Port v delu
Re: Port v delu
Naposled, hezky pises o sobe, ale je to pravda?
Svuj nazor prezentujes jako jediny dobry, nezamyslis se ani na vterinu jestli nejde jen o dobro pro tebe
No a jak uz je zvykem tve oponenty v debate pro jistotu zesmesnujes
Me neber vazne, kdo vi treba me to nekdy u piva vysvetlis jak je tva hra uzasna a hra tech co nemaji pk radi je spatna
Jestli mas rad obe strany a hra je pro tebe ve vsech ohledech jen zabavou, nezapojuj se do debat stylem....o je, zase modraci breci
Svuj nazor prezentujes jako jediny dobry, nezamyslis se ani na vterinu jestli nejde jen o dobro pro tebe
Me neber vazne, kdo vi treba me to nekdy u piva vysvetlis jak je tva hra uzasna a hra tech co nemaji pk radi je spatna
Jestli mas rad obe strany a hra je pro tebe ve vsech ohledech jen zabavou, nezapojuj se do debat stylem....o je, zase modraci breci
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
neprezentuju jako jediný dobrý ale stojím si za ním dokud mě někdo adekvátně nepřesvědčí.. ok přesvědč mě proč má být v pk městě port do bezpečíPheme píše:Naposled, hezky pises o sobe, ale je to pravda?

doteď jsem myslel že to myslíš vážně.. ale jestli to byla ztráta času tak mě to docela mrzí, mohl jsem dělat něco jiného.. u piva ti to asi nevysvětlím protože pro mě jsi - bez urážky - nezajímavý (zatim) takže duvod tě poznat nemám..
k poslednímu - tady brečí pk a já brečím s nimi

a klasickou dp tečkou skončím i já: nebreč

Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Aknah opravdu tu je večer víc lidí:
Čas aktualizace : 2010/10/31 20:21:59
Připojených hráčů : 114
Maximum připojitelných : bez omezení
Počet NPC : 33623
Počet předmětů : 2677937
Počet guild : 58
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
- Mara z Acoma
- Hitgirl
- Kontaktovat uživatele:
Ale bacha na to, ted uz je to jenom 106, za hodinu a pul odloglo 8 hracu, urcite kvuli PK!!!!!Erik Nighelt píše:Aknah opravdu tu je večer víc lidí:
Je fakt divne, ze lidi prestavaji postupne hrat 15 let starou hru v dnesni dobe. Ja se spis divim, ze to vubec jeste nekdo hraje. Ohrana pohadka tohleto. Divne je jeste, ze v dobach, kdy hralo pkcek daleko vic, dungu bylo min (pojezd byl pravdepodobnejsi), svet byl mensi a jeste to pkcka meli dle meho o neco malo jednodussi, tak hralo vic lidi. Neni ten ubytek nakonec treba tim, ze se pk omezujou???

Show is over motherlovers!
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Ále houbelec. V té době, o které mluvíš, prostě jen nebylo moc alternativ. V té době nebylo moc hratelných shardů, nedejbože jiných her, kde by byl loot v PvP zakázán. Každý kdo tu s klidným svědomím prohlásí, že ho baví, když přijde o výbavu kterou sháněl pouhý týden, prachsprostě lže.
Nikdy jsem neměl nic proti PvP, dokonce ani proti PK. A věřte tomu nebo ne, ani proti PK v dungách. Jenže to bylo v době, kdy fungovala skupina hráčů, která proti PK bojovala. Tím myslím organizovaně. Jenže - O/Ch prostě nemá šanci si hraním PvP vydělat dostatek prostředků na hraní PvP a proto pomaloučku polehoučku skončili, nebo se přeorientovali na jediné hratelné PvP na DP > pojezdy dungů za PK. To je to co mi vadí a co je špatně. Ne samotné pojezdy výprav, ale fakt, že je to jediná verze PvP, kterou jde hrát se ziskem a tedy trvale.
Nikdy jsem neměl nic proti PvP, dokonce ani proti PK. A věřte tomu nebo ne, ani proti PK v dungách. Jenže to bylo v době, kdy fungovala skupina hráčů, která proti PK bojovala. Tím myslím organizovaně. Jenže - O/Ch prostě nemá šanci si hraním PvP vydělat dostatek prostředků na hraní PvP a proto pomaloučku polehoučku skončili, nebo se přeorientovali na jediné hratelné PvP na DP > pojezdy dungů za PK. To je to co mi vadí a co je špatně. Ne samotné pojezdy výprav, ale fakt, že je to jediná verze PvP, kterou jde hrát se ziskem a tedy trvale.
Tak, tak... Robin de Mantis ide dostat PVP gmko to tu bude potom srandaAknah píše:...ale celkove co se tu za tech par mesicu stalo, ze se tim pomalu a jiste sazi hrebicky do rakve...a me to docela mrzi.....

- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
S dovolením. Pokud ho to nebaví, tak ať si pěkněprosím hraje hru, kde je tohle ošetřeno. Což znamená asi tak KTEROUKOLIV jinou hru krom této, jakou kde najde.Retromancer píše:Každý kdo tu s klidným svědomím prohlásí, že ho baví, když přijde o výbavu kterou sháněl pouhý týden, prachsprostě lže.
Tje pořád dokola. Přijít na shard/hru s jasně nastavenými pravidly a obeznámen s tím, jak to tam chodí, a pak si stěžovat na to, že to tak (jakjetojenmožné!) opravdu chodí.
PK to ve skutečnosti měla jakékoliv dříve vždy jednodušší, než jakékoliv později. A ne, rozhodně tu nikdy neexistovala nějaká "skupina hráčů", která by nějak modráky chránila (v tom smyslu, že by bylo pojezdů méně, protože by někdo explicitně chránil modré výpravy). Pouze se hrálo i Cove/Del/Bux/zony/runy pvp navíc k tomu pojíždění dungů.
Nexios
Mozna kdyz bych byl pojizdec a zlodej mluvil bych jako libereckej, ale bohuzel sem byl na opacne strane a nejak uz me to proste prestalo bavit hrat jen v gz, kdyz jinde nemam moznost se pvp vyhnout
- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
To je, ale smůůůla co?Nycte píše:Tak, tak... Robin de Mantis ide dostat PVP gmko to tu bude potom srandaAknah píše:...ale celkove co se tu za tech par mesicu stalo, ze se tim pomalu a jiste sazi hrebicky do rakve...a me to docela mrzi.....

Jinak sem tu z toho nic nečetl a myslím si opravdu si to myslím :p, že jste stejně póvl a já jsem ten nejúžasnější...
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Erik Nighelt píše:Aknah opravdu tu je večer víc lidí:
Čas aktualizace : 2010/11/4 20:43:31
Připojených hráčů : 96
Počet NPC : 33804
Počet předmětů : 2684407
Počet guild : 59
Nic moc :-p
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
OH MY. Jen 2684407 předmětů. Jó tenkrát v roce 19xx jich tu bejvalo rozhodně minimálně 2x tolik, než začala řádit pkčka a ve velkým lootit!Aknah píše:Počet předmětů : 2684407
Nic moc :-p
Nexios
PKčka Trashujú predmety? Tie ich len premiestňujú...Hunter píše:OH MY. Jen 2684407 předmětů. Jó tenkrát v roce 19xx jich tu bejvalo rozhodně minimálně 2x tolik, než začala řádit pkčka a ve velkým lootit!
Jesteze jsi to tomu Hunterovi vysvetlil.. Aspon je zase o neco chytrejsiNun píše:PKčka Trashujú predmety? Tie ich len premiestňujú...Hunter píše:OH MY. Jen 2684407 předmětů. Jó tenkrát v roce 19xx jich tu bejvalo rozhodně minimálně 2x tolik, než začala řádit pkčka a ve velkým lootit!

http://1.bp.blogspot.com/_dSZ36A0-GBI/S ... +meter.jpgNun píše:PKčka Trashujú predmety? Tie ich len premiestňujú...Hunter píše:OH MY. Jen 2684407 předmětů. Jó tenkrát v roce 19xx jich tu bejvalo rozhodně minimálně 2x tolik, než začala řádit pkčka a ve velkým lootit!