To jsou mi veciJacquelline píše:Mno, zkousela jsem ji pred tim, pro jistotu, jestli jsem se nespletla a zkusila jsem ji i ted a dava vybuch. Pokud chces, ozkousim ji i na tobe

To jsou mi veciJacquelline píše:Mno, zkousela jsem ji pred tim, pro jistotu, jestli jsem se nespletla a zkusila jsem ji i ted a dava vybuch. Pokud chces, ozkousim ji i na tobe
myslím, že wf je jasny favoritJacquelline píše:Tak lonswod of vampire hunt, doubleaxe od garrou strenhgt, warfork of lightshield a spear of moonshield. To jsou tusim vsecky kamenky bez zlych efektu
to je dost spatne... no, aspon ty ijs forkyKentak píše:jediny sutrofky co muzete jsou IJS forky, IJS speara a garou str zbytek maji zly efekt
errrrgh mno vzhledem ke zmene ID se zmenilo i BASEID, takze se z toho stal obycejny short spear, vecer bude na trhu v tom vymenovaci vymena za fcni.Lucyfer píše:zdravim, som paladin radu iskariot a vcera som isiel po dlhej dobe dung a tie specialky co mam nemaju zadny dmg ak to porovnam z dmg co davali pred cca mesiacom, je to zamer ? a este speara na pavuky mi dava dole staty a nedava skills...neviem ci sa nestala nejaka chybickapretoze mi to malo davat skills, nemalo to brat staty a dokonca by to mohlo mat aj nejake DMG, dokonca to ma menej dmg jak +9 hokejka...co je dost ubohe, ID postavy :0x0010E5E6
id kladiva:x40249A11, id speari:0x40232FA2
dik za odpoved
Nevite někdo co ma iskariot za questik ?Acarus píše: Osobne co se faktu toho morfoani tyka, tak jeste behem zitrka udelam questik ( neco jako maji druidi/ iskarioti), kdy s jeho pomoci by to nezralo fame, ale pouze karmu.
Zkus vyřešit Quest abys měl takhle vysoukou Tactiku...Lucyfer píše:neviem ci to je zamerzne, alebo sa priplietla chybicka, a nie ze by sa mi to nepaciloale paladin ma mat 110 tc zaklad ?:)viem o viacerych paladinoch co to maju takze to nebude len u mna...dik
Quest funguje jak ma ...Skuhry píše:"Ignac (vrchni predst. Iskariotu) po splneni ukolu nedava zadnou odmenu za knihu o ktere se zminuje..."