Stity

Vaše nápady a návrhy
Arim
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Re: Stity

Příspěvek od Arim »

Big Bud píše:
Bejkal píše:
Z pozice podřadnýho hráče klidně snižte celkový armory brnění o 20 ale nenutte cleriky do nekonečna chlastat TR.
Pod todle se podepíšu, ono žraní staminy je sice pěkný napád, dokonce na "některých shradech" :ppp to funguje i léta, akorát tam taky funguje meditace, takže kouzlící povolání můžou pít i jiné potiony než bugfix TMR.

kdyby měl štít jakkoliv žrát staminu, tak každý clerik bude chodit bez štítu, maximálně ho nasadí někam na skok na flus a pak ho zase sundá.
Na druhou stranu neni duvod, aby clerik mel nosit heater nebo plate armor (to se me nezdalo uz od dob tzv. "komb".)
Stary mrzuty kocour, co nema rad pondelky ...
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Klerik bez platu fuj fuj... to by se mi vubec nelibilo. Dp je hodne podle vzoru dungeons and dragons a tam je klerda proste platovej.

Jinak jsem zastancem toho, aby se nic neubiralo nicemu, parrying je podle me v poradku. V poradku neni to ze ma kazdej 5 +9 heateru v bance. Chtelo by to snizit celkove dostupnost lepsich kovu, + brnek a stitu. Melo by to pozitivni dopad ve vice ohledech, nez jen snizeni armoru. Nechci kopirovat jiny servery, ale zas rozhodne stoji za to hledat inspiraci jinde. System napr. manawydanu, kde je velkej problem sehnat iron plate brnko mi prijde velice zajimavej. O tomhle tady mluvim opet nekolik let uz. Posunout standard vybavy o nekolik urovni niz by prinesl serveru jen a jen dobro. Zacli by se pouzivat nepouzivany kovy, zbrane, hraci by meli pred sebou mnohem vic cilu, nastalo by tolik potrebne ztizeni dungu, kazdej jouda s mesic max warem by nemel tu nejlepsi vybavu a projevoval by se vic skill hracu atd atd.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Wipe itemů, to říkám furt :)
Whiwihoo
Inkless
Inkless

Příspěvek od Whiwihoo »

Big Bud píše:
Bejkal píše:
Z pozice podřadnýho hráče klidně snižte celkový armory brnění o 20 ale nenutte cleriky do nekonečna chlastat TR.
kdyby měl štít jakkoliv žrát staminu, tak každý clerik bude chodit bez štítu, maximálně ho nasadí někam na skok na flus a pak ho zase sundá.
A co nosit slabší štít? U kterého žraní staminy bude minimální, v případě woodenu a buckleru třeba po jednom bodu staminy za zásah?
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Xan píše:Wipe itemů, to říkám furt :)
me napadla jina vec, ale byla by to asi fakt strasna prace. Nascriptovat pokud by to vubec slo neco jako menovou reformu. Kazdej z urcenejch itemu by se nejakym zpusobem znefunkcnil a dvojklikem zmenil na stejnej predmet o X radu slabsi. Bylo by to nejspravedlivejsi reseni, ale o proveditelnosti bohuzel netusim nic :cry:
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

Whiwihoo píše: A co nosit slabší štít? U kterého žraní staminy bude minimální, v případě woodenu a buckleru třeba po jednom bodu staminy za zásah?
bez, pže i po jedné staminy když tě např. koušou miroři by byl opruz...
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Tak mi dejte vedet predem abych si stihl topka a invul plejty nechat zamknout na strechu :p
DP ma jene velkej problem ... je gearove strasne zmlsany ale fakt strasne ... v despu je v pokladu angelic komplet a hraci krici co to, jenom jeden?! Das ist wenig, to je malo!
Mohlo by se stat ze by tato zmena (nahrazeni itemu) vice lidi odehnalo nez prilakalo, leta tu syslis to rejr topko pak ho jednou chces vzit na trh, equipnes a ejhle je z nej defencka /cry /cry /cry. Ale precijenom posledni zmeny taky nekolika lidem urcite nesedly a tak bych se vratil mozna radsi k odebrani armoru + SSS ...Skuhry_shield_system.
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

Lucky píše: DP ma jene velkej problem ... je gearove strasne zmlsany ale fakt strasne ... v despu je v pokladu angelic komplet a hraci krici co to, jenom jeden?! Das ist wenig, to je malo!
Proč kecáš do témat o kterých víš prd? Navíc absolutní nesmysli? :p
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Nosim brneni? nosim.
Je dp zmlsany? je, nebo myslis ze neni ?
Jak jinak bys tedy nazval noseni takrka top (bavme se o invulech) brneni do i tech nejlehcich dungeonu jako je ice, water, dec, wrong atp.
Ja bych si ho tam treba nevzal ... ja jedu v blacku a i to je dost na tenhle lvl dangu dle meho nazoru. Vasi guilde treba zabavujeme tyto takra top geary ve vsemoznych dungeonech, to je dle meho velka znamka zmlsanosti a maleho strachu o gear prijit, bo se vytahne ze secury dalsi invulko a jedem dal.
E a samozrejme nejen vam ale ten trend je tady casty, aby to nevypadalo ze jsem nejakym zpusobem zaujaty proti amontii. To buh chran
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Ducky
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ducky »

Lucky píše:Jak jinak bys tedy nazval noseni takrka top (bavme se o invulech) brneni do i tech nejlehcich dungeonu jako je ice, water, dec, wrong atp.
A proc bych si ho nevzal, kdyz tam je daleko mensi sance na to, ze ho tam necham a dung s nim dam vic na pohodu, relax proste.

edit: jinak teda zrovna ja nosim do lehcich dungu bloodko
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

Lucky píše:Nosim brneni? nosim.
Je dp zmlsany? je, nebo myslis ze neni ?
DP je zmlsane tak 4-5 rokov... minimalne
co sa tyka tych topiek tak asi naozaj nevies presne o com hovoris (alebo behate to "pvp" uz v topkach ?)
takze tez by som sa radsej priklonil k celkovemu oslabeniu armoru, a riesenie by bolo prave to oslabenie padavosti, ovsem koho by to potom bavilo ked mate z medium dungu 1x +15plat a 1x +5 kver ze... stale sa budu pouzivat najvyssie mozne brnka, ked mas nieco lepsie preco to nebrat (ako vravel ducky)? Aj kedysi, a to hralo podstatne viac ludi, ak si dungoval aktivne tak si tie +brnka nazbieral tak aby si mal nejake +20/+25 komplety aspon na 2-4 vylahy, takze decreas itemov bude mat vyznam tak mesiac? +/-
nosit sa to nosilo a nosit sa bude, a zas stazovat nejake lepsie +brnka na ukor mensich +brniek je nelogicke uz len zo samotnej podstaty veci
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

Lucky píše: Ja bych si ho tam treba nevzal ... ja jedu v blacku a i to je dost na tenhle lvl dangu dle meho nazoru. Vasi guilde treba zabavujeme tyto takra top geary ve vsemoznych dungeonech, to je dle meho velka znamka zmlsanosti a maleho strachu o gear prijit, bo se vytahne ze secury dalsi invulko a jedem dal.
To že nosíte bordel víme... :wink: To že tahám invul, neznamená, že jich mám v bance 5... Dokonce bych si dovolil tvrdit, že vy v securkách máte mnohem víc invulu, než já... Akorát k čemu mi bude invul v bance? K čemu mi bude když ho vytáhnu jenom! do TOP dungu, kde s ním třeba lehnu? To ho raděj vemu do 20ti malých dungů. Jde o moje pohodlí, a snahu být co nejvíc užitečný(samostatný).

A jenom tak btw. ono je trošku rozdíl skládat invul komplet z dungů, když si rád, že ti padne 1 část za dung (bavím se o těch dungách kde se potkáváme..) a o tu si hazí x lidí co hrajou dmg/clery. Než když vám padne k nohám celý invul komplet...
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Oslabení armoru plátů = posílení prsků. Je to žádoucí? Pokud něco oslabovat, tak armor nekro kostí a kůží - to že má mág v magickém koženém armoru vyšší armor než ranger v mytherilovém kroužkovém, nebo dokonce než válečník v plátovém je napováženou ne? Že je člověk zakutý v invul plátech a se štítem opravdu dobře pancéřovanej? A proč by nebyl? Váží to nezanedbatelný počet kamenů, cena také není úplně nejnižší a zas takovej rachot jak se tu prezentuje to stejně není.

BTW : to, že vyskákalo obrovské množství heather štítů je způsobeno jen a pouze jejich dostupností v magickém recyklátoru za pár šupů (MC). Tržní cena magic coinů klesla snad na 9gp/ks, takže heather +15 v TK stojí cca 50K a +20 heather v pekle 68K. Pak se není čemu divit, že nikdo nenosí než heathery. Ale opravdu je chyba v nastavení štítů? Myslím že ne. Chyba je v obrovské dostupnosti MC, čímž se všechny zbraně krom čtyř nebo pěti +9, a všechny štíty krom +15 heather a výš poslaly na úroveň naprostého odpadu.
Rainbow
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Rainbow »

Myslím, že už jsem to jednou psal, tak aby se využilo vše musel by na dungy být předepsaný maximální ekvip......
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Big Bud píše: To že nosíte bordel víme... :wink: To že tahám invul, neznamená, že jich mám v bance 5... Dokonce bych si dovolil tvrdit, že vy v securkách máte mnohem víc invulu, než já... Akorát k čemu mi bude invul v bance? K čemu mi bude když ho vytáhnu jenom! do TOP dungu, kde s ním třeba lehnu? To ho raděj vemu do 20ti malých dungů. Jde o moje pohodlí, a snahu být co nejvíc užitečný(samostatný).

A jenom tak btw. ono je trošku rozdíl skládat invul komplet z dungů, když si rád, že ti padne 1 část za dung (bavím se o těch dungách kde se potkáváme..) a o tu si hazí x lidí co hrajou dmg/clery. Než když vám padne k nohám celý invul komplet...
Ja se bavil o PVE ne o PVP. Tam mame gear povetsinou stejny ne-li lepsi, ale to nechme stranou. Ikdyz ja invulko nenosim z toho duvodu, ze ho proste nemam :(
Na to jeslti ma vic mamontia nebo hejtyd by to chtelo vlastni topik, to taky nechame stranou.
A tak teoreticky mam invul v bance setrim si ho na nakej top dung zejo, nebo ne?
Jn je to rozdil to mas recht a to sice v tom ze ty si ten invul komplet rozdelis mezi xy lidi a rollujou vischni, i ti co ho nenosi to je trba taky zminit.,
Retromacer píše:*&{!#Đ
Retromacer FTV!
Nezbyva nez souhlasit.
Rainbow píše:+˙˘}#&>
Jenze to by zas par hracu odeslo, pac by jim to sebralo to klasicke ultimatni svobodne rozhodovani jak se oblict zejo ... nastesti jsou zde pk guildy ktere maji aspon castecny vliv na to, co se kam nosi.
Hated

Katrin
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katrin »

Rainbow píše:Myslím, že už jsem to jednou psal, tak aby se využilo vše musel by na dungy být předepsaný maximální ekvip......
To je dle me uplne mimo. Kazdej by mel mit na vyber, jakej equip si zvoli v pomeru cena/sila/vykon/rychlost/riziko sjezdu/atd.. je to jedna z veci, ktera dela z UO UO..
Katrin
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katrin »

Retromancer píše:Pokud něco oslabovat, tak armor nekro kostí
Tohle dle me stoji za zvazeni.. (pro rejpaly mam taky prsky)
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Obecně armory brnek vč armorů prsků jsou již v řešení a snad se blíží konečně ona revize, ale k tomu je evidentně potřeba doladit štíty, proto asi Acar založil topic štíty a ne brnka;). Nesouhlasím s návrhem sání stamky při dmg do štítů - viz. blbej mirek, pavouci na sání stamky už tu jsou jiní:) a při pvp je stamka taky celkem klíčová a ještě ji žrát dmg do štítu... mno obecně by to bylo ztížení obojího, pokud je to chtěné :)
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Libi se mi navrh na snizovani bojovych skillu s cim vetsim stitem, s tim, ze by se zachoval pomer AR k celemu kompletu.
crazyfoxr
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od crazyfoxr »

hm hezke takze ja za iskariota kdyz si vemu ten silver ci shadow heater co se mrte nici sicezadara jasny ale preci. tak budu mit mensi mf kvuli tomu? hmm :roll:
Odpovědět