Stich píše:2. mam macro na bandage usetype "0x0E21"self ale ked sa idem bandit tak to neda self ale waittarget
Kód: Vybrat vše
BandageSelf
waittargetself|usetype 0x0e21
Moderátor: Caleb
Stich píše:2. mam macro na bandage usetype "0x0E21"self ale ked sa idem bandit tak to neda self ale waittarget
BandageSelf
waittargetself|usetype 0x0e21
Nic vobec to nepomohlo .Mikee píše:tak dalsi:Flashh píše:Nepomohlo toMikee píše:Ahoj,
nevim proc nekterym lidem blbnou pisma, moc to nechapu.. ale zkuz tohle
http://download.microsoft.com/download/ ... homa32.exe
a restart pc, snad to pomuze.
Jdi od adresare
C:\Windows\Fonts
tam najdi tahomu, pretahni ji na plochu (nebo nekam), zkopiruji se tam nejspis 2 soubory tahoma*.ttf, a pak je zase obratem pretahni zpatky. Zepta se zdali chces instalovat, prepsat atd..
(nutno delat primo ve windows (tento pocitac), ne v nejakem total commanderu atp).
[Executable]
public void Vds()
{
UO.Cast("Mass Curse", Aliases.GetObject("lastattack"));
UO.Print("Vds");
}
Taky mi to tak delalo..jestli ti to vadi tak se vykasli na ultima macra a normalne do fena hotkeyu napis say "all stop" atd...Mianek píše: a takovej mensi detailek.... pri ovladani sumu "all stop, all go, all come" pres interni makro mi pak UO vypisuje: "all stop $ds, all go ?/. ,all come come," apod... jako nicemu zvlast to nevadi... sumy poslouchaji.. jen ze to vypisuje to co jsem nezadal...
[Executable]
public void Vds()
{
UO.Cast("Mass Curse", Aliases.GetObject("lastattack"));
UO.Print("Vds");
}
Mikee píše: mas starou verzi Phoenixe pravdepodobne. Ujisti se ze pise 0.7.*
pak to musim zkontrolovat :/Mianek píše:stara prestala choditMikee píše: mas starou verzi Phoenixe pravdepodobne. Ujisti se ze pise 0.7.*mam new 0.7.2.0
Pomohlo by napsat jakou chybu.Wassabi píše:Poradi mi nekdo? nevim proc ale kdyz ho chci zapnout tak mi to vyodi hned chybu a vypne se
World.FindDistance = 12;
UOItem kitem = World.Ground.FindType(0x0070);
Wlern píše:ja jsem mel taky problem s pismem. Pri zkkuseni vyvolat zalozku ve fene mi to napsalo, ze doslo k vyjimce a phoenix proste zkolaboval ( psalo to pokazde, kdyz jsem se snazil cokoliv udelat - vyjma maker na VUS a VAN ...) Tak jsem si vzal flashku a pproste ty pisma stahl ze stareho PC, kde jsou taky XPcka... Vse zacalo slapat a taky jsem zjistil, ze jedna offline hra si meni pisma a proto vznikl takovy problem. Ale preinstalovat pisma pomuze, verte...