Soul Shardy

Vaše nápady a návrhy
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Soul Shardy

Příspěvek od erunno »

Co takle nechat drop Soul Shardu na nižší monstra.

Jako stava se dost běžně že jdete sundat "lepší" potvoru a ejhle co vam nepadne Soul.
Mimo to se mi zdá a hodně lidí asi bude souhlasit že se tímhle "skoro nepoužitelným" itemem omezil drop cobwebu a kamenu a dalších věcí.
Běžně výprava donese klidně 5-15(a vic) soul shardu ať je to decik, yomo, Tk nebo dokonce říše.

PS: Chtělo by to v mezích omezit drop Soulu.
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Re: Soul Shardy

Příspěvek od Big Bud »

někde sem četl (tuším, že to bylo dokonce od Akara), že soulshardy byli přidány jako něco new, takže když ti padne soulshard, tak se nemusíš vztekat, že ti mohlo padnout něco jiného, protože kdyby ti mělo padnout i něco jiného tak to padne + shard..

Ale jinak z mýho pohledu je soulshard naprosto nevyužitelná věc. Až si každej udělá všechny barvičky zbraní tak se to bude jenom válet a hromadit... A padá ho fakt moc.

Celkově ten loot se mi v poslední době nějak nelibí (příklad za vše je TK a počet cobů dřív a počet cobů teď co vyneseš).. Vím že je to zase kompenzovaný zajimavým questem, ale.. :ppp
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Tak mi řekni jak je možné ze místo toho abys z TK vytáhl 4-7cobu vytáhneš stěží 2 a hafo nepotřebných "nanic itemu = SOULy" ??
navic pokud ti z wyrmy nebo napriklad co jsem vytahl z balika a molocha padne blbej SOUL tak je to fakt na palici. At si to pada ale ať to nepadá na úkor daleko potřebnějších itemu (kamenu, cobu, atd..)
Arim
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arim »

erunno píše:Tak mi řekni jak je možné ze místo toho abys z TK vytáhl 4-7cobu vytáhneš stěží 2 a hafo nepotřebných "nanic itemu = SOULy" ??
navic pokud ti z wyrmy nebo napriklad co jsem vytahl z balika a molocha padne blbej SOUL tak je to fakt na palici. At si to pada ale ať to nepadá na úkor daleko potřebnějších itemu (kamenu, cobu, atd..)
No asi takle, za posledni TK co jsem sel jsme meli 6 cobu ... A X shardu, ale 15 jich urcite nebylo ... A neni to davno co jsem zabil 2 SK a 2 LSN za sebou a mel jsem 3 coby, mam to i prinscreen, kdyby me nekdo neveril :)

Jak tady jiz nekdo rekl, asi to nepada na ukor zbytku veci, tzn. ze muze padnou hvezdny kamen a soul shard najednou, tudiz to ze ti padnul z molocha soul shard ber jako plus, protoze ti z nej jinak padlo kulovy :-P
Stary mrzuty kocour, co nema rad pondelky ...
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Udělal bych z toho 2x klik -> target -> hit -> para granát, ať to je aspoň k něčemu ;)
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Stačilo by zrušit nutnost nabíjet to ještě stardustem. :idea:
Amigor
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amigor »

Retromancer píše:Stačilo by zrušit nutnost nabíjet to ještě stardustem. :idea:
Jenže to by pak uplně ztratilo na ceně, a ty by sis vylepšoval zbraně zadarmo a lehce a mrtě by to zasahlo i ekonomiku a +9 zbraně by za chvillu staly 10 k....
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Marcus De Raven
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marcus De Raven »

Amigor píše:... a +9 zbraně by za chvillu staly 10 k...
*těší se* (ironie)
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Amigor píše: ............ +9 zbraně by za chvillu staly 10 k....
Hehe mluviš jak kdyby stáli víc. osobně dunguji dost že mam vždycky 30k a víc MCek v truhle takze cena +9 zbraní na trhu mi prijde k smíchu. :D
Amigor
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amigor »

erunno píše:
Amigor píše: ............ +9 zbraně by za chvillu staly 10 k....
Hehe mluviš jak kdyby stáli víc. osobně dunguji dost že mam vždycky 30k a víc MCek v truhle takze cena +9 zbraní na trhu mi prijde k smíchu. :D
V ramci SS, kamenovek atd, se nediv že cena klesa :) ale lepši než +9 hc za 250 K.... :)
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Vzhledem k tomu, že je tam jistá šance na poškození zbraně a nezanedbatelná šance na úplné zničení, tak by to stejně nebylo tak tragické.
Pokud to ale shrnu, pak
- výsledná +18 of Vanq. zbraň je hezká, ale výsledný dmg není o nic moc vyšší než dmg klasické +9.
- je tu velká šance na to, že se nová +9 zbraň při upgradování výrazně poškodí.
- je tu šance že se nová +9 zbraň zcela zničí.
- soul shard padá prakticky ze všeho.
- musí se aktivovat pomocí SD.
- jedno nabití SD pomocí glass kladívka stojí cca 7K.
- na "upgrade zbraně" na zmiňovanou +18 je potřeba 9 nabitých soul shardů
- to zvyšuje cenu výsledné zbraně samo o sobě o dalších 63K
- nemluvě o šanci na její zničení, nebo poškození...
- takže reálná cena nepoškozené +18 LBA může být i hodně přes 250K.

Závěr : je to jen na parádu a nepoužívá se to. Mušle se hromadí na serveru, ještě ke všemu se nestackují, takže má každý v bance pytlík s hromadou nepoužívaných itemů.

Otázka : byl tohle záměr zavedení tohoto itemu do hry? Neplánuje se umožnění stackování? Neplánuje se využít to i k něčemu smysluplnému než k ničení zbraní? 8)
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

tak ale víš co itemů(+ zbraní) se odlilo ze serveru, když se tohle objevilo? :)
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Xan píše:tak ale víš co itemů(+ zbraní) se odlilo ze serveru, když se tohle objevilo? :)
A víš kolik jich zase pribilo zavedením těhle nanic-itemů?
Acarus

Příspěvek od Acarus »

erunno píše:
Xan píše:tak ale víš co itemů(+ zbraní) se odlilo ze serveru, když se tohle objevilo? :)
A víš kolik jich zase pribilo zavedením těhle nanic-itemů?
Dam si nekam sekurku, muzes mi tam tyhle na nic itemy hazet zadarmo !
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

No osobně NOPROBLEM.. ale víc k tomu neřekneš?
Ale jinak tě zklamu vyhazuju to většinou do koše a u sebe v bance mám jen 3
Acarus

Příspěvek od Acarus »

erunno píše:No osobně NOPROBLEM.. ale víc k tomu neřekneš?
Ale jinak tě zklamu vyhazuju to většinou do koše a u sebe v bance mám jen 3
Co k tomu rict?
Budete mi verit, kdyz reknu, ze drop tohohle itemu nema zadny vliv na drop cehokoliv jinyho? Ze drop pred zavedenim tohohle je stejny a identicky jako je tedka u vsech ostatnich itemu? Ze je to jen bonus, ktery nemusite sbirat... kdyz se vam ten item nevyplati, tak ho hazejte trebas do kose, nechavejte looterovi nebo ho hazejte do cechovni charity.
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Tomu s tím dropem věřím. Byl by ale problém zavést stackovatelnost jako se svého času zaváděla u některých mystických itemů?
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

jj sperkovnici na to. Je toho fakt hodne. Ale myslim, ze to ma vyuziti. A jestli to nekdo haze do kose, tak at to radsi haze do me sekurky. Pozici dodam..
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Retromancer píše:Tomu s tím dropem věřím. Byl by ale problém zavést stackovatelnost jako se svého času zaváděla u některých mystických itemů?
Rozumny napad, ale stackovat ee, ale naky kontainer udelat by se dal.
Amigor
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amigor »

Acarus píše:
Retromancer píše:Tomu s tím dropem věřím. Byl by ale problém zavést stackovatelnost jako se svého času zaváděla u některých mystických itemů?
Rozumny napad, ale stackovat ee, ale naky kontainer udelat by se dal.
Tak hura do toho, bude to užitečna věc :) :)
Odpovědět