kill je na svete.
System je nastaveny dobre a kazdy ho pozna. Ak nie tak toto
Modry attack modry > attacker modry kill
modry attack sedy > defender sedy kill
modry attack cerveny > defender cerveny kill
modry attack crim > defender crim kill
pk attack pk > pk kill
Naposledy upravil(a) Johny Matovic dne 05 bře 2011 20:52, celkem upraveno 1 x.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Johny Matovic píše:Tento topic by som premenoval na " Myty a legendy o killoch a nekilloch :p"
Inkvi kedze cely svoj zivot chodis klerika a cely svoj zivot si v dungu krim je docela realne ze v momente ked na teba hodil stenu si bol krim a bum bac kill je na svete.
System je nastaveny dobre a kazdy ho pozna. Ak nie tak toto
Modry attack modry > attacker modry kill
modry attack sedy > defender sedy kill
modry attack cerveny > defender cerveny kill
modry attack crim > defender crim kill
Mno moment, mám pocit, že když zaútočíš na někoho, kdo je šedý karmou - tedy není crim, ani na tebe nezaútočil, ale jen je šedý, tak že tento hráč může bez obav útočníka zabít bez killu.
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Retromancer píše:Mno moment, mám pocit, že když zaútočíš na někoho, kdo je šedý karmou - tedy není crim, ani na tebe nezaútočil, ale jen je šedý, tak že tento hráč může bez obav útočníka zabít bez killu.
nemuze ...
Odpovědět