Hlavně, že sis založil nový účet na tohle... Tomu říkám "mít koule"...Elite píše: nakej vostrej frajirek co sedi za pocitacem ani nevi jak vypada slunicko:p
Turnaj trojic PvM
- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Re: Turnaj trojic PvM
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Nějak jsem tušila, že bude problém, když to náhodou vyhrajeme a že to bylo opravdu náhodou mnozí viděli. Škoda, že nám nebylo řečeno již před startem, že nejsme právoplatní soutěžící. Mohli jsme si tohle divadlo ušetřit. Jsem rádá, že lidé kteří mě opravdu znají, tak ví, že pro mamon opravdu nehraju. Na soutěžích se pro tento rozruch radši již objevovat nebudu, ale s mnohými si ráda zajdu dung. Tak hezký večer.
Hej to zeru, clovek vubec nema tucha, ale mysli si ze vsechno vi, ne nezalozil sem si NOVEJ ucet kvuli tomuhle, ZALOZIL sem si ucet kvuli tomuhle. takze nedelej zes spapal svet a vsechno vis prosimte a di kouknout na hvezdy, sou krasneRobin de Martis píše:Hlavně, že sis založil nový účet na tohle... Tomu říkám "mít koule"...Elite píše: nakej vostrej frajirek co sedi za pocitacem ani nevi jak vypada slunicko:p
no hej radsi bych kdyby ste to meli vy a rozdali to NBkum atp, nez ze to bude mit Ferove GM.Maurrie píše:Nějak jsem tušila, že bude problém, když to náhodou vyhrajeme a že to bylo opravdu náhodou mnozí viděli. Škoda, že nám nebylo řečeno již před startem, že nejsme právoplatní soutěžící. Mohli jsme si tohle divadlo ušetřit. Jsem rádá, že lidé kteří mě opravdu znají, tak ví, že pro mamon opravdu nehraju. Na soutěžích se pro tento rozruch radši již objevovat nebudu, ale s mnohými si ráda zajdu dung. Tak hezký večer.
to Acar, ty neveris jim, ja zas tobe:)
- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Taky si je viděl jen na obrázku jako já?Elite píše: Hej to zeru, clovek vubec nema tucha, ale mysli si ze vsechno vi, ne nezalozil sem si NOVEJ ucet kvuli tomuhle, ZALOZIL sem si ucet kvuli tomuhle. takze nedelej zes spapal svet a vsechno vis prosimte a di kouknout na hvezdy, sou krasne
nene me nevedou dratky z hlavy do pocitace, ja muzu jit ven do sveta:)Robin de Martis píše:Taky si je viděl jen na obrázku jako já?Elite píše: Hej to zeru, clovek vubec nema tucha, ale mysli si ze vsechno vi, ne nezalozil sem si NOVEJ ucet kvuli tomuhle, ZALOZIL sem si ucet kvuli tomuhle. takze nedelej zes spapal svet a vsechno vis prosimte a di kouknout na hvezdy, sou krasne
kdyz nad tim tak premyslim.. co sem tak cetl fora.. rekls ty nekdy nakej rozumnej prispevek tykajici se problemu? mam takovej dojem ze ty jen kydas blbosti a snazis se zvednou ego tim ze kritizujes ostatni, a myslim ze nejsem jedinej co si to mysli
- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Elite píše: nene me nevedou dratky z hlavy do pocitace, ja muzu jit ven do sveta:)
Tak zvedni svůj sexy zadeček a jdi ven příteli, když jsi tak uvědomělý a světa znalý, tak proč ztrácíš zdravý rozum- už je ho velice po málu- a své možnosti u hry v které jde jen o pixelíky. Bože pixelíky prohrál sem s klukama v bloodrocku..Vyhodil bych monitor z okna!
- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
No máš zhruba 11 postů a řekl bych , že na tom nejsi o nic líp jak já, ba naopak bych řekl, že jsi splnil dokonce i překročil!Elite píše:
kdyz nad tim tak premyslim.. co sem tak cetl fora.. rekls ty nekdy nakej rozumnej prispevek tykajici se problemu? mam takovej dojem ze ty jen kydas blbosti a snazis se zvednou ego tim ze kritizujes ostatni, a myslim ze nejsem jedinej co si to mysli
For Acar: btw ja chapu proc ty itemy ten bastetum nechces dat, jen nechapu proc si to neresil hned kdyz si jim odsouhlasil ucast.. podle me si je nepovazoval za skupinu ktera by mohla dojit prvni, tak jsi to neresil, kdyz ses spletl, tak ses to snazil teda nejak alternativne udelat, nahazeni itemu do pokladku po svete je good napad, ale vadi mi jak si to rekl. Na zacatku bylo receno, umres prijdes o equip. a tys jim ho pak chtel vratit.. (ja sem hodnej Acarus) ale kocky nechcou tak je rozdam po svete (ony sou zle nemaj vas rady!), pritom je to jasne recene ze o ten equip prijdou. Nevim proc ale todle me celkem vytocilo
no ja doufam ze tendle tvuj spam na kterej ti ze slusnosti musim odpovedet nakej spravce smaze. to posledni o co mi de sou posty, ne vlastni ani to posledni, o ne mi vubec nejdeRobin de Martis píše:No máš zhruba 11 postů a řekl bych , že na tom nejsi o nic líp jak já, ba naopak bych řekl, že jsi splnil dokonce i překročil!Elite píše:
Libit se ti nemusi, ale poradatel ma vzdy vyhradni pravo rozhodnout i jinak. Skupinka bastetu se radne prihlasila a ja jim rek, ze je mi jedno za co tam pujdou. Vzhledem, k praxi co se provozuje, jsem je uz od zacatku nebral jako plnohodnotnou hracskou skupinku, z jiz nahore vypsanych duvodu. Proto mi prislo celkem vhodne lidem vratit veci ( ano ty veci se kterymi se uz rozloucili ) a ty veci proto, aby se z toho nestala prehlidka kdo ma vic topek.Elite píše:For Acar: btw ja chapu proc ty itemy ten bastetum nechces dat, jen nechapu proc si to neresil hned kdyz si jim odsouhlasil ucast.. podle me si je nepovazoval za skupinu ktera by mohla dojit prvni, tak jsi to neresil, kdyz ses spletl, tak ses to snazil teda nejak alternativne udelat, nahazeni itemu do pokladku po svete je good napad, ale vadi mi jak si to rekl. Na zacatku bylo receno, umres prijdes o equip. a tys jim ho pak chtel vratit.. (ja sem hodnej Acarus) ale kocky nechcou tak je rozdam po svete (ony sou zle nemaj vas rady!), pritom je to jasne recene ze o ten equip prijdou. Nevim proc ale todle me celkem vytocilo
To co s telama udelam si jeste rozmyslim, ale s nejvetsi pravdepodobnosti je vratim, i kdyz se ti libit nemusi. Ano vim poteseni, ze nekdo prisel o neco cenneho, je pekny pocit, ale casem treba z toho lidi vyrostou.
hh ja nejsem PK Acare, ja todle poteseni nezdilim. Jen ze kdyz je dane pravidlo tak by se melo dodrzovat. To ze je porusuji obyc hraci je normalni. Ale GM by meli jit prikladem.. reknu ze ztracene equipy se nevraci tak na konci nereknu byl to jen ftipAcarus píše: Libit se ti nemusi, ale poradatel ma vzdy vyhradni pravo rozhodnout i jinak. Skupinka bastetu se radne prihlasila a ja jim rek, ze je mi jedno za co tam pujdou. Vzhledem, k praxi co se provozuje, jsem je uz od zacatku nebral jako plnohodnotnou hracskou skupinku, z jiz nahore vypsanych duvodu. Proto mi prislo celkem vhodne lidem vratit veci ( ano ty veci se kterymi se uz rozloucili ) a ty veci proto, aby se z toho nestala prehlidka kdo ma vic topek.
To co s telama udelam si jeste rozmyslim, ale s nejvetsi pravdepodobnosti je vratim, i kdyz se ti libit nemusi. Ano vim poteseni, ze nekdo prisel o neco cenneho, je pekny pocit, ale casem treba z toho lidi vyrostou.
No místo toho, abyste někomu poděkovali, že udělal zajímavej quest pro všechny, tak jsme se zase dočkali kritiky . Pak to má člověka motivovat něco takovýho vymýšlet.
Pro rejpaly: Quest se mi líbil a to jsem nebyl mezi výhercema, naopak jsem tam ztratil poměrně drahou výbavu :p
Pro rejpaly: Quest se mi líbil a to jsem nebyl mezi výhercema, naopak jsem tam ztratil poměrně drahou výbavu :p
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Už to kluci uzavřete, dyť to je jen hra. Jsem pro vrácení těl padlým hrdinům. Mě šlo jen o to, abychom těla mohli vrátit za sebe, třeba za pozvání na nějaký dungeon od lidí, zbylá těla třeba roztrousit po světe nebo vyměnit za drobnosti, co kočka potřebuje, ale když to nejde, tak to nejde.
Tak když všichni, tak já si taky fňuknu....kvest pěkný děkuji ceny moc krásné......k těm věcem bastetici je to take nevyrovnane v tom, že je nemůžou mít všichni a my na ně narazili už v semifinale, a pak to vede člověka k myšlenkám šli sme to třikrat a třikrát došli a stejně až třetí, když druhý opravte mě došel celý dung až naposledy co to šel.....jinak ještě jednou děkuji bylo to štědře dotovaný a zábava určitě taky neni nad to v bloodku změřit síly ze silnějšíma guildama v mamon ekvipu
Ja sem pro aby to nahazel do pokladku po DP, aspon to rozbehne trochu behani po tech pokladech, kdyz uz vam to teda nechce dat kdyz ste ti supportaci. rozhodne nejsem pro vraceni a to ne proto ze mi jsme tam neumreli, ale protoze kdyz jsou dana pravidla tak se maji dodrzovat. porusit to hrac je potrestanej, porusi to gm na zaklade dobre spatne nalady, je to fuk....Maurrie píše:Už to kluci uzavřete, dyť to je jen hra. Jsem pro vrácení těl padlým hrdinům. Mě šlo jen o to, abychom těla mohli vrátit za sebe, třeba za pozvání na nějaký dungeon od lidí, zbylá těla třeba roztrousit po světe nebo vyměnit za drobnosti, co kočka potřebuje, ale když to nejde, tak to nejde.
Pak nemaj vznikat ty spekulace a konspirace komu GM nadrzuje, PK prisli o slusnej mamon a najednou se maj equipy vracet, to cloveka nuti k zamysleni. A prislo o to protoze to nedali, 2x, ne protoze Basteti
Projeď si posledních pár prohřešků na DP webu a pak si zkus znova položit otázku, jestli jsme to opravdu my, komu GM má údajně nadržovat :p...
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Ja som kludne zato aby sa to tym hracom vratilo..co keby vitazne 3 trojice zahlasuju o tom co s ekvipmi? Ja by som im to kludne vratil islo hlavne o fun a vsetci uvideli ze ekvip neni vsetko To je ponaucenie dnesneho questu! A vartit to nech maju vsetci pekne chut hrat dalej lebo stale je tu menej a menej ludi
Proto by se to melo rozhodit po DP, ti kdo prisli o mamon sou mamonari:D a lidi neodchazi kvuli tomu ze prichazi o mamon, ale ze je o tem namon nekdo okrada:)Naxem píše:Ja som kludne zato aby sa to tym hracom vratilo..co keby vitazne 3 trojice zahlasuju o tom co s ekvipmi? Ja by som im to kludne vratil islo hlavne o fun a vsetci uvideli ze ekvip neni vsetko To je ponaucenie dnesneho questu! A vartit to nech maju vsetci pekne chut hrat dalej lebo stale je tu menej a menej ludi
tak najviac fer je to nevratit vsetkym alebo vratit..takto random to rozhadzat to dostanu ti najvacsi zavislaci