Uz byly umyslne smazany, nebo je to nejaka chybka? Letos kdy ho ziskat me stalo 2 ebony logy a 3 tydny plneni kazdodenich byt jednoduchych ukolu a nenechate je ani do tri kralu ???
Jindy kdy jsem si jich mohl kopit kolik jsem chtel za 50K kus a strasily tady jeste v unoru ???
Vanocni stromky
Vanocni stromky
Stary mrzuty kocour, co nema rad pondelky ...
Re: Vanocni stromky
Se stromky byl letos trochu problém, z toho důvodu se řešili tak jak se řešili. V plánu bylo skutečně je nechat až do 6.1., bohužel díky chybce se smazali zároveň s ukončením vánočního questíku.
Památeční čepice vám samozřejmě zůstanou bez jakéhokoliv časového omezení.
Památeční čepice vám samozřejmě zůstanou bez jakéhokoliv časového omezení.
- Estel
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
A hlavne skoda tem, co zacli po dlouhe dobe hrat par dni pred vanoci a vyplacali na to zbytecne ebony logy...jeste se s tim par dni delali a pak zjistili ze to fakt nestihaj...

Kvest jsem neplnil, měl jsem 4 stromky prodaval je na trhu za 30k/ks a nikdo to nechtěl
No tak kdyz uz jsem si ten Q zaplatil a pak ho poctive tri tydny plnil, tak by me ani nehlo abych si ten stromek kupoval na trhuRainbow píše:Kvest jsem neplnil, měl jsem 4 stromky prodaval je na trhu za 30k/ks a nikdo to nechtěl

Stary mrzuty kocour, co nema rad pondelky ...
Jaký památeční čepice? Q jsem splnila, ale čepici nemámOcroc píše: Památeční čepice vám samozřejmě zůstanou bez jakéhokoliv časového omezení.

-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Neplač, já tí dám svoji, chceš? 

- Estel
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Ja chci taky cepicku
)