přesouvání truhel z cove

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Reginald
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

přesouvání truhel z cove

Příspěvek od Reginald »

mohl by mi někdo z gm teamu vysvětlit z jakého důvodu nejsou ochotni již přesouvat truhly z cove do domků? pro vás jsou to dvě kliknutí pro nás je to však nemožné přesunout..
Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Re: přesouvání truhel z cove

Příspěvek od Hunter »

Ono se doteďka přesouvaly? Já když tam byl naposledy pro něčí itemy, tak jsme to vynášeli v packách :(
Nexios
Zoldnier
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zoldnier »

tak a je to vonku...support! :roll:
Reginald
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Reginald »

Hunter píše:Ono se doteďka přesouvaly? Já když tam byl naposledy pro něčí itemy, tak jsme to vynášeli v packách :(
kamosovi propadl najem mohl a ma nakonci cove sekurku s tunou veci a neni schopen to pobrat? mohl by jsi mu to prenest za poplatek jak se to bezne delalo ?
20:30:53 acarus: no nemoh nejsem ve hre ani nelognu uz dneska, ale staci myslim page z toho mista a jakou sekurku a napsat kam ... pripadne logout no ale ta page z toho mista by mela stacit

tohle mi tvrdí staré gm a nové zas že nepřenášejí
kluci dohodněte se.. :roll:
NEJSEM REGIS!
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

Reginald píše:
Hunter píše:Ono se doteďka přesouvaly? Já když tam byl naposledy pro něčí itemy, tak jsme to vynášeli v packách :(
kamosovi propadl najem mohl a ma nakonci cove sekurku s tunou veci a neni schopen to pobrat? mohl by jsi mu to prenest za poplatek jak se to bezne delalo ?
20:30:53 acarus: no nemoh nejsem ve hre ani nelognu uz dneska, ale staci myslim page z toho mista a jakou sekurku a napsat kam ... pripadne logout no ale ta page z toho mista by mela stacit

tohle mi tvrdí staré gm a nové zas že nepřenášejí
kluci dohodněte se.. :roll:
co sme chodívali cove pro bedny stačívala page.. párkrát sme jeli s koníkama bo na page se nereagovalo takže to je asi tak kdo k tomu první přidje -někdo tu page mázne, někdo to přesune..
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Reginald
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Reginald »

Erik Nighelt píše:co sme chodívali cove pro bedny stačívala page.. párkrát sme jeli s koníkama bo na page se nereagovalo takže to je asi tak kdo k tomu první přidje -někdo tu page mázne, někdo to přesune..
podle mě jsou jen nová gm málo informovaná o tom co se smí a co ne..dřív se to běžně dělalo..
NEJSEM REGIS!
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Reginald píše:
Erik Nighelt píše:co sme chodívali cove pro bedny stačívala page.. párkrát sme jeli s koníkama bo na page se nereagovalo takže to je asi tak kdo k tomu první přidje -někdo tu page mázne, někdo to přesune..
podle mě jsou jen nová gm málo informovaná o tom co se smí a co ne..dřív se to běžně dělalo..
A ja ti to vysvetlim uplne jasne a presne. Vnitrni smernice GM teamu je, ze se to nepresouva, proto nova gm prvne studujici pravidla se jimi striktne ridi, ale my stara gm jsme desny supportaci. Ja vzdycky tvrdil, ze si lide muzou napsat page, ze neni problem az si to nekdo tu page z daneho mista muze presunout, ovsem nikdy sem nic takoveho co se tyka najmu a pod nehnul ani prstem, ale jsem si temer na tuty jisty ze to nekdo nekdy prenasel... takze si klidne muzete pockat na nekoho kdo to takto dela....

Dulezite totiz je to, aby dane gm delajici tyto sluzby nasledne pak vyhovelo vsem zadajici o tyto sluzby, na zaklade drivejsiho rozhodnuti.

edit: jsem rad, ze me icq od Wetchera doputovalo az k Reginaldovi ...
Zoldnier
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zoldnier »

gm moze robit co chce. Je to free shard a niesme platiaci zakaznici, takze paky su minimalne. Ak niekto nieco pre teba urobi mal by si zjest viac humble pie a nepastovat veci z ICQ ktore bol sukromny hovor medzi 2 ludmi. Urcite si tym respekt neziskas. Inak pekny QQ thread
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wlern »

Hledal jsem na strankach cenu preneseni itemu ( neplati pro dungy, vetsinou pri stehovani ) a nenasel, ovsem myslim, ze to stoji / stalo 20k. Co pravidla doplnit a toto dat na webovky ( presneji cenik uprav - ostatni dekorace ), pokud by se to zavedlo a zvysit cenu presunu tohoto specivickeho itemu ? Treba na 50k ?

Nejde mi ani tak o to, jestli prenaset a nebo neprenaset secure truhly z propadnutych najmu, ale o velke mnozstvi chyb na webu. Vim, ze mate spoustu prace predelavat specky, delat revizi armoru, delat tamto a tohle, resit bugery a jim podobne, nahazovat server, ... ale stranky jsou hrozne neaktualni. Pomohl bych, ale neumim pracovat s zadnym editorem WWWcek, aby se jednoduse smazala strana stara a dala strana nova, musel by to nekdo prepsat...

Ale to uz jsme tady :

Kód: Vybrat vše

http://www.darkparadise.cz/Forum/viewtopic.php?f=6&t=4223
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Otec Z Nebes
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Otec Z Nebes »

Regi napiš a my tě rádi doprovodíme, ipacky ti půjčím :twisted:
Redd
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redd »

Co se týká přesunu truhel z Cove, přesouval jsem to já. Bohužel jsem byl několik měsíců tak pracovně vytížený, že jsem na UO neměl čas a úplně se ze hry vytratil. Teď se chystám, že UO zas nainstaluju, ale záleží i na ostatních, jestli budou mít zájem. Dokonce mě smazali z kontaktů :( Asi jsem moc zlobil.

Na nesrovnalosti na webu máte zvláštní topic. Nechápu, proč zakládáte další.
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

No, ale nekam to oficialne napiste, ze to presouvaji gm, protoze doted sem zil v bludu, ze si to lidi presuvaji samy (aspon ty ktere znam). Jeste sem dostal vysvetleni jak dostat pack jezditko do toho baraku, kdyz tam nesel odshrink
Redd
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redd »

Jak vidíš, tak teď nepřesouvají. Nová GM se řídí směrnicemi a Acar to dělat nebude.
Pokud nastane nějaká změna, budete o ni oficiálně informováni. Prozatim to tedy zůstává tak, jak je to psáno - Truhly z Cove se nepřesouvají.
Trinity
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinity »

Nechci se přiklánět ani na jednu stranu. Ale pokud máte stanovéné nějaké pravidla/směrnice atp. tak proč se jima půlka řídí a druhá půlka je porušuje?
Není to pak trochu holubník? Jak k tomu pak přijdou ti kteří nemají velké štěstí a nebo nejsou dobří kamarádi na jistých místech?
Já jsem třeba včera o tom již se zmíněným "poškozeným" mluvila a měla jsem za to, že se to dá za 10k přesunout. Co by tedy nastalo, kdyby dotyčný v tom dungu zůstal dokud nedojde jiné gm, které bednu přesune za nějaký poplatek a nebo dokud nepůjde okolo nějaká výprava, kterou by požádal o pomoc (no snad ho ale taky neokradou, že?)?? Dostal by trest? Nebo tady může odlog?-nebude to brané jako odlog v dungu, když je to jeho součastí? :roll:

Další věc je, jednomu našemu adeptovi propadl nájem, díky jeho neaktivitě, bohužel si toho všiml pozdě a bednu tam už nemá. Ale pokoušeli jsme se vypátrat jak dlouho bedna zůstává v cove, či jak dlouho je vlastně vystěhován.... Bohužel informace jsme nenašli, on udajně psal i page s dotazem, ale bez odezvy.... :|
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Trinity píše:Nechci se přiklánět ani na jednu stranu. Ale pokud máte stanovéné nějaké pravidla/směrnice atp. tak proč se jima půlka řídí a druhá půlka je porušuje?
Není to pak trochu holubník? Jak k tomu pak přijdou ti kteří nemají velké štěstí a nebo nejsou dobří kamarádi na jistých místech?
Já jsem třeba včera o tom již se zmíněným "poškozeným" mluvila a měla jsem za to, že se to dá za 10k přesunout. Co by tedy nastalo, kdyby dotyčný v tom dungu zůstal dokud nedojde jiné gm, které bednu přesune za nějaký poplatek a nebo dokud nepůjde okolo nějaká výprava, kterou by požádal o pomoc (no snad ho ale taky neokradou, že?)?? Dostal by trest? Nebo tady může odlog?-nebude to brané jako odlog v dungu, když je to jeho součastí? :roll:

Další věc je, jednomu našemu adeptovi propadl nájem, díky jeho neaktivitě, bohužel si toho všiml pozdě a bednu tam už nemá. Ale pokoušeli jsme se vypátrat jak dlouho bedna zůstává v cove, či jak dlouho je vlastně vystěhován.... Bohužel informace jsme nenašli, on udajně psal i page s dotazem, ale bez odezvy.... :|
web - Nájmy

Kód: Vybrat vše

V případě dobré vůle bohů mohou neplatiči svůj majetek nalézt na dně dungeonu Covetous po dobu jednoho měsíce od data vyklizení, poté bude všechen majetek nenávratně smazán. V takovém případě se volný majetek v domě umístí do Secure Chest postavy, na kterou byl registrován nájem. Ostatní Secure Chcest jsou umístěny samostatně. Upozorňujeme, že si GM vyhrazuje právo rozhodnout, který majetek má cenu a umístit do skladu pro neplatiče jen majetek hodnotý (takže prázdné skříně a sekurky s 50 stejky a jednou res robou tak budete hledat marně).

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Redd
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redd »

Nebylo to žádné kamarádíčkování, protože já ty bedny přesouval úplně každému a pokud o tom vědí takový lidé, co tady píšou, tak o žádném kamarádíčkování nemůže být řeč.

Já mám za to, že jsme se jednou s Acarem u piva bavili, že by to nebylo nic proti ničemu, ale GMkům to přidělá další práci - nejdříve barák vystěhovat a řeknu vám, není to nic zábavného. A potom zase na page dávat bednu někam jinam. Vy si totiž neuvědomujete, že nic z toho neuděláte na dva clicky. Navíc, pořád tu jen poukazujete na naše chyby, ale když se člověk podívá na výpis page, tak 80% není ani podle jednoduchého návodu, který byl mockrát v novinkách.
Takový malý kvíz: Co nesmí chybět v každé page a jakým způsobem se píší souřadnice?
Když nedokážete dodržet ani základní věci, které po vás chceme (čest vyjímkám), tak po nás nemůžete přece chtít, abychom mi trávili další čas jejich řešením.

Věci z Cove jsem stěhoval nad rámec pravidel, protože jsem chtěl udělat taky něco dobrého, kromě kontrol AFK gatou. Myslím, že to bylo zde na foru (to můžete brát, jako odměna pro lidi, kteří to tu sledují). Pokud se nějaké GM rozhodne, že vám bedny bude přesouvat, tak není problém. Pokud ne, budete muset nosit své věci po svých.

Ještě malá úprava k postu nahoře: Datum smazání bedny a jméno toho, kdo ji může vyzvednout, je vždy na jmenovce :-)
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Redd píše:Nebylo to žádné kamarádíčkování, protože já ty bedny přesouval úplně každému a pokud o tom vědí takový lidé, co tady píšou, tak o žádném kamarádíčkování nemůže být řeč.
se mnou nekamarádíš?:(

ke kvízu - id postavy a souřadnice opsat podle .where ?:P +ve zkratce jaký support bych chtěl..

//Redd: Špatně, kamarádím se všema :-)

Trinity
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinity »

Redd píše:Nebylo to žádné kamarádíčkování, protože já ty bedny přesouval úplně každému a pokud o tom vědí takový lidé, co tady píšou, tak o žádném kamarádíčkování nemůže být řeč.

tak jsem to nemyslela, ale to nevadí....
Redd píše:Já mám za to, že jsme se jednou s Acarem u piva bavili, že by to nebylo nic proti ničemu, ale GMkům to přidělá další práci - nejdříve barák vystěhovat a řeknu vám, není to nic zábavného. A potom zase na page dávat bednu někam jinam. Vy si totiž neuvědomujete, že nic z toho neuděláte na dva clicky.

To si nemyslím, ale pakliže párkrát udělám někomu "radost" s odnesením bedny, tak musím vědět, jaké to bude mít následky pro ostatní, které tuto možnost nedostanou....
Redd píše: Navíc, pořád tu jen poukazujete na naše chyby, ale když se člověk podívá na výpis page, tak 80% není ani podle jednoduchého návodu, který byl mockrát v novinkách.
Takový malý kvíz: Co nesmí chybět v každé page a jakým způsobem se píší souřadnice?
Když nedokážete dodržet ani základní věci, které po vás chceme (čest vyjímkám), tak po nás nemůžete přece chtít, abychom mi trávili další čas jejich řešením.

Netuším ani co on napsal do Page, jen mi řekl, že psal page.... Nepoukazuji na Vaše chyby, ale na možné "věci", které by se dali celkem snadno vyřešit... nebo řešit...
Redd píše:Věci z Cove jsem stěhoval nad rámec pravidel, protože jsem chtěl udělat taky něco dobrého, kromě kontrol AFK gatou. Myslím, že to bylo zde na foru (to můžete brát, jako odměna pro lidi, kteří to tu sledují). Pokud se nějaké GM rozhodne, že vám bedny bude přesouvat, tak není problém. Pokud ne, budete muset nosit své věci po svých.
A jak se dozvím, která možnost mě čeká? :roll: Máme tedy psát rovnou tobě? Bude to lepší řešení? :) Takže když budu pořádně číct forum a pročítat všechny spamy, budu mít to právo, aby mi gmko přestěhovalo bednu z cove domů? :shock:
Redd píše:Ještě malá úprava k postu nahoře: Datum smazání bedny a jméno toho, kdo ji může vyzvednout, je vždy na jmenovce :-)
Ano na jmenovce v cove... Težko si někdo neaktivní portne do cove, aby se podival kolik máš času na vybrání bedny...

Tím samozřejmě nechci říct, že dotyčný co si nájem nehlídá je vlastně chudáček... Ale tím, že jednou to je tak a potom tak, si přiděláváte práci sami, už jen tím, že toto musíte řešit...
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

No neříkejte mi že není nikdy čas lognout jednou za měsíc a zaplatit najem?
Nebo poprosit kamaráda "zaplať mi prosim najem, vratím ti to" to by bylo hrozně složité že?
Redd to dělal z dobré vůle když měl čas a měl možnost to udělat.
Reginald
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Reginald »

Acarus píše: A ja ti to vysvetlim uplne jasne a presne. Vnitrni smernice GM teamu je, ze se to nepresouva, proto nova gm prvne studujici pravidla se jimi striktne ridi, ale my stara gm jsme desny supportaci. Ja vzdycky tvrdil, ze si lide muzou napsat page, ze neni problem az si to nekdo tu page z daneho mista muze presunout, ovsem nikdy sem nic takoveho co se tyka najmu a pod nehnul ani prstem, ale jsem si temer na tuty jisty ze to nekdo nekdy prenasel... takze si klidne muzete pockat na nekoho kdo to takto dela....

Dulezite totiz je to, aby dane gm delajici tyto sluzby nasledne pak vyhovelo vsem zadajici o tyto sluzby, na zaklade drivejsiho rozhodnuti.

edit: jsem rad, ze me icq od Wetchera doputovalo az k Reginaldovi ...
jestli tobě zrovna tohle příjde jako suport..mě to připadá spíš to stejné jako když se psala page o přenášení nadměrného nákladu při stěhování(logy,ingy opod.) takže podle mě nic proti ničemu.
a ano doputovalo,nediv se při komunitě 100 hráču na serveru...
Redd píše: Já mám za to, že jsme se jednou s Acarem u piva bavili, že by to nebylo nic proti ničemu, ale GMkům to přidělá další práci - nejdříve barák vystěhovat a řeknu vám, není to nic zábavného. A potom zase na page dávat bednu někam jinam. Vy si totiž neuvědomujete, že nic z toho neuděláte na dva clicky. Navíc, pořád tu jen poukazujete na naše chyby, ale když se člověk podívá na výpis page, tak 80% není ani podle jednoduchého návodu, který byl mockrát v novinkách.
ano uznávám že vystěhování je často velkej opruz,ale uznej sám že asi 3x vědší opruz je vyhazovat 150-200packu které musíš naboostit nahazet do nich věci a po sleze si je znovu poshrinkovat,do toho shrink není možný přimo v baračku ale mimo...
jinak já jsi sem zas jistej že nejsi jedíné gm co tento převod věci z cove dělalo :wink:
Naposledy upravil(a) Reginald dne 08 úno 2011 17:35, celkem upraveno 2 x.
NEJSEM REGIS!
Zamčeno