vamp v gargoyle ma imo k humanoidovi bliz jak krysaLucky píše:A tak krysa je humanoid, oproti tomu vampir v morf je zvire ...
Stealing
Re: Stealing
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Me to treba ani neprijde, ale kolik lidi tolik chuti...Wizzy píše: vamp v gargoyle ma imo k humanoidovi bliz jak krysa
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Hezky jsi to namaloval no, ale pro me je to asi jako videt vedle sebe nabusenyho tipka a duchodce, a kdyz se podivam aji na int tak 10 vs 60 nebo kolik ma ... mi z toho krysa proste vychazi lip, resp vic humanojdne ;pWizzy píše:http://dl.dropbox.com/u/7651700/tbr.jpgLucky píše: Me to treba ani neprijde
gargoyla > krysa
Jako je jasny ze garga kdyz by se ji odmazaly kridla a ruzky tak bude vypadat jako prototip cloveka ale i tak ...
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Garga je muton, krysa je sektanLucky píše:Hezky jsi to namaloval no, ale pro me je to asi jako videt vedle sebe nabusenyho tipka a duchodce, a kdyz se podivam aji na int tak 10 vs 60 nebo kolik ma ... mi z toho krysa proste vychazi lip, resp vic humanojdne ;pWizzy píše:http://dl.dropbox.com/u/7651700/tbr.jpgLucky píše: Me to treba ani neprijde
gargoyla > krysa
Jako je jasny ze garga kdyz by se ji odmazaly kridla a ruzky tak bude vypadat jako prototip cloveka ale i tak ...

- Krupavylcan
- Walking Scribbler
- Bydliště: nechtějte vědět a vidět, záviděli byste a to není hezké
- Kontaktovat uživatele:
Moc pěkný názorný příkladWizzy píše:http://dl.dropbox.com/u/7651700/tbr.jpgLucky píše: Me to treba ani neprijde
gargoyla > krysa

ja na tom obrazku vidim Chucka, ale vlastne se neni cemu divit protoze je na vsech:)
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Taky často vídám Chucka, jenom mi nikdy neodpovídá.Skuhry píše:ja na tom obrazku vidim Chucka, ale vlastne se neni cemu divit protoze je na vsech:)
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Proc nejde okradat prez jedno policko? Kde ma paladin podle vas ted natrenit par prvnich procent nez muze trenit v dungu ? btw mam asi 6.2 skill a kdyz uz se mi povede hidnout vedle potvory tak aby na me neutocila tak se mi ji nepovede okrast, podle me dost nevychytane reseni ....
ted abych chodil s nekym kdo mi bude vsechno parovat a agrovat nasebe
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Tam kde vsichni ostatni napriklad? Proste proklikni warmod 2sec potom co poklikas naradi kdyz to neumis dat do skriptuNagash píše:Kde ma paladin podle vas

(a nebo pouzivej a healuj si klamaky)
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
A to, ze to tak bylo doted a zmenilo se to posledni tyden ti divne neprijde? Trosku myslet by to chtelo.Nagash píše:Proc nejde okradat prez jedno policko? Kde ma paladin podle vas ted natrenit par prvnich procent nez muze trenit v dungu ? btw mam asi 6.2 skill a kdyz uz se mi povede hidnout vedle potvory tak aby na me neutocila tak se mi ji nepovede okrast, podle me dost nevychytane reseni ....
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Kompletní mapa 2.56
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Mulambo píše:A to, ze to tak bylo doted a zmenilo se to posledni tyden ti divne neprijde? Trosku myslet by to chtelo.Nagash píše:Proc nejde okradat prez jedno policko? Kde ma paladin podle vas ted natrenit par prvnich procent nez muze trenit v dungu ? btw mam asi 6.2 skill a kdyz uz se mi povede hidnout vedle potvory tak aby na me neutocila tak se mi ji nepovede okrast, podle me dost nevychytane reseni ....
29.08.2010 20:40:53 - Talyn
- úprava podmínek Kapsářského nářadíčka
2Wizzy : ty jis aasi genius, to s tema klamakama napadlo jen tebe? btw kolik tak spotrebujes klamaku nez okrades jednoto moba s 400 hp ?
2mulambo : no ja jsem to byl aspon zkusit nez sem zacal psat nejake nesmysli, proste to jedno policko byla aspon trochu sance neco nasolo okrast, jen tak dal !
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
ani jednoho, ja sem ten druhej pripad ze mam posetrenej skript na proklikavani warmoduNagash píše: 2Wizzy : ty jis aasi genius, to s tema klamakama napadlo jen tebe? btw kolik tak spotrebujes klamaku nez okrades jednoto moba s 400 hp ?
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
No a do ty doby to bylo jak, to mas vyzkousene? Predtim to bylo presne takhle, akorat to nejspis Talynovi uteklo, kdyz naradicko predelaval, kvuli vychcankum, co si preboostovavali potvory, aby okradli vic.Nagash píše: 29.08.2010 20:40:53 - Talyn
- úprava podmínek Kapsářského nářadíčka
2mulambo : no ja jsem to byl aspon zkusit nez sem zacal psat nejake nesmysli, proste to jedno policko byla aspon trochu sance neco nasolo okrast, jen tak dal !
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Kompletní mapa 2.56
Tak uz nejde okradat jedno policko pres zed jo?
Pheme uz nejde no, ale zase je hezky nastaven ten timer u naradicka. Jen se zeptam zda je tu nejaky necro, kteremu nad 80% skilu po vsech techle upravach popolezl stealing? U me uz nekolikaty den nic.
Edit: Tak s gainem uz nic, koule se na me usmala a dala mi +0,1
Edit: Tak s gainem uz nic, koule se na me usmala a dala mi +0,1

zkusil jsem stealing a zjistil jsem, ze je to tezsi kdyz spawn pasti nyni odhidovavaji. Pouziva nekdo jeste tento skill? myslim, ze by nebylo k zahozeni kdyby tam byla byť mala sance na nalezeni magickeho predmetu. dale me vadi, ze nejde krast se zaplym war modem, znacne to komplikuje, este bych chtel dodat ze cca 1/3 oblud me kousne pres 1-2 pole mimo, u rychlich potvor temer nemozne hidnout a okrast je, zatim to trenuju na low mobech a kdyz si vemu ze me pak muze nakopnout nightmara za ik na dalku, neverim ze se tolik vyplati kvuli 1k gp (ci kolik to dava) riskovat smrt.
navrh:
- moznost kradeni i ve war modu kdyz uz musim mit full hp
-osetrit utok melee oblud na dalku - netusim zda technicky jde
-pokud jde nastavit, tak moznost kradeni treba i na 5 poli, pricemz cim dal jsem od potvory tim mene ukradnu (1 pole 100% rozmezi x-y gp, 2 pole 90% ...)
- pridat moznost lotit treba zbrane zbroje +1 +5 i vys, ci neco jineho (mozna pres specialni dobijeci naradi, je na vas)
pak jsem si vzpomněl, proc v minipokladkach padaji zbrane +1, ale zbroje +5 nikoliv? a take jsem dlouho nevidel kad, mozna sferovitost, take bych uvital revizi variability lootu v techto bednach
a Drake - drop +3/+10 ve svete, ale a Drake mapa lv 3 drop +5/+15 je spravne?
tot asi zatim vse
navrh:
- moznost kradeni i ve war modu kdyz uz musim mit full hp
-osetrit utok melee oblud na dalku - netusim zda technicky jde
-pokud jde nastavit, tak moznost kradeni treba i na 5 poli, pricemz cim dal jsem od potvory tim mene ukradnu (1 pole 100% rozmezi x-y gp, 2 pole 90% ...)
- pridat moznost lotit treba zbrane zbroje +1 +5 i vys, ci neco jineho (mozna pres specialni dobijeci naradi, je na vas)
pak jsem si vzpomněl, proc v minipokladkach padaji zbrane +1, ale zbroje +5 nikoliv? a take jsem dlouho nevidel kad, mozna sferovitost, take bych uvital revizi variability lootu v techto bednach
a Drake - drop +3/+10 ve svete, ale a Drake mapa lv 3 drop +5/+15 je spravne?
tot asi zatim vse

Už jsem se dostal hodně blízko ke stovce, ale vzhledem k častému boostování potvor to nepoužívám. Revize tomuhle skillu určitě nemůže uškodit.
- Edward Cullen
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
mno pokud bude zavedeno kradeni na vic poli tak se toho da vyuzit bez rizika tim myslim prilakas monstrum ke zdi a okrades
myslis ze by slo okrast cloveka pres zed?Edward Cullen píše:mno pokud bude zavedeno kradeni na vic poli tak se toho da vyuzit bez rizika tim myslim prilakas monstrum ke zdi a okrades