Znechuceni
Znechuceni
Nalogl jsem po delší době do hry... jdu se projít k brit bance okolo banky pobíhá hodně naháčů vypadá to ze dp ožívá jsem si říkal najednou mě zastaví vampir jménem Rembrant Jinj a žádá mě o světlo dobra tedy dal jsem mu světlo ale než světlo dopadlo tak morfl a díky jeho malé karmě jsem dostal crim status naštěstí jsem stihl utéct strážím a své věci zachránil a řekl jsem si ze relognu a půjdu to zkusit znovu .... a co se nestalo jsem u banky a hned je zas u mě a zase se stejnou žádostí dej mi světlo....... koukal jsem že to je i ve dvorních klepech napsáno a von to klidně dela dal ????
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Re: Znechuceni
zakladne pravidlo hrania na dp (obzvlast v miestach ako britain alebo minoc pri banke) : nikdy na nikoho nic necaruj
ps: zapis si jeho meno, id, urob par fotiek a ked to bude prevadzkovat dlhsie tak (snad) dostane prudica
ps: zapis si jeho meno, id, urob par fotiek a ked to bude prevadzkovat dlhsie tak (snad) dostane prudica
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
a nemá se to brát jako jasný zneužití stráží ??
Dvorní klepy... :
Blaznivy Sven 14.8.2010 20:28 387234602 koko.price@seznam.cz
Hloupi zlodejicci
A tak se uskupila nova banda zlodejicku, kteri okradaji stylove za pomoci mestskych strazi. Rozhodne umelec "Rembrandt Jinj" (asi je jinej) zebra o svetlo, zebra a zebra. Jakmile poutnik zacne vyslovovat formuli, seskoci z lamky a zhresi. Kumpani pak rychle zavolaji straze a nez se poutnik nadeje, je zabit strazemi. Kumpan sikmovokej "Yamato Hashiki" - takovej pizizubej hosiki (hošík) rychle vyhrabe veci z tela a kumpan treti, ci mozna ten druhy avsak v jinem tele veci rychle sesbira.
Ale pani, takove lamky tlamky to jste nevideli. Hlupacci si vzali krouzkovou zbroj a poutnikovi Blaznive Inge nechali cely pytel plny magickych napoju a reagentu a vybavy, stejne jako kouzelne zbrane.
Nuze, pokud chces provozovat organizovany zlocin, nauc se hodnoty veci hoshiku, mozna nebudes za blbce.
nejhorší je že nejde jen o jednoho hráče ale o skupinku... asi je nebaví chodit dungy tak si založili výdělečný byznys.
Dvorní klepy... :
Blaznivy Sven 14.8.2010 20:28 387234602 koko.price@seznam.cz
Hloupi zlodejicci
A tak se uskupila nova banda zlodejicku, kteri okradaji stylove za pomoci mestskych strazi. Rozhodne umelec "Rembrandt Jinj" (asi je jinej) zebra o svetlo, zebra a zebra. Jakmile poutnik zacne vyslovovat formuli, seskoci z lamky a zhresi. Kumpani pak rychle zavolaji straze a nez se poutnik nadeje, je zabit strazemi. Kumpan sikmovokej "Yamato Hashiki" - takovej pizizubej hosiki (hošík) rychle vyhrabe veci z tela a kumpan treti, ci mozna ten druhy avsak v jinem tele veci rychle sesbira.
Ale pani, takove lamky tlamky to jste nevideli. Hlupacci si vzali krouzkovou zbroj a poutnikovi Blaznive Inge nechali cely pytel plny magickych napoju a reagentu a vybavy, stejne jako kouzelne zbrane.
Nuze, pokud chces provozovat organizovany zlocin, nauc se hodnoty veci hoshiku, mozna nebudes za blbce.
nejhorší je že nejde jen o jednoho hráče ale o skupinku... asi je nebaví chodit dungy tak si založili výdělečný byznys.
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
ta sak si musia neak zarabat nee?:P
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
Podobne triky jsou a byli na DP porad. Ja takhle prisel o moji prvni Hight horizite runu. V occlu byl vamp s tim, ze ma paru a snizene staty, takze si nehodi sipku a nemohl ho odparnout. Samozrejmne jako wamp vim, ze to je neprijemna situace a jen co dopadla moje magicka sipka, tak moje bezvladne telo se valelo na studene zemi a strazny si delal zarez do sekyry... Wamp si udelal gate runebookem nebo runou a vybiral veci. Jen, co jsem prispechal zivy zpet na to misto, kriknu guards ale hbite a mrstne sklony zlodejicka zajistili uprk gatou.
Od te doby nespeluji na nic / nikoho krom sebe a jsem stastny...
Od te doby nespeluji na nic / nikoho krom sebe a jsem stastny...
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani