Odlog Soška
Odlog Soška
Dotaz možná se to někde řešilo už, ale proč není možnost na trhu odlognout pomoci sošky(instantně)?
Na trhu by byla užitečná. zvlášť když chci jen relognout..
Na trhu by byla užitečná. zvlášť když chci jen relognout..
Re: Odlog Soška
protože je nežádoucí udržovat odlognutý postavy na trhu v safe
Neverdie píše:protože je nežádoucí udržovat odlognutý postavy na trhu v safe
Tak tohle nechápu, takže to je jedno. Stejně tam lidi odlogovávaj
A proč se ta mten odlog nezakáže teda ? Aspon by bylo vic lid iv jailu.Neverdie píše:protože je nežádoucí udržovat odlognutý postavy na trhu v safe
normální člověk si tam klidně počká na standardní odlognutí - vždyť je tam invul, a nebo si popojde ty 3 kroky do Trinský GZ.
ale prudič amatér - nemůže. -potřebuje honem rychle odlog, aby mohl lognout jinou postavu a prudit znovu!
a proč je amatér ? protože profesionální prudič dodržuje zásadu pouze "jedna postava na jednom accountu" -brání se tím proti smazání všech postav, blokaci při (ne)odlogu a problémům při relogu.
jsi-li normální - neřeš to.
jsi-li prudič -odpust si tyhle topiky a nebuď vůl - udělej si druhej account.
ale prudič amatér - nemůže. -potřebuje honem rychle odlog, aby mohl lognout jinou postavu a prudit znovu!
a proč je amatér ? protože profesionální prudič dodržuje zásadu pouze "jedna postava na jednom accountu" -brání se tím proti smazání všech postav, blokaci při (ne)odlogu a problémům při relogu.
Neverdie píše:normální člověk si tam klidně počká na standardní odlognutí - vždyť je tam invul, a nebo si popojde ty 3 kroky do Trinský GZ.
Tim chceš říct, že ten kdo má 1 postavu na 1 accountu tak není prudič? Spíš bych podle selského rozumu řekl, že ten kdo to tak dělá, tak chce zabránit prohřeškum na postavach co má... s toho vyplívá, že buguješ nebo děláš bordel a nebo dalších prohřešky co gm nemaj rádi..
proto já mám 3postavy na 1 accountu a bordel nedělám .. protože bych o postavy nerad přišel ...
a jediný co mě s nepřijemňuje hru je ten trh .. a to neni nic proti němu je fajn.. jen když potřebuju přelogovat s důvodu přendání věci tak to je otrava čekat minutu nebo dvě.....
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Vážně je takovej problém vlízt do gate k trin bance, přelognout, vyřídit kšeft a kopnout zpátky? Spíš by mě zajímalo, proč se rušila ta gate na trh a jde to poute runebookem.
Retromancer píše:Vážně je takovej problém vlízt do gate k trin bance, přelognout, vyřídit kšeft a kopnout zpátky? Spíš by mě zajímalo, proč se rušila ta gate na trh a jde to poute runebookem.
zkus si crimem skočit do GZ jestli budeš dobrovolnej dárce equipu tak není problém ......
gate na trh ???? - hrajem stejnou hru?Smoce píše:zkus si crimem skočit do GZ jestli budeš dobrovolnej dárce equipu tak není problém ......Retromancer píše:Vážně je takovej problém vlízt do gate k trin bance, přelognout, vyřídit kšeft a kopnout zpátky? Spíš by mě zajímalo, proč se rušila ta gate na trh a jde to poute runebookem.
a proč jsi na trhu crim? já ti řeknu proč = PRUDIČ + PLSák + zneužívání systému!
a jestli řekneš že si crim clerik, tak se ti vysměju.
Neverdie píše:gate na trh ???? - hrajem stejnou hru?Smoce píše:zkus si crimem skočit do GZ jestli budeš dobrovolnej dárce equipu tak není problém ......Retromancer píše:Vážně je takovej problém vlízt do gate k trin bance, přelognout, vyřídit kšeft a kopnout zpátky? Spíš by mě zajímalo, proč se rušila ta gate na trh a jde to poute runebookem.
a proč jsi na trhu crim? já ti řeknu proč = PRUDIČ + PLSák + zneužívání systému!
a jestli řekneš že si crim clerik, tak se ti vysměju.
Ano jsem CRIMINÁLNÍK A dokonce CLERIK, boužel nejsem tak TOP, abych nedokázal být no-crim, když vylezu odněkud kde healim bostim atd.. někdy je potřeba šipka do pary a další ... takže sorry budeš, asi fakt lepší cleric. Ale hraju pro zábavu a podle dostatku času, takže čekat minutu nebo dvě je fakt otrava.. možná se to tobě, který žije v UO 24/7 zdá normálni...
A neodváděj od téma...
a asi tu moc dlouho nehraješ.
asi ani nemáš kde bydlet,
asi nevíš o campingu,
a ještě k tomu
asi lžeš, protože pokud vylejzáš přez rewardu, tak většinou odcrimneš
ale chápu, někdy je lepší PLS PLS - pokračuj, třeba se někdo zblázní a udělá totu crim friendly
asi nevíš o campingu,
a ještě k tomu
ale chápu, někdy je lepší PLS PLS - pokračuj, třeba se někdo zblázní a udělá totu crim friendly
Neverdie píše:a asi tu moc dlouho nehraješ.
asi nevíš o campingu,
a ještě k tomu
asi ti dosli argumenty...
asi neumis uznat, ze nemas pravdu...
asi si ...
Omlouvam se za svuj dobry humor...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
[quote="Mrakoplas"][/quote]
nezlob se na mě, ale to vaše argumenty jsou nedostačující a přinejmenším úsměvné
nezlob se na mě, ale to vaše argumenty jsou nedostačující a přinejmenším úsměvné
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Nemyslím gate přes travellbooka, ale pevnou gate zvenku.Neverdie píše:gate na trh ???? - hrajem stejnou hru?Retromancer píše:Vážně je takovej problém vlízt do gate k trin bance, přelognout, vyřídit kšeft a kopnout zpátky? Spíš by mě zajímalo, proč se rušila ta gate na trh a jde to pouze runebookem.
a ty si asi taky blb, ale to uz vimMrakoplas píše:Neverdie píše:a asi tu moc dlouho nehraješ.
asi nevíš o campingu,
a ještě k tomu
asi ti dosli argumenty...
asi neumis uznat, ze nemas pravdu...
asi si ...