Barak v COVE
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
Re: Barak v COVE
Robinku, nadechni se a spolkni tu pilulku co ti maminka dala na stůl, bude líp, uvidíš. 

Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
- regis [bh]
- Chaos Leader
- Kontaktovat uživatele:
Wizzourku, jsi úplně mimo.
Kupříkladu já ani nejsem v tom -BLOKu- nebo jak se to to... Není tam spousta lidí, co běhávala v BHW, ani Fufák nebo jsi ho snad viděl?
To, že BLOK je BHW je jako kdybych já tvrdil, že jsi blbec...
Ovšem ted, když se nad tím svým tvrzením zamyslím, tak pokud bych to odvozoval "zprava" "doleva", tak by BLOK nutně musel být BHW, což ovšem není... Takže pokud si zde chcete řešit nějaké problémy s čímkoliv, tak sem netahejte jméno guildy, která byla, ale již není...
Kupříkladu já ani nejsem v tom -BLOKu- nebo jak se to to... Není tam spousta lidí, co běhávala v BHW, ani Fufák nebo jsi ho snad viděl?
Ovšem ted, když se nad tím svým tvrzením zamyslím, tak pokud bych to odvozoval "zprava" "doleva", tak by BLOK nutně musel být BHW, což ovšem není... Takže pokud si zde chcete řešit nějaké problémy s čímkoliv, tak sem netahejte jméno guildy, která byla, ale již není...
Anonymni asymetricky asocial, absurdni autoritativni alkoholik, abnormalne arogantni antitalent, adoptovany afektovany agresivni anarchista, ambiciozni antifasista a absolutne apaticky ateista.
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Asi jim vyhlasime valku, vypada to ze tu potrebuje nekdo zbavit par veritek a pokecat s healerem :p
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
regis [bh] píše:Wizzourku
Miky Mora píše:Robinku, nadechni se a spolkni tu pilulku co ti maminka dala na stůl
Robin de Martis píše:jak jen jsi užasný(to jsem tu jen já)...
Robin de Martis píše:Jsem hrdý na to, že jsem členem imaginarní guildy BHW, která přežila vlastní smazání! Amen
Wizzy píše:Trochu nonfacebook pojmu:
regis je "Troll" a akorat se chytate na jeho "Bait/Troll Fodder"
Óóó ! Jak jen jsi vtipný, Králi můj....Latos píše:Blbče a hovado Wralle, jsme zpět!!
Hoši, todle je lepší jak lamer.cz
Neberte život tak vážně, stejně z něj nevyváznete živí.
UO - Dark Paradise - YoutubeChannel
https://www.youtube.com/channel/UCDX--rk_wDwG-gYSUyOE_FA
UO - Dark Paradise - YoutubeChannel
https://www.youtube.com/channel/UCDX--rk_wDwG-gYSUyOE_FA
Regis no comment to je clovek z chraneny dilny po odebrani pulky mozku.
Jasny bhw to nejsou 100 procent ale jen z 95 procent takze to vlastne bhw nejsou.
Jinak at si klidne behaj aspon to trosku zije a ty noobici co chtej bojoval proti zlym osklivym pk maj kam jit.
Jasny bhw to nejsou 100 procent ale jen z 95 procent takze to vlastne bhw nejsou.
Jinak at si klidne behaj aspon to trosku zije a ty noobici co chtej bojoval proti zlym osklivym pk maj kam jit.
- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Víš, že je tam opravdu mámMiky Mora píše:Robinku, nadechni se a spolkni tu pilulku co ti maminka dala na stůl, bude líp, uvidíš.

Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
jen jsem napsal ze si troll a jako dalsi post jsem postnul link na vaseho nejakeho emorage clena kterej sam priznava ze to bhw jeregis [bh] píše:Wizzourku, jsi úplně mimo.
me tu o tom ze "bhw != blok" presvedcovat nemusis, mam na to svuj nazor a uz jsem videl dost tvych postu o tom jak bhw = best top true slusni hraci, takze cokoliv co pises skutecne nemuzu ani nechci brat jako neco co by se dalo brat v potaz v strizlivym stavu
btw, jen protoze tam nejsi ty to neznamena ze to neni bhw(nebo aspon jsem myslel ze hrajete jenom jako skupina, tak jak bys cely BHW mohl bejt jenom ty ?:) ), fufak, co jsem slysel, dobehal kdyz zkousel driftovat dno rybniku na kole
btw2: chyt jsem se na troll bait :(
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:

Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Heh nechapu nektere ty posty brecicich lidi.
Tu resite akorat hovadiny a spis mi pripada ze se tu dohadujete oto kdo ma vetsiho pindika
.
Tu resite akorat hovadiny a spis mi pripada ze se tu dohadujete oto kdo ma vetsiho pindika

Se vždycky dobře pobavím, jak se nezapomínají staré křivdy i po takových letech…Wrall, který dostával na zadnici za wara ještě když v BH běhal Sheari anebo náš bývalý adept Wizzy, který byl vyhozen…hoši, do toho, pobavte mne prosím zas nějakou svou chytrou trefnou věcnou filipikou :p Jo, a taky se rád zas zasměju, až budou pk pseudo útočit na Order aka "Ušipkuj či uharmuj si svého klera"
)))

BH Zevlak
koncert ACDC harda oproti nimLukasko píše:Se vždycky dobře pobavím, jak se nezapomínají staré křivdy i po takových letech…Wrall, který dostával na zadnici za wara ještě když v BH běhal Sheari anebo náš bývalý adept Wizzy, který byl vyhozen…hoši, do toho, pobavte mne prosím zas nějakou svou chytrou trefnou věcnou filipikou :p Jo, a taky se rád zas zasměju, až budou pk pseudo útočit na Order aka "Ušipkuj či uharmuj si svého klera")))

-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Tak proč ne viďLukasko píše:Jo, a taky se rád zas zasměju, až budou pk pseudo útočit na Order aka "Ušipkuj či uharmuj si svého klera")))

Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
Jasny vsichni jsou nasrany ze je nevzali do bhw 

A jeeee to se dalo cekat, ze jak se tu objevi nekdo bodobny BHW nebo nedejboze ty stejny lidi akorat s jinym nazvem, tak tu budou pk brecet
a nejvic me dostalo, ze se divite, kdyz nikdo nic nepise a objevi se Guard....to tu uo asi moc dlouho nehrajete co? 

a myslim, ze Wassabi mel namysli baracek ktery mate vy /Hated/ na tehle pozici 2358:1181 v cove a ne v gzMiky Mora píše:Sem nevěděl že GP a VIR sou hated.

Naposledy upravil(a) Aknah dne 19.09.2010 17:46:13, celkem upraveno 1 x.
Latos píše:Milý Wralle,
Velký a slavný vůdce Orderu, ano toho Orderu co neexistuje, chtěl bych ti jen říci, že než tu budeš rozebírat jiné frakční guildy, měl by sis udělat pořádek na vlastním dvoře.
A jinak Britishe asi klepla pepka co? Když zjistil že si mu ten jeho holubník nechal krachnout... a pokud ne tak by tě měl asi kopnout do té tvé prdele a jmenovat si tam někoho kdo mu to tam obnoví.
A co znaméná BHW is back? No to sám nevím ale spíš bych doporučil BHW, are back... což bych doslovně přeložil asi takto:
Blbče a hovado Wralle, jsme zpět!!

-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:

Order si bude hledět svého....
Chaos si bude hledět svého....
Guilda založena z důvodu založení O guildy Vorder.
Pokud chcete někdo něco řešit na guildu BLOK tak to řeště na příslušném icq.
Chaos si bude hledět svého....
Guilda založena z důvodu založení O guildy Vorder.
Pokud chcete někdo něco řešit na guildu BLOK tak to řeště na příslušném icq.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
s orderom sa stalo ze nefunguje to, ze jeho leader si dovolil taku trufalu vec ze siel do afriky pomahat do jedneho detskeho domova a koli tomu sa vysral na taku zivotne dolezitu vec pre stastie celeho nasho frakcneho sveta, ako je platenie guildstonu z miesta kde sa este aj muchy otacaju lebo tam skapal pes...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit