Radosti Vanoc
Radosti Vanoc
Tak co uz mate nakoupino ( jako darky, ne alkonaladu) ? Pripadne, co pekneho jste koupili a cim potesite sve blizke ?
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Re: Radosti Vanoc
Ještě nevím, rozhodně ale postujte nápady na dárky, velice rád něco obšlehnu, já na to dárkování nějak nejsem.[Hunter] dyt je teprve 21.
<wizzy|mob> true dat
<wizzy|mob> casu dost
[Hunter] jako planuju to stihnout nakoupit do patku
[Hunter] jsem si jako tak rekl
Nexios
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Ja potesim sve blizke tim, ze od nich budu cely rok co nejdal.
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
za me nakupuje segra ja ji to pak jen zaplatim
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Ja jsem nechal namalovat obrazy nasich psů a ty dám rodičům. Jedné segře jsem koupil parfém a druhý jsem koupil nejký věci na koně protože jezdi na koni. No a mejm dvoum milenkám jsem koupil kozene rukavice aby jim nebyla prilis velka zima ted v zime
Zacinam pomalu ale jiste vanoce nesnaset jak to vsichni prehanej s darkama navic delam v obchodaku takze se tam muzu posrat kolik lidi nakupuje.
My jsme se dohodli v rodině, že se nic kupovat nebude, takže jsem nic nekupoval. Času na dárky je přes celý rok spoustu. Jsem rád, že mám alespoň na Vánoce klid a nemusim nikde lítat.
- Muzzy
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
To schvaluju, snazim se to takhle praktikovat uz dlouho, ale bohuzel se vzdycky najde nekdo, kdo to porusiRedd píše:My jsme se dohodli v rodině, že se nic kupovat nebude, takže jsem nic nekupoval. Času na dárky je přes celý rok spoustu. Jsem rád, že mám alespoň na Vánoce klid a nemusim nikde lítat.

- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Copak vanoce to se ještě dá zkousnout, ale Velikonoce... jsem ochoten obětovat den volna za jejich zrušení.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
- Legend Of Pain
- Pencil Master
vonnu sviecku a celkom peknu extravagantnu salku. 4,50€. takze kto uprednostni svoje peniaze na nieco lepsie ako kupovanie blbosti, moze sa inspirovat 

Redd píše:My jsme se dohodli v rodině, že se nic kupovat nebude, takže jsem nic nekupoval. Času na dárky je přes celý rok spoustu. Jsem rád, že mám alespoň na Vánoce klid a nemusim nikde lítat.
To jsme taky praktikovali ale pak nekdo prinesl a hned byl trapas
ja osobne "slavim" vanoce prilis normalne, abych vas tim zatezoval, ale mam uzasnou inspiraci...
Sousedi resili vanoce tak, ze si dali k vanocum zajezd do teplych krajin... Opravdu sli a vysypali prasatka a kazdej prispel, cim mohl...
Ale pravdou zustava fakt, ze oni si koupi darek bez nuceni kalendarem ( takze nikdo nema svaten ani narozeniny, nejsou vanoce ani nic podobneho ) a oni se obdaruji jen tak...
Sousedi resili vanoce tak, ze si dali k vanocum zajezd do teplych krajin... Opravdu sli a vysypali prasatka a kazdej prispel, cim mohl...
Ale pravdou zustava fakt, ze oni si koupi darek bez nuceni kalendarem ( takze nikdo nema svaten ani narozeniny, nejsou vanoce ani nic podobneho ) a oni se obdaruji jen tak...
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani