Mac a Uo
Mac a Uo
Zdravim
Nejake zkusenosti s instalaci Uo na Mac OS X v. 10.6.6 ?
lze to jinak nez prez bootkamp?
Nejake zkusenosti s instalaci Uo na Mac OS X v. 10.6.6 ?
lze to jinak nez prez bootkamp?
Omlouvam se za svuj dobry humor...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
- Kaywerbrimmis
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mac a Uo
Zkus Wine. Na Linuxu s tím normálně hraju a nemůžu si stěžovat. UO+Yoko(505 i 702)+UOAM fungují jak mají, Phoenix jsem nezkoušel.
http://davidbaumgold.com/tutorials/wine-mac/
http://davidbaumgold.com/tutorials/wine-mac/
- Nazir
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Tobě šlape UOAM? Jakou verzi wine používáš? Když mapu spustím na wine 1.1.32-1+b1 (njn, holt debian), tak mi to vytrvale padá při pokusu načíst news page z netu...
- Kaywerbrimmis
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Ano, tohle mi dělá taky. Spouštěj s parametrem -q (tzn. quick launch) a zapne se přímo bez zobrazování toho pitomého okýnka. Udělal jsem si na to skriptíkapt-cache show wine1.2 píše: Package: wine1.2
...
Architecture: i386
Version: 1.1.31-0ubuntu3
Kód: Vybrat vše
#! /bin/bash
cd /home/data/games/ultimaOnline/uoam/
# -c ipAdress -p portNum -n userName -p password
wine uoam -c mapa.darkparadise.cz -p 2002 -n userName -pw password -q
- Nazir
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Tenhle parametr jsem zkoušel (byl v helpu automapy), leč ta mrcha se tváří, že jej nezná a otevírá mi pořád to okno helpu se syntaxí...
Je teda fakt, že se připojuju na port 2000 a bez hesla, podle webu dp pro obecnou neguildovní mapu...
Je teda fakt, že se připojuju na port 2000 a bez hesla, podle webu dp pro obecnou neguildovní mapu...
Myslíš todle?
To už není.DP web píše:IP adresa na připojení je 217.75.210.15 a port standardní - 2000. Je zřízen jeden všeobecný kanál na který není potřeba heslo.
(Ale neguildovní kanál bez hesla tam není.)Novinky píše:Server je mapa.darkparadise.cz, port 2002.
„Každý člověk žije z práce, ale ne každý ze své.“ (Oldřich Fišer )
Nazir píše:Aha, díky, tak na to peču...
Když už sis dal práci sem napsat tak to zkus vyřešit....
vygeneruj si mapu na http://uo.smoce.net
a zkus to ..
connect info máš tam ...
- Nazir
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Díky za pomoc, ale je to bohůmžel stále o tom samém, chyba bude asi spíše v příliš staré verzi wine. Počkám, až do debianu probublá nějaké novější sestavení...
Ještě jednou díky.
Ještě jednou díky.
tak jej zkus aktulizovat ručně.. přes správce aktulizací a nebo ze stránek stáhnout new. ... a nevím ted jestli UOAM má knihovny ale pokud jo tak je do winu přidat aby je měl po ruce..Nazir píše:Díky za pomoc, ale je to bohůmžel stále o tom samém, chyba bude asi spíše v příliš staré verzi wine. Počkám, až do debianu probublá nějaké novější sestavení...
Ještě jednou díky.