Aha tak ty budes iny typek :pAtalia píše:Přeboostil? Mě to přijde jako pěkný mínus. Žádnej res, žádný brnko, žádná para atp.
Vampire
Re: Vampire
Tremere je pořád stejnej miser, kterýho nikdo nebude chtít do dungu
Přijde mi, že změny co gm udělali jsou akorát. Někde ubrali, někde přidali.
Přijde mi, že změny co gm udělali jsou akorát. Někde ubrali, někde přidali.
Jekyll píše: Atalka prosim zamysli sa nad tym
Castian píše: co se stalo, prave vyndal jeden tremere vamp vypravu v despu? jinak pro info, co vim tak zadnej vamp s tremere klanem a klanovou serpu alebo plastenkou na dp momentalne neni tak si pockej az se nekdo odhodla do tohodle klanu investovat a uvidi se jak moc je ten system nevyvazenej
btw kdyz je ten pog u tremere tak op (i kdyz nikdo ten klan zatim nema), coze ti u ranga nevadi ?
-
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
ano rang musi k npc aby ho mohl zabit vamp ne
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Nepatri no tak rychle bes za dunaj odkad si prilezl a prestan tu psat takovy blaboly.Jekyll píše:Viem ze to nepatri sem ale preco nesrapvit toto:
Rangovy nehat v zaklade srdiecka, a urobit nejaky Q pre pvp rangov na + skilly do archery ? napr +10 naramok stym ze pri vstupe do dungu sa zmaze - rang ho musi nehat vonk v bednicke
Me by zajimalo jeslti se u tremere neuvazuje taky udelat nakej quest item ... treba neco ala stary mystik proste nozik co by sál manu/fame/zivoty/nebo by mohl pojznit lidi...
Jen spravne tomu rozumim ze toto zvyhodnuje pk/true vampiry ohledne te karmy ? (pokud ano, krok spravnym smerem)
rang ma +15% healing, vamp zas kvf imunkuJekyll píše: Wizzy ale tj to co hovorim tento trmere na PVM je cca asi ako rang, ale na PVP to je strasny preboost a este navyse ked sa rang oslaboval ( aj na PVP ). Viem ze to nepatri sem ale preco nesrapvit toto:
z toho sani hp si zas nepredstavuj zadny imvko, vzhledem k tomu ze to je na spellu kruhu lvl7 na kterej ti nikdo realne nenapise svitky
rang ma mnohem lepsi utok v pvp porad i za min penez
hlavne, zatim s tim pvp nikdo nebeha, proto je trochu predcasny rikat jak je to preboost, hlavne kdyz ti tu behaj prsci s ekvipem za 10k kteri delaj na dalku magic dmg s kterou nemuzes nic at mas gear jakej chces
v dungu nepoguje vsechno nikdo, takze i tremere imo furt bude tahat fenc zbrane protoze je natom bojovkama jako byl vamp doted
akorat ma tu vyhodu ze ma dmg do high armor mobu coz zbyli vampici nemaj
- Krupavylcan
- Walking Scribbler
- Bydliště: nechtějte vědět a vidět, záviděli byste a to není hezké
- Kontaktovat uživatele:
Z Gangrel klanu se stalo něco, co bych hrát nechtěl .
Brujah a Tremere vypadají zajímavě.
Chtěl bych jen podotknout, že na DP je také komunita lidí, kteří tyto změny vidí opravdu jako možnost zkusit něco nového - z lidí, kterým jsem psal, mají ze změn vesměs pozitivní pocity... Mě osobně vadí jediné - sice že nebudu mít na specializaci u všech postav, které bych specializovat chtěl
Brujah a Tremere vypadají zajímavě.
Chtěl bych jen podotknout, že na DP je také komunita lidí, kteří tyto změny vidí opravdu jako možnost zkusit něco nového - z lidí, kterým jsem psal, mají ze změn vesměs pozitivní pocity... Mě osobně vadí jediné - sice že nebudu mít na specializaci u všech postav, které bych specializovat chtěl
Vamp nemůže odshrinkovat ani polary ani leopardy - jak ma potom udelat posledni mistnost v brujahu? ptackama?
war: hele mam tu kopace ... nakej vamp ... det-vink! Du na nej
war: ty voe .. von rozbalil zosta ... to je smucka .. sakra! Von me jede!
war: hele von me vysal a parnul tyjo podte mi pomoc delejte nez me zabije!
Spike alias Deathwing alias MCCloak :)
war: ty voe .. von rozbalil zosta ... to je smucka .. sakra! Von me jede!
war: hele von me vysal a parnul tyjo podte mi pomoc delejte nez me zabije!
Spike alias Deathwing alias MCCloak :)
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
sak bully muze a to bohate staci ...Spike píše:Vamp nemůže odshrinkovat ani polary ani leopardy - jak ma potom udelat posledni mistnost v brujahu? ptackama?
- Krupavylcan
- Walking Scribbler
- Bydliště: nechtějte vědět a vidět, záviděli byste a to není hezké
- Kontaktovat uživatele:
Mám Tremere, alchemy 87,3.
TMR mi při vypití dává 35 many. Je to v pořádku?
TMR mi při vypití dává 35 many. Je to v pořádku?
Spiku můžeš bully a to na Brujah postačuje (já jsem tam měl psy a kravy), nicméně komplikace to jistě je a to ne jen k vůli Brujahu, ale i k vůli solo questikom vůbec. Jinak mě by zajímalo jak se do těch směrů zakomponuje ten stone imp, garga? (pakliže se na to nemyslelo a nezakomponovalo se to - nezkoušel jsem to) Jestli nijak, tak je to nemilé, protože už by nemělo smysl ty questy vubec dělat žeano, bo ty "normální" morfy jsou teď boost. Jinak ty rakve by, podle mě, bylo dobré nějak brát v potaz, když už je máme. Je škoda, že jsou pořád víceméně nevyužitelné... A ještě taková poznámečka: Když budu chtět byt Gangrel, tak už neudělám (nemůžu udělat) quest na stone impa a to je mrzuté... Joo a ještě dotaz, u gangrela "nemožnost" využít mystika je záměr zřejmě že? Jinak celá tato nová koncepce je velmi zajímavá a odvážná, řekl bych. Za dob Kaje se řešilo, jek udělat z vampa více true postavu (zvíhodnění true). Vedli se plamenné debaty, jestli vampovi přidat 5-10 do nějakého statu, či do stealthu či čeho a jestli už to nebude "mega" přeboost, kdesi cosi a teď... Tomu říkám změny pánové, jste se toho fakt nebáli
to zas neni az tak uplne pravda, godi tam sou v dvou mistnostech, kde to das uplne stejne i s -20str a horsim armoremDargor píše: A ještě taková poznámečka: Když budu chtět byt Gangrel, tak už neudělám (nemůžu udělat) quest na stone impa a to je mrzuté...
zbytek questu bude dokonce jednodusi
O gody mi vůbec nejde... Byls vůbec někdy nového impa? Jestli ano, tak musíš pochopit proč to nejde udělat. Nejde to k vůli nastavení nového gangrela, ne k vůli nějakým monstrům.
aha ty myslis uplne ten zacatek, svitky ale furt jdou jako predtim....Dargor píše:O gody mi vůbec nejde... Byls vůbec někdy nového impa? Jestli ano, tak musíš pochopit proč to nejde udělat. Nejde to k vůli nastavení nového gangrela, ne k vůli nějakým monstrům.
kdyz uz tak bych se spis vic bal tech flusacu vs kuze
- Morlith
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
gratulujem k vyraznym zmenam, som rad ze sa konecne nieco spravilo, vampo mi pride velmi zaujimava zalezistost (ostatne chary tiez), imho nemal by tremerak dostat aj nejakeho stredne ucinneho suma ? prislo by mi to koser, zajimaju ma nazory ci by to bolo az moc mimo a overboost alebo nie, to ze som mimo ja viem uz davno takze to pisat nemusite
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
narovinu radsej by som u neho videl nejakeho low suma s 40 hp a 0 armorom ako ten blesk... ten blesk z neho robi trn v ociach pre pvp aj end game pvm a tak ci tak mam pocit, ze dlho mu nevydrzi... aj z toho uboheho rp hladiska blesk u upira je uplne zcestneMorlith píše:gratulujem k vyraznym zmenam, som rad ze sa konecne nieco spravilo, vampo mi pride velmi zaujimava zalezistost (ostatne chary tiez), imho nemal by tremerak dostat aj nejakeho stredne ucinneho suma ? prislo by mi to koser, zajimaju ma nazory ci by to bolo az moc mimo a overboost alebo nie, to ze som mimo ja viem uz davno takze to pisat nemusite
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
- Morlith
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
popravde nemyslim si, lebo co chces tremerovi dat aby bol schopny v pvp a zaroven pvm ?
end game pvm je u blesku fajn, na druhu stranu stat len vzadu a cely cas bleskovat imho nieje zrovna moja predstava o hrani temeraka (ale zas co ine ked si kuzelnika dmg spely su v uo jemne obmedzene)
podla mna je ten blesk oproti ostatnym bonusom charo v pohode, kazdopadne si myslim ze sum by mu este prospel, takto je do low/med dungov podla mojho nazoru najslabsi, zatial co v tych high ma snad najvacsiu slabost (papierovo, este osm to envidle hrat ale tesim sa na to) gangrelak kedze je odkazany na fame
end game pvm je u blesku fajn, na druhu stranu stat len vzadu a cely cas bleskovat imho nieje zrovna moja predstava o hrani temeraka (ale zas co ine ked si kuzelnika dmg spely su v uo jemne obmedzene)
podla mna je ten blesk oproti ostatnym bonusom charo v pohode, kazdopadne si myslim ze sum by mu este prospel, takto je do low/med dungov podla mojho nazoru najslabsi, zatial co v tych high ma snad najvacsiu slabost (papierovo, este osm to envidle hrat ale tesim sa na to) gangrelak kedze je odkazany na fame
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Mám dotaz a chcu fundovanou odpověd prosím. NPC v cechu vampírů se semnou nechcou bavit a já se ptám proč? (Jen s upíry z klanu ... se budu bavit). Ano nejnovější quest (jak je teď společný vstup) NEMAM, ale mám splněný klanový Gangrel quest ještě z fontány z Deciku. To jako neplatí? To si musím opět udělat nejnovější verzi questu nebo co? Jestli ano tak PROTESTUJU, splnění toho questu bylo pro mne obtížné a stálo to spousty eqipu a úsilí, než se mě to povedlo vyřešit a zdolat. Jo a Goratrix pro Tremery nemluví vubec, ten říká jen Huh...
jestli muzes mit rakev tak mas novej quest, jen nemas specnuto u demona na E od vstupu do cechuDargor píše:Mám dotaz a chcu fundovanou odpověd prosím. NPC v cechu vampírů se semnou nechcou bavit a já se ptám proč? (Jen s upíry z klanu ... se budu bavit). Ano nejnovější quest (jak je teď společný vstup) NEMAM, ale mám splněný klanový Gangrel quest ještě z fontány z Deciku. To jako neplatí? To si musím opět udělat nejnovější verzi questu nebo co? Jestli ano tak PROTESTUJU, splnění toho questu bylo pro mne obtížné a stálo to spousty eqipu a úsilí, než se mě to povedlo vyřešit a zdolat. Jo a Goratrix pro Tremery nemluví vubec, ten říká jen Huh...
Ano nechteji jsou to npc jen vyhradne pro dane spec. klany. Drive tam nebyli.Dargor píše:Mám dotaz a chcu fundovanou odpověd prosím. NPC v cechu vampírů se semnou nechcou bavit a já se ptám proč? (Jen s upíry z klanu ... se budu bavit). Ano nejnovější quest (jak je teď společný vstup) NEMAM, ale mám splněný klanový Gangrel quest ještě z fontány z Deciku. To jako neplatí? To si musím opět udělat nejnovější verzi questu nebo co? Jestli ano tak PROTESTUJU, splnění toho questu bylo pro mne obtížné a stálo to spousty eqipu a úsilí, než se mě to povedlo vyřešit a zdolat. Jo a Goratrix pro Tremery nemluví vubec, ten říká jen Huh...