ScrollBox

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Odpovědět
Martin
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

ScrollBox

Příspěvek od Martin »

Zdar, neviem ci tu uz na to bol navrh, ale mozno by to bolo celkom uzitocne spravit container, ktory by mal urcitu vahu a slo by donho dat napr. 100-200 svitkov svetla a tak by warrove a palove mohli nosit do dungu, zaroven by sa tak dali vyuzit scrolly z treningu inscription...
The Heretic
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Re: ScrollBox

Příspěvek od The Heretic »

kdyz uz, tak spis udelat moznost scrolly vlozit jako potiony do kade se svetlem
Heretic, Heterik, Hehetik a podobny kedlubny
[url=http://heretic.linuxgames.com/np/heretic-1.jpg]Zrůda jménem Heterik[/url]
Kdo je vic nez Chuck? No prece [url=http://i6.photobucket.com/albums/y214/Yurietti/promo_07.jpg]Nick Slaughter![/url]
Martin
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

The Heretic píše:kdyz uz, tak spis udelat moznost scrolly vlozit jako potiony do kade se svetlem
tak ale mohol by sa urobit cenovo drahsi box (100-200k) na stena svitky pro maga, pac to nemusi cpat do packa, rozbalovat/sbalovat usetri sa tym dost roboty...
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Martin píše:ktory by mal urcitu vahu a slo by donho dat napr. 100-200 svitkov svetla .
svetlo kad ?:)

realne problem by to naskriptit nebylo, jen je divny mit proste infinite spotrebak u sebe bez jakehokoliv omezeni

... Vision vs Speech test ...
Martin
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Wizzy píše:realne problem by to naskriptit nebylo, jen je divny mit proste infinite spotrebak u sebe bez jakehokoliv omezeni
podla mna je viac divne pisat svitky svetla bez akehokolvek vyuzitia...do dungu to nikdo netaha lebo proste to vela vazi... obmedzenie moze byt... a rovnako by mohol vzniknut item, za ktory by hraci boli ochnotni minat gp... dajmetomu na konci dungu vendor/stone kde kliknes a preda ti to za magicky alebo ja neviem co... snad ide o to hru zefektivnit a zprijemnit, a ne furt vymyslat dake polena pod nohy, co su skorej bez efektu na obtiaznost dungu, akurat zbytocna komplikacia...
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Martin píše:podla mna je viac divne pisat svitky svetla bez akehokolvek vyuzitia...do dungu to nikdo netaha lebo proste to vela vazi... obmedzenie moze byt... a rovnako by mohol vzniknut item, za ktory by hraci boli ochnotni minat gp... dajmetomu na konci dungu vendor/stone kde kliknes a preda ti to za magicky alebo ja neviem co... snad ide o to hru zefektivnit a zprijemnit, a ne furt vymyslat dake polena pod nohy, co su skorej bez efektu na obtiaznost dungu, akurat zbytocna komplikacia...
podle me je divne pisat tisice map okoli, vyrabet tisice kudlicek bez akehokolvek vyuzitia
hold vsechen train odpad vyuziti nema

chces vyuziti pro svetlo svitky? donut nekoho zrusit useobject targetself svetlo kade
Naposledy upravil(a) Wizzy dne 17 zář 2010 23:09, celkem upraveno 1 x.

Marcus De Raven
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marcus De Raven »

no já ty svitky používám jelikož mi Nightsight-potion shazuje GS tak bych to uvítal, pokud to jde :)
Wrall Nightmare

Příspěvek od Wrall Nightmare »

Marcus De Raven píše:no já ty svitky používám jelikož mi Nightsight-potion shazuje GS tak bych to uvítal, pokud to jde :)
Zkus poklikat na kad se svetlem, a misto zatargeteni prazdne lahvicky, kterou pak vypijes, targetni sebe.
Marcus De Raven
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Wrall Nightmare píše:
Marcus De Raven píše:no já ty svitky používám jelikož mi Nightsight-potion shazuje GS tak bych to uvítal, pokud to jde :)
Zkus poklikat na kad se svetlem, a misto zatargeteni prazdne lahvicky, kterou pak vypijes, targetni sebe.
děkuji za radu, to vyzkouším :)
Stich
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stich »

Martin píše:
The Heretic píše:kdyz uz, tak spis udelat moznost scrolly vlozit jako potiony do kade se svetlem
tak ale mohol by sa urobit cenovo drahsi box (100-200k) na stena svitky pro maga, pac to nemusi cpat do packa, rozbalovat/sbalovat usetri sa tym dost roboty...
radsej zaplatim 3,5k za packa a 70gp za shrink ako 200k za nejaky bagl ale ok no :D
Mate radi ptacky?
Martin
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Stich píše:
Martin píše:
radsej zaplatim 3,5k za packa a 70gp za shrink ako 200k za nejaky bagl ale ok no :D
tak ja nehovorim ze vsetci by to zacali pouzivat, ale v niektorych situaciach by sa to proste hodilo...
Acarus

Příspěvek od Acarus »

No neuvazujeme o tom, nebot svitky maji vahu ... lze je nacpat do packa v nejhorsim no.
Krupavylcan
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Bydliště: nechtějte vědět a vidět, záviděli byste a to není hezké
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krupavylcan »

Nápoje mají také váhu.. a dá se jich nalít několik desítek nebo několik tisíc do kontejnéru, co váží stabilně 30... (stonů, kilo, uncí, liber? )
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Krupavylcan píše:Nápoje mají také váhu.. a dá se jich nalít několik desítek nebo několik tisíc do kontejnéru, co váží stabilně 30... (stonů, kilo, uncí, liber? )
napoje se nestackuji...

Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

No jo u nekterych veci je proste hrac pri uvaze jestli je vezme omezen jejich vahou a ne strachem jestli je tam necha
Freak
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Freak »

Sipy se stackujou, maji vahu a taky mame toulec :)

Napad se mi docela libi, ale nezda se mi bejt nezbytnej. (Jen teda v Pride by se mi to ted hodilo... :D )

Co bych zase uvital, a myslim ze by to nebylo uplne marny... Dalo by se nascriptit aby se ingoty, logy apod. dali sesumirovat do deedu napr. po 1000i kusech? Bylo by to mnohem snazsi na skladovani (na hrebiky mame preci taky box) a hlavne, na prodej. Prodavat napr. 20K logu je docela pruda....
Marcus De Raven
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Freak píše:Co bych zase uvital, a myslim ze by to nebylo uplne marny... Dalo by se nascriptit aby se ingoty, logy apod. dali sesumirovat do deedu napr. po 1000i kusech? Bylo by to mnohem snazsi na skladovani (na hrebiky mame preci taky box) a hlavne, na prodej. Prodavat napr. 20K logu je docela pruda....
jo to by se mi líbilo :)
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

V pokladech bejvaj ne? tak proč nezavést item, NPC, nebo jakejkoliv způsob jak těžký věci deedovat(koneckonců banka není nekonečná a na kšefty a přesuny těžkejch věcí a skladování spotřebáků ála ingoty sekurka vhodná moc není). Myslím, že hodně lidí by to ocenilo, jen mám za to, že už se to xkrát řešilo a už si nepamatuj udůvod, proč se to nezavedlo...
Krupavylcan
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Bydliště: nechtějte vědět a vidět, záviděli byste a to není hezké
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krupavylcan »

Wizzy píše:
Krupavylcan píše:Nápoje mají také váhu.. a dá se jich nalít několik desítek nebo několik tisíc do kontejnéru, co váží stabilně 30... (stonů, kilo, uncí, liber? )
napoje se nestackuji...
To máš pravdu - nicméně to bereš z hlediska nastavení hry. Já to bral spíš po stránce reálnosti a logiky skutečného světa.
Odpovědět