Lovci odmen (Quest Lady Alida)

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Aknah
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Lovci odmen (Quest Lady Alida)

Příspěvek od Aknah »

Dobry den,
chtela bych se optat na par veci ohledne tohoto Questu. S par lidmi tento Q plnime, ale bohuzel se objevily, "zatim" dva problemy ,prvni vznikl, kdyz jsme se dostali k ukolu zvany "Killing Spree" a odmena byla "cob,spider silky", tudiz jsme pochopili,jako u predesleho ukolu, kde byla odmena "rr,magicky nastroj"(a obe odmeny jsme obdrzeli), ze dostanem opet oboje,ale bohuzel po spleni ukolu nam spadly do batuzku jen SS, ma to tak byt ci ne?
Dalsi den jsme zjistili,ze Denicek, ktery je potreba k tomuto Q je aktivni jen 24h, tak jsme si druhy den zacali znova od zacatku tento Q obihat, az jsme se dostali opet k ukolu "Killing Spree" a nyni jsme meli zabit Mirror spidery,ale bohuzel, po poklikani Denicku a tela mrtveho Mirka se nam stale objevuje "Toto neni tvuj Quest", takze nelze pokracovat dal, nepomohla ani opetovna navsteva Lady Alidy a ani relog postavy.
Chtela bych se optat zda se i nekdo jiny s temito dvema problemy setkal...
Mole Two
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Re: Lovci odmen (Quest Lady Alida)

Příspěvek od Mole Two »

U spider silku je to prej správně, je tam random jestli dostaneš cob nebo ss. Mirrory nevim ty sem nepotkal
Evil League of Evil
Aknah
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aknah »

Mole Two píše:U spider silku je to prej správně, je tam random jestli dostaneš cob nebo ss. Mirrory nevim ty sem nepotkal
Nas to pak taky napadlo, jestli uz to pak nebude ty odmeny davat nahodne, kdyz je to tezsi ukol, tak dekuju a s tema mirrkama uvidime, napsali jsem page,tak uvidime, zatim bez odezvy,ale snad se to nejak vyresi :-)
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Aknah píše:
Mole Two píše:U spider silku je to prej správně, je tam random jestli dostaneš cob nebo ss. Mirrory nevim ty sem nepotkal
Nas to pak taky napadlo, jestli uz to pak nebude ty odmeny davat nahodne, kdyz je to tezsi ukol, tak dekuju a s tema mirrkama uvidime, napsali jsem page,tak uvidime, zatim bez odezvy,ale snad se to nejak vyresi :-)
Ano tak to je. co se tyce tech mirroru, dost zalezi jaky typ mirroru zkousite... ono je to presne na jeden urcitej typ. Jinak to pise to co to pise. Navic ty ukoly jdou seriove za sebou.
Aknah
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aknah »

Acarus píše:Ano tak to je. co se tyce tech mirroru, dost zalezi jaky typ mirroru zkousite... ono je to presne na jeden urcitej typ. Jinak to pise to co to pise. Navic ty ukoly jdou seriove za sebou.
No zkusili jsme mirror spidera (kterych po nas chtela zabit 8 a ktere jsou presne takhle napsane v Q), pak red mirror spidery, scorned mirror spidery a fire mirror spidery a ani jeden to neni. V jednom z ukolu po nas chtela zabit 10 harpii a taky sme museli zabit jen "harpie" a ne "stone harpie" tak jsme predpokladali, ze kdyz po nas chce zabit 8x "mirror spider" ze to bude jen ten modry mirror spider a ne god mirror spider, devil apod., ktere ve svete nenajdu. Kdyz poprve chtela po nas spider kingy...tak to snad musi byt trochu srovnatelny, a ne ze jeden bude mit spider kingy a druhy god spidery :) tak nevím
Corax
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Corax »

Já skoncil u quest givera v Minocu, ktery se se mnou nechtel bavit.:(
„Každý člověk žije z práce, ale ne každý ze své.“ (Oldřich Fišer )
Mianek
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mianek »

Acarus píše:Ano tak to je. co se tyce tech mirroru, dost zalezi jaky typ mirroru zkousite... ono je to presne na jeden urcitej typ.
Mohl bych poprosit aby jsi se na to podival?(Nebo nekdo kompetentni) Postava ID 0x000AAC27, denicek 0x4026823A. Opet questik od Alidy "Killing Spree" "5x Mirror Spiders" jestli tam proste u tech mirroru neni nejaka chyba ve scriptu, jejich identifikaci.. ci nevim co jeste? Vyzkousel jsem Mirror Spider, Scorned Mirorr Spider, Red Mirror Spider, Winter Mirror Spider, Fire Mirror Spider a proste mi to nechce brat ani jednoho.

Jinak jeste kdyz rikas ze je to presne urcene na jeden urcitej typ...... prvni quest jsem mel "18x skeleton" a bralo mi to jak obycejny skeletony, tak i skeleton archery.

Momentalne to pro me znamena stop questu :cry: a cekat 24 hod nez mi zmizi tento denicek a budu moct zkusit znovu od zacatku a doufat ze opet nedostanu quest na "mirror spider" a zadny mi nepujde vzit :cry:
Legie (navzdy!!)
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Mianek píše:
Acarus píše:Ano tak to je. co se tyce tech mirroru, dost zalezi jaky typ mirroru zkousite... ono je to presne na jeden urcitej typ.
Mohl bych poprosit aby jsi se na to podival?(Nebo nekdo kompetentni) Postava ID 0x000AAC27, denicek 0x4026823A. Opet questik od Alidy "Killing Spree" "5x Mirror Spiders" jestli tam proste u tech mirroru neni nejaka chyba ve scriptu, jejich identifikaci.. ci nevim co jeste? Vyzkousel jsem Mirror Spider, Scorned Mirorr Spider, Red Mirror Spider, Winter Mirror Spider, Fire Mirror Spider a proste mi to nechce brat ani jednoho.

Jinak jeste kdyz rikas ze je to presne urcene na jeden urcitej typ...... prvni quest jsem mel "18x skeleton" a bralo mi to jak obycejny skeletony, tak i skeleton archery.

Momentalne to pro me znamena stop questu :cry: a cekat 24 hod nez mi zmizi tento denicek a budu moct zkusit znovu od zacatku a doufat ze opet nedostanu quest na "mirror spider" a zadny mi nepujde vzit :cry:
omlouvam se, ale nemohl sem na to kouknout drive, nez tedka, jelikoz toho mam desne moc ... slibuju podivam.

pravda byla tamchyba v tom, ze denicek mel spatnou barvu. Omlouvam se, nejak sem to pri kontrole prehlidnul. Tedka by to melo davat pri zadani kvestu spravnou barvu denicku.

Pokud by neco nefungovalo tak napiste dycky i prosim barvu denicku.
Mianek
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mianek »

super... mirrori uz jdou brat :) diky moc :wink: jinak povedeny questik, opet me zachvatila herni manie 8)
Legie (navzdy!!)
Acarus

Příspěvek od Acarus »

este opravit ukladani casu a nasledne mazani denicku po 24h. Takze s tim pocitejte ze se to tedka muze trosku zkratit.
Aknah
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aknah »

Taky dekuju za opravu i za Quest, je to zase neco noveho a jineho a aspon to vytahne nektere hrace ven z GZ :lol:
Tommy
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Tommy »

Mě osobně by se víc líbilo, kdyby se každý den či týden měnily zakázky.... takhle je to postupně a druhej den znova... kdyby se za to sbírali nějaké body a časem by šlo "koupit" zakázku třeba i na Wyrmy a tak, bylo by to imo bohatší. (proti stávající verzi ale nic nemam, i tak je to pekne)
Neberte život tak vážně, stejně z něj nevyváznete živí.
UO - Dark Paradise - YoutubeChannel
https://www.youtube.com/channel/UCDX--rk_wDwG-gYSUyOE_FA
Acarus

Příspěvek od Acarus »

po resyncu hlasit dalsi chybky, mizeni po 24h denicku snad fixed a jeste zprhledneni kde si jakej kvest odkud...
Mulambo
Externi Panacek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mulambo »

Tommy píše:...
Wyrm neni zrovna fajn napad, protoze jich neni po svete tolik na tolik hracu, treba skeletoni/pavouci/buhvi co tam je, se daj celkem najit a muze to delat vic lidi, ale kdyz se zaseknete na kvestu zabij 50 tisic wyrm, kdyz jsou v par dungach neni moc okej. Navic treba v jednom z poslednich kvestu je takova zakazka "ke koupi", kterou zatim moc lidi nesplnilo a rekl bych podle tvych kriterii, ze to je jedna z tech bohatsich.

Nejake obnemy a dalsi questiky se v budoucnu planuji pridavat, ale jak vidno nic neni bez chyb, takze se musi debugnout stavajici system aby s tim nebyly problemy.

Ruznorodost/menici se zakazky: to je priklad jednoho z kvestiku prave v te rybarne, kdy musite nekam dojit a neco udelat a kazdy den se misto meni. Kvest je ale ted mimo provoz kvuli opravam
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.

I broke the dam

Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

k cemu sou ty Rusty Coins co tam sou z predposledniho questu ?

... Vision vs Speech test ...
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

na me nereaguje minocky dratenik :(
Corax
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Corax »

Jo měl jsem stejnej problém, zjistil jsem, že jsem byl u špatnýho npc. Najdi to správný. :wink:
„Každý člověk žije z práce, ale ne každý ze své.“ (Oldřich Fišer )
Mianek
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mianek »

Ja ted dokoncil quest az na posledni cast ... prosel jsem rewardou a nezapsalo mi ji to, takze mi Lear nechce dat Rusty coiny a nejde pokracovat. Napsal jsem page a Prudom uz to resi.. tak uvidim vecer az se vratim z prace :)
Legie (navzdy!!)
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

Corax píše:Jo měl jsem stejnej problém, zjistil jsem, že jsem byl u špatnýho npc. Najdi to správný. :wink:
odlogl jsem a logl cca po pul hodine a pak na me uz reagoval
Mulambo
Externi Panacek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mulambo »

Mianek píše:Ja ted dokoncil quest az na posledni cast ... prosel jsem rewardou a nezapsalo mi ji to, takze mi Lear nechce dat Rusty coiny a nejde pokracovat. Napsal jsem page a Prudom uz to resi.. tak uvidim vecer az se vratim z prace :)
Po resyncu bude opraveno
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.

I broke the dam

Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Odpovědět