Doplnovani pokladu v Heroinu
Doplnovani pokladu v Heroinu
Dotaz proc mame V Heroinu mystiky hozene v bende..+ i mystik na crafta a 4 dny potom ty mystiky ktere si nikdo neodnesl ma harpagons v pitliku + neco ktomu ......jako jes to nekomu nedoslo ?
Naposledy upravil(a) Zeman dne 11 úno 2011 15:58, celkem upraveno 1 x.
Re: Doplnovani pokladu v Heroinu
Proc nekdy jo a proc nekdy ne ? Proste proto. Je to tak vsude.Nekdy se to da aby se to dalo vzit a jindy ne co ti na to mam rict ? Ale ty bys chtel slyset asi nakou pohadku o tom, jak mi napsali harpagons a ja jim to tam nastrkal, nebo neco podobnyho co?Zeman píše:Dotaz proc mame V Heroinu mystiky hozene v bende..+ i mystik na crafta a 4 dny potom ty mystiky ktere si nikdo neodnesl ma harpagons v pitliku + neco ktomu a neni to poprve ... mi to prijde sproste ......jako jes to nekomu nedoslo tak.....tak at uvazuje priste hlavou
Bud rad, ze jsi nejaky poklad vubec mel :pZeman píše:Dotaz proc mame V Heroinu mystiky hozene v bende..+ i mystik na crafta a 4 dny potom ty mystiky ktere si nikdo neodnesl ma harpagons v pitliku + neco ktomu a neni to poprve ... mi to prijde sproste ......jako jes to nekomu nedoslo tak.....tak at uvazuje priste hlavou
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
jezus to ja nvm co ti kdo pise...tak kdyz uz ten poklad jednou doplnim tak to tak necham ne . a ne ze to za 2 dny teda hodim do pitliku kdyz mi dojde to ze to za crafta asi nikdo nepujde
proste proto je casta odpoved no ... staci rict mi to nedoslo ,,,tak sem to tam hodil dodatecne.. to jako odpoved beru
Nekdo chudackum amonce vzal hracku kterou chteli ?:(
-
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Ano, myslim, si ze to nebylo vhodne reseni. To mel radsi dotycny zjistit kdo to dosel a veci jim dohazet.
Vetsinou pokud v pokladu jsou zbyle itemy, tak se poklad nedoplnuje. V tomto pripade jsi ho mohl doplnovat i s temi mystiky.
Priste pokud nebudou mystiky v pytliku, tak rovnou napisu page?
Dost me to negativne naladilo a jeste vic prekvapilo.
Zdarec Lukas
Vetsinou pokud v pokladu jsou zbyle itemy, tak se poklad nedoplnuje. V tomto pripade jsi ho mohl doplnovat i s temi mystiky.
Priste pokud nebudou mystiky v pytliku, tak rovnou napisu page?
Dost me to negativne naladilo a jeste vic prekvapilo.
Zdarec Lukas
Naposledy upravil(a) Mrs.Beanes dne 11 úno 2011 15:47, celkem upraveno 1 x.
-
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Hrajes si jak se citis byt nad veci? Vytahni si ruku z kalhot a zmlkni.Wizzy píše:Nekdo chudackum amonce vzal hracku kterou chteli ?:(
. se korat ptam proc jeden den to je volne v bedne a druhej v pitliku ...ale uz to resit nechci pac misto odpovedi se do toho vetsinou zacne montovat nejaky chytrak
Naposledy upravil(a) Zeman dne 11 úno 2011 15:53, celkem upraveno 1 x.
jj souhlas s Lukasem . end fakt to vypada potom dost blbe .
-
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Chapu zes sis to asi neuvedomil, ze tyhle povolani tam nikdo brat nebude. Nikdo neni neomylny, ale pak jsi tedy mohl jednoduse jen poklad doplnit, nemel jsi vsak davat mystiky do pytliku.Acarus píše:Proc nekdy jo a proc nekdy ne ? Proste proto. Je to tak vsude.Nekdy se to da aby se to dalo vzit a jindy ne co ti na to mam rict ? Ale ty bys chtel slyset asi nakou pohadku o tom, jak mi napsali harpagons a ja jim to tam nastrkal, nebo neco podobnyho co?
Cav
A já si zase myslím že za 4 dny jste si tam teda pro to mohli zajít :-p
-
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Ano, chystali jsme se tam s craftem a vedeli jsme, ze nam to nikdo nevybere.Arianna píše:A já si zase myslím že za 4 dny jste si tam teda pro to mohli zajít :-p
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Heroinu..?
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Tobě by zas někdo měl vzít pc, aby si u něho fyzicky nezakrněl úplně. Já vím, že to s tématem nemá nic společného, ale to tvůj post taky neWizzy píše:Nekdo chudackum amonce vzal hracku kterou chteli ?:(
Zeman s námi sice dungy opravdu chodí, ale autorem je on a ne někdo z Amonthie, takže o čem to tu sakra točíš?
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]
Pokud Vám jde tolik o ten mystik na crafta tak mi klidně napište... Je na prodej i s mystikem na Vampa
Jsem nevěděl, že se nesmí měnit poklady
Asi by jste se měli všem poškozeným omluvitRedd píše:Jsem nevěděl, že se nesmí měnit poklady
ja myslim ze je to support