Sbohem..Empair píše:Takovéto zklamání nás již dlouho nepotkalo. Moc mě nenapají slova, kterými bych GM poděkovat za tento vánoční dáreček. Snad jen pokud nás tu nechcete tak se to udělat i jinak...
Despise
- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Re: Despise
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
V tomhle se musím Empa trošku zastat každýho by zamrzelo, že po měsíci se nedoplnil poklad v tak těžkém dungu. Když si to člověk spočítá kolik času na to je potřeba plus jakej equip tam táhne aby se vůbec dostal k té pokladnici... no nevím teď nedávno se mi tohle stalo v pride.. po cestě padne prd a když nebyl poklad odměna na hlavu byla 150k coz mi nepříjde adekvátní. Proto raději chodím menší dungy, nejsou tak časově náročné a když není poklad člověka to tak nemrzí.
-
- Inkless
Ano, taky s Empem souhlasím.V tomhle dungu by měl být poklad stále. GM říkali, že se to lítá denně a proto že tam není poklad. Nyní se hrači umoudřili a poklad také není. A že to chodí jen Empovci? Když na to maj, tak ať se tam momoní, co hrdlo ráčí.
Chtel bych se zeptat, kolik casu a kolik namahy stoji naplneni jednoho pokladu ( lidi, co nemaji GMko, prosim, nepiste vase teorie / uvahy na tuto otazku ) a potom bych se chtel zeptat, jestli muze poklady doplnovat jakekoliv GM a nebo jen ti... ehm... jak to rict... "hlavni" ?
Verte, ze poklad je vec navic, ale aby si clovek, kterej jde dungeon v (pro neho) TOP vybave nekolik hodin v kuse, kdy musi davat 110% pozor, aby nezabil vypravu a pak zjistil, ze kdyby si v bloodu harwil nejake NPC na sousi a vydelal by si za stejny cas vetsi penize... Tak za chvilku budou lidi harwit zacatky dungeonu... ( ted si nejsem jisty, jestli je to tolerovane )
Chtel bych Vas, GM teame, poprosit jako neEmpairovec, doplnujte poklady dungeonu jako je Ankh 3, Desp a podobne high dungeony casteji a nebo, prosim, vymyslete nejake lvl10 lockace... A duvod ? Nekdy je ten loot na hlavu z high dungeonu podobny napriklad cove ( a to jsem pominul ty nejhorsi priklady )
// opraveno HIGH, diky Stichi. To je takovej AJ zlozvyk ( jako kdyz jsem v 6te tride psal babycka )
Verte, ze poklad je vec navic, ale aby si clovek, kterej jde dungeon v (pro neho) TOP vybave nekolik hodin v kuse, kdy musi davat 110% pozor, aby nezabil vypravu a pak zjistil, ze kdyby si v bloodu harwil nejake NPC na sousi a vydelal by si za stejny cas vetsi penize... Tak za chvilku budou lidi harwit zacatky dungeonu... ( ted si nejsem jisty, jestli je to tolerovane )
Chtel bych Vas, GM teame, poprosit jako neEmpairovec, doplnujte poklady dungeonu jako je Ankh 3, Desp a podobne high dungeony casteji a nebo, prosim, vymyslete nejake lvl10 lockace... A duvod ? Nekdy je ten loot na hlavu z high dungeonu podobny napriklad cove ( a to jsem pominul ty nejhorsi priklady )
// opraveno HIGH, diky Stichi. To je takovej AJ zlozvyk ( jako kdyz jsem v 6te tride psal babycka )
Naposledy upravil(a) Wlern dne 26 pro 2010 00:07, celkem upraveno 1 x.
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
- Stich
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
wlerne hight? co to sakra je?
Jn tiez suhlasim s empom aby GM neboli schopny za 40dni doplnit poklad je proste.....neviem ani ako to navzat to neni ani lenivost to je uz nieco viac.A nech mi nikto nehovori ze doplnit jeden poklad je tak nadlho a stoji tolko namahy.Mohol by sa GM Team trochu zamyslet nad doplnovanim pokladov v tychto top dungeonoch.
Jn tiez suhlasim s empom aby GM neboli schopny za 40dni doplnit poklad je proste.....neviem ani ako to navzat to neni ani lenivost to je uz nieco viac.A nech mi nikto nehovori ze doplnit jeden poklad je tak nadlho a stoji tolko namahy.Mohol by sa GM Team trochu zamyslet nad doplnovanim pokladov v tychto top dungeonoch.
Mate radi ptacky?
Tak to je very sad teda, kdyz perun co gmkuje zadarmo, dava prednost praci pred doplnovanim pokladu pro tu jednu vypravu co tam chodi
Navic nejak zapominate taky na fakt, kolik je po ceste k pokladu lvl10 mobu s slusnejma dropama. Jasne kdyz to nepopada tak pech, ale zas kdyz to popada...
RP FO: Nikdo tam neumrel, nebylo z ceho namamonit poklad. Problem solved
Navic nejak zapominate taky na fakt, kolik je po ceste k pokladu lvl10 mobu s slusnejma dropama. Jasne kdyz to nepopada tak pech, ale zas kdyz to popada...
- Reginald
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Perun je jediné gmko na depe co může doplnit poklady jo?:p a btw.dokud tam teda nikdo neumře v tom despu tak tam žádný poklad nebude teda?:p a wizzy jsem myslel teda že dungy na drop z monster jsou spíš pride nebo dest a ne desp kterej byl vždy propagován jako dung spíše na poklady...:pWizzy píše:Tak to je very sad teda, kdyz perun co gmkuje zadarmo, dava prednost praci pred doplnovanim pokladu pro tu jednu vypravu co tam chodi
Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
NEJSEM REGIS!
No spis to bylo mysleno tak, ze mu asi nikdo nechce lizt do zeli a doplnovat d1,4 protoze nezna obtiznost (napr).
Btw k tomu jak si vazne vzal tu moji RP vsuvku, kvuli pride se breci dokonce vedle. A monstra nemuzou poznat jaky dung je na poklad a jaky na drop !
Btw k tomu jak si vazne vzal tu moji RP vsuvku, kvuli pride se breci dokonce vedle. A monstra nemuzou poznat jaky dung je na poklad a jaky na drop !
- Reginald
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
no víš nechtěl lézt do zelí,člověk by čekal že snad každý z lidí na dp dokáže rozdělit dungeon na lehke,střední a těžký a to tak i s itemy a myslím si že není až takovej problém přihodit nějakou tu drobnůstku do prázdné truhly která by až tak nikoho nepálila a zavřela všem stěžovatelům hubu(pokud teda jejich naprdnutí není účelné) s tím že si by si to správce později třeba jen překontroloval(jedno kliknutí navíc na truhlu).Wizzy píše:No spis to bylo mysleno tak, ze mu asi nikdo nechce lizt do zeli a doplnovat d1,4 protoze nezna obtiznost (napr).
NEJSEM REGIS!
NEJSEM REGIS!
Raxik pisu od smoceho protoze zadnej z Vas masel co tu mate nastarosti forum neni schopnej mi potvrdit registraci...To jen pro zacatek...Jak jsi to tady ctu nabizi se hned prvni otazka 5 vs 1 = nerozhodne??...zajimave reseni...dal pominu Robinovi trapny vylevy at uz se to tyka tohodle topicu nebo pridu a reknu vam toto, lidi co tu kecate o tom ze poklady nejsou zapotrebi a ze vam staci 150k na hlavu protoze chodite v bloodku...to je trosku excentricky nemyslite...kdyz top dungy date v blodkach tak to chodte v blodkach s plus 7 zbranema je me to ukradeny, ale myslim ze idealni pomer pri dungovani by mel byt !!dung(zisk) = risk!! a ne spolihat se, ze neco padne a mozna to bude dung(zisk) = risk/5...Nemluvim o tom kdyz se tam umre...
to Wizzy: " RP FO: Nikdo tam neumrel, nebylo z ceho namamonit poklad. Problem solved " ....Tohle fakt myslis vazne nebo sis neco dal?...Tohle je opravdu vyplachova myslenka...Btw to ze to dela perun zadarmo je pekny pozdeji mu poslu nejakej metal, ale o to smutnejsi je to, ze nekteri si za to nechaji teda platit a kaslou na to uplne stejne...nebo takhle jsem to aspon pochopil mozna je to jinak...
Dalsi vec...k neutralite GM...a k chybejcim pokladum v high dungach ktery chodi prevazne "Empovci"...Kdyz se doplni male a stredni poklady a nedoplni se velke ktere chodi z 95% jedna guilda a argumentuje se to tim, ze je nekdo rozmlsanej a dalsi podobny zvasty...urcite citite ze to zavani tim, ze je to proste osobni...Je me samozrejme jasny ze je tu spoustu lidi co si "mysli", ze vi jak to probihaji takovy dungy a ze kdyz hrajou dlouho a maji namamoneno buchvi kolik jen protoze hraji uz 10 let, tak maji pravo navazet se do dungovne aktivnich lidi a napadat je jak vubec muzou chtit neco po GMkach, ktery nejsou ani schopni opravit chyby v dungach...Vsichni jsme jenom lidi vsichni mame odlisny cile nekdo hraje protoze ma mesiaskej komplex a potrebuje rozdavat veci na DP, aby mu lidi dekovali a on se citil lip jinej zase hraje proto, aby mel nejvic majetku nebo byl nejlepsi a vsichni ho znali...na tom nesejde...tak zkuste mit pochopeni a vzit se do nich...mozna pak pochopite, ze kompromisu na serveru, kde hraje rozmanita sorta lidi se nikdy nedockate...proto by se melo vyjit vstric kazde skupine lidi na DP at maji jakykoliv styl hry...To je vse co jsem chtel rict
to Wizzy: " RP FO: Nikdo tam neumrel, nebylo z ceho namamonit poklad. Problem solved " ....Tohle fakt myslis vazne nebo sis neco dal?...Tohle je opravdu vyplachova myslenka...Btw to ze to dela perun zadarmo je pekny pozdeji mu poslu nejakej metal, ale o to smutnejsi je to, ze nekteri si za to nechaji teda platit a kaslou na to uplne stejne...nebo takhle jsem to aspon pochopil mozna je to jinak...
Dalsi vec...k neutralite GM...a k chybejcim pokladum v high dungach ktery chodi prevazne "Empovci"...Kdyz se doplni male a stredni poklady a nedoplni se velke ktere chodi z 95% jedna guilda a argumentuje se to tim, ze je nekdo rozmlsanej a dalsi podobny zvasty...urcite citite ze to zavani tim, ze je to proste osobni...Je me samozrejme jasny ze je tu spoustu lidi co si "mysli", ze vi jak to probihaji takovy dungy a ze kdyz hrajou dlouho a maji namamoneno buchvi kolik jen protoze hraji uz 10 let, tak maji pravo navazet se do dungovne aktivnich lidi a napadat je jak vubec muzou chtit neco po GMkach, ktery nejsou ani schopni opravit chyby v dungach...Vsichni jsme jenom lidi vsichni mame odlisny cile nekdo hraje protoze ma mesiaskej komplex a potrebuje rozdavat veci na DP, aby mu lidi dekovali a on se citil lip jinej zase hraje proto, aby mel nejvic majetku nebo byl nejlepsi a vsichni ho znali...na tom nesejde...tak zkuste mit pochopeni a vzit se do nich...mozna pak pochopite, ze kompromisu na serveru, kde hraje rozmanita sorta lidi se nikdy nedockate...proto by se melo vyjit vstric kazde skupine lidi na DP at maji jakykoliv styl hry...To je vse co jsem chtel rict
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Problém je asi pouze v tom, že není zcela jasné, jak je pravidly GM teamu určeno doplňování pokladů v jednotlivých dngeonech. Pokud opravdu poklady v daném dungeonu smí doplňovat pouze jeho tvůrce (případně GM, kterému to povolí) je celkem zřejmé, že poklady nebudou doplněny všude.
- Bereg Sunrise
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Prostě fail no, někde něco selhalo. Poklad by tam měl být aspoň jednou za 30 dní. Souhlas.
Čoveče tak si myslím, že nějaká drobnůstka kolikrát nakrkne víc jak prázdná truhla. Viz. doba co GM dávaly žertovně na konce high dungeonů 2 mushroomy, +5 zbraň a 15k gp - případně lvl 3 mapku či bonusový cobíkReginald píše: No víš nechtěl lézt do zelí,člověk by čekal že snad každý z lidí na dp dokáže rozdělit dungeon na lehke,střední a těžký a to tak i s itemy a myslím si že není až takovej problém přihodit nějakou tu drobnůstku do prázdné truhly která by až tak nikoho nepálila a zavřela všem stěžovatelům hubu(pokud teda jejich naprdnutí není účelné) s tím že si by si to správce později třeba jen překontroloval(jedno kliknutí navíc na truhlu).
Myslim si ze nema cenu si stěžovat.
Hold v jedné gildě mají líhniště GM, tak mají možnost ovlivnovat chod serveru.
Ostatní gildy mají smůlu, pokud uz je hrac dost stary a zkuseny musi hold lezt do spravneho zadku, aby se neceho dobral.
Uz ste ukoncili vyberove rizeni na nove GM ? Zverejnil bych vybrane hrace, at si kazdy muze udelat usudek kam se to DP bude ubirat.
Ostatní gildy mají smůlu, pokud uz je hrac dost stary a zkuseny musi hold lezt do spravneho zadku, aby se neceho dobral.
Uz ste ukoncili vyberove rizeni na nove GM ? Zverejnil bych vybrane hrace, at si kazdy muze udelat usudek kam se to DP bude ubirat.
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Přihlásil jsi se? Já abych věděl, kam se to DP bude ubírat... Myslím si že případní noví GM ten směr zas tolik neovlivníHan Gamms píše:Uz ste ukoncili vyberove rizeni na nove GM ? Zverejnil bych vybrane hrace, at si kazdy muze udelat usudek kam se to DP bude ubirat.
Me by to taky zajimalo. A cist zadosti tech hracu by mohla byt taky sranda
Nebyl jsi zrovna ty v CoPu ? ;)Han Gamms píše:Myslim si ze nema cenu si stěžovat.
Uz ste ukoncili vyberove rizeni na nove GM ? :-) Zverejnil bych vybrane hrace, at si kazdy muze udelat usudek kam se to DP bude ubirat.
btw, si jim napis http://www.darkparadise.cz/main.php?pg=kontakty
Tohle si běžte řešit někam do pokecu, kdo má a nemá.
O všechny patra despu i poklady se starám převážně já, abych měl přehled jak často se dochází atd. I ostatní GM poklady doplňují, když zrovna nemůžu desp doplnit já. Snažím se to i při vytíženosti hlídat, ale ano poklad tam nebyl, ale zase z toho dělat takovou smrtelnou událost je zbytečné, ale co můžeme čekat. Poklady tam máte v poslední době krásných rozměrů ve všech patrech, takže asi tak.
Koukám, že jsi také velmi informovaný, můžeš se snáma podělit o tvé informace.Han Gamms píše:Myslim si ze nema cenu si stěžovat.
Děkuju Wizzy :pWizzy píše:Tak to je very sad teda, kdyz perun co gmkuje zadarmo, dava prednost práci pred doplnovanim pokladu pro tu jednu vypravu co tam chodi
O všechny patra despu i poklady se starám převážně já, abych měl přehled jak často se dochází atd. I ostatní GM poklady doplňují, když zrovna nemůžu desp doplnit já. Snažím se to i při vytíženosti hlídat, ale ano poklad tam nebyl, ale zase z toho dělat takovou smrtelnou událost je zbytečné, ale co můžeme čekat. Poklady tam máte v poslední době krásných rozměrů ve všech patrech, takže asi tak.
- Reginald
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
smrtelná událost by to nebyla když by jsi to nedal do žádného patra že? ale pokud to dáš do tři a na čtvrté zapomeneš tak je to trošku zarážející fail...:pPrudom píše:O všechny patra despu i poklady se starám převážně já, abych měl přehled jak často se dochází atd. I ostatní GM poklady doplňují, když zrovna nemůžu desp doplnit já. Snažím se to i při vytíženosti hlídat, ale ano poklad tam nebyl, ale zase z toho dělat takovou smrtelnou událost je zbytečné, ale co můžeme čekat. Poklady tam máte v poslední době krásných rozměrů ve všech patrech, takže asi tak.
NEJSEM REGIS!
NEJSEM REGIS!
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
nebyl v zadnem pokud vim ... ale to je fuk
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.