Soul Shardy
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Re: Soul Shardy
Ja sem si nasel vyuziti soul shardu celkom slusny a jsem s nim spokojen. Je jen otazkou casu kdy na to prijde i siroka verejnost. Do te doby si to klidne vyhazujte, aspon se to nebude tolik hromadit a pak nebude takovej boom.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Také to tak vidím. Za 3,5 je koupim, icq/pm na me v profilu
Hoghar, Divine Hefaistos (CoNT)
Elminster (Chaos Warriors)
Elminster (Chaos Warriors)
- Bereg Sunrise
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Nešlo by udělat, aby se dala posilit i +9 Black Staffa ? Případně proč to není nastaveno už teď ?
Takhle jsem si jednou vzal kopec soul-shardu a rozhodl se , že si vylepším zbraň. Jako zbraň jsem si zvolil Maul of True Warrior (dávám s tím za clerika i občas ránu).
Vylepšoval jsem a vylepšoval až jsem v tom měl 7 povedených a adekvátně k tomu nepovedených. Raduji se že to neprasklo ,ale co čert nechtěl při nasazení se moje milovaná zbraň of True Bejk zaresetuje do původních hodnot před vylepšováním. Takže mam rozmlácenou zbraň a soul shardy taky pryč.
Je ještě zbraň některá co toto dělá ? Diky
S pozdravem Bejk
Vylepšoval jsem a vylepšoval až jsem v tom měl 7 povedených a adekvátně k tomu nepovedených. Raduji se že to neprasklo ,ale co čert nechtěl při nasazení se moje milovaná zbraň of True Bejk zaresetuje do původních hodnot před vylepšováním. Takže mam rozmlácenou zbraň a soul shardy taky pryč.
Je ještě zbraň některá co toto dělá ? Diky
S pozdravem Bejk
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
skladacka...
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Forgiveneska, fight hatchet (obecne co meni svoji plusovost podle neceho)
- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je slusna podelavka :p
professional mindfucker
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
- Amigor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
By mě zajimalo zdali se dá vylepšit, a zůstala by vylepšena... ?King píše:skladacka...
A zdali by nešlo udělat aby to šlo přes SD nabijet i když je na zemi. Mame lock SD aby ho někdo nezbalil, ale musim ho mit u sebe jinak to nejde Chybka nebo schválně ?
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Nešlo by to udělat pač skládačka má + podle fame.
-
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
Brej den, me by zajimalo zda to bud mit i dalsi vyuziti? Kuj
- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
Vyuziti maji shardy dobry, nevidim sebemensi duvod jim davat dalsi vyuziti jen proto, ze pulka lidi na DP to vyuzit neumi.
professional mindfucker
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Sem slyšel že Soulshardama se daji vylepšít i zbraně menšího + než je +9. Copak je na tom pravdy?
A na to se prosimte musis ptat na foru?Driana píše:Sem slyšel že Soulshardama se daji vylepšít i zbraně menšího + než je +9. Copak je na tom pravdy?
Ne urcite to NEJDE, ani to nikdo prosim nezkousejte, protoze pokud je zbran jakehokoliv plusu jineho nez 9 tak to automaticky fizzne a prijdete jak o zbran tak o shard !
Stary mrzuty kocour, co nema rad pondelky ...
existuje více než jeden NB hráč nemající ponětí o vetšině questovních záležitostech, ale existuje právě jeden uživatel tohoto fóra, který by si zasloužil alespoň 14-ti denní ban, aby ho přešlo dennodenní vyptávání se na nasprosto jasné věci... ...a vždycky když pročítám jeho post nezbývá mi nic jiného, než se "cáknout" do čela a říct si "oh my god!? "
prosím zasáhněte.
prosím zasáhněte.
A jak vis ze ten clovek proste neni uplne stupidni ? UO neni tezka hra :p
- Amigor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Ehm mam +13 of power a jaksi taksi to šlo....čím to ? tudiš šla vylepšit jina než +9Arim píše: Ne urcite to NEJDE, ani to nikdo prosim nezkousejte, protoze pokud je zbran jakehokoliv plusu jineho nez 9 tak to automaticky fizzne a prijdete jak o zbran tak o shard !
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Ano ja za sebe se priznam, ze sem sam prisel na minimum questu
Posledni, co sem zkousel tak pokec s npc Imrich Kalman, zajimava celkem hodne textova debata, ale ja z toho bohuzel nepochopil pro dalsi kroky vubec nic
Takze me mrzi, ze se me tak stava v uo ktera neni vubec tezka hra, tudiz musim byt stupidni a smekam pred vami kteri na ty questy umite prijit
Posledni, co sem zkousel tak pokec s npc Imrich Kalman, zajimava celkem hodne textova debata, ale ja z toho bohuzel nepochopil pro dalsi kroky vubec nic
Takze me mrzi, ze se me tak stava v uo ktera neni vubec tezka hra, tudiz musim byt stupidni a smekam pred vami kteri na ty questy umite prijit
nic si z toho nedelej, ja jsem taky blbecPheme píše:Ano ja za sebe se priznam, ze sem sam prisel na minimum questu
Tak oni sou hry kde sou Q easy az to prestava byt zabavny, a pak sou hry kde mas Q tak slozity, ze na to clovek radsi taky kasleRaona píše:nic si z toho nedelej, ja jsem taky blbec
Jenom takovy napad, mozna hloupy..
Co kdyby se pridal novy druh soul shardu, ktery by mel rekneme mnohem mensi drop a ten by pridaval random efekt do zbrani? Napriklad pri bouchnuti sance v par % na ijs self/kvf target/blesk target apod jako u sutrovek, az na to ze tohle by byla "obyc" plusovka a nenicila by se kazdou ranou.
Co kdyby se pridal novy druh soul shardu, ktery by mel rekneme mnohem mensi drop a ten by pridaval random efekt do zbrani? Napriklad pri bouchnuti sance v par % na ijs self/kvf target/blesk target apod jako u sutrovek, az na to ze tohle by byla "obyc" plusovka a nenicila by se kazdou ranou.
[b]Pttb![/b]