Znechuceni

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Zamčeno
Faragas
Book Snake
Book Snake

Znechuceni

Příspěvek od Faragas »

Nalogl jsem po delší době do hry... jdu se projít k brit bance okolo banky pobíhá hodně naháčů vypadá to ze dp ožívá jsem si říkal najednou mě zastaví vampir jménem Rembrant Jinj a žádá mě o světlo dobra tedy dal jsem mu světlo ale než světlo dopadlo tak morfl a díky jeho malé karmě jsem dostal crim status naštěstí jsem stihl utéct strážím a své věci zachránil a řekl jsem si ze relognu a půjdu to zkusit znovu .... a co se nestalo jsem u banky a hned je zas u mě a zase se stejnou žádostí dej mi světlo....... koukal jsem že to je i ve dvorních klepech napsáno a von to klidně dela dal ????
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Re: Znechuceni

Příspěvek od Shadowsong »

zakladne pravidlo hrania na dp (obzvlast v miestach ako britain alebo minoc pri banke) : nikdy na nikoho nic necaruj

ps: zapis si jeho meno, id, urob par fotiek a ked to bude prevadzkovat dlhsie tak (snad) dostane prudica
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Faragas
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Faragas »

a nemá se to brát jako jasný zneužití stráží ??

Dvorní klepy... :
Blaznivy Sven 14.8.2010 20:28 387234602 koko.price@seznam.cz
Hloupi zlodejicci

A tak se uskupila nova banda zlodejicku, kteri okradaji stylove za pomoci mestskych strazi. Rozhodne umelec "Rembrandt Jinj" (asi je jinej) zebra o svetlo, zebra a zebra. Jakmile poutnik zacne vyslovovat formuli, seskoci z lamky a zhresi. Kumpani pak rychle zavolaji straze a nez se poutnik nadeje, je zabit strazemi. Kumpan sikmovokej "Yamato Hashiki" - takovej pizizubej hosiki (hošík) rychle vyhrabe veci z tela a kumpan treti, ci mozna ten druhy avsak v jinem tele veci rychle sesbira.
Ale pani, takove lamky tlamky to jste nevideli. Hlupacci si vzali krouzkovou zbroj a poutnikovi Blaznive Inge nechali cely pytel plny magickych napoju a reagentu a vybavy, stejne jako kouzelne zbrane.
Nuze, pokud chces provozovat organizovany zlocin, nauc se hodnoty veci hoshiku, mozna nebudes za blbce.

nejhorší je že nejde jen o jednoho hráče ale o skupinku... asi je nebaví chodit dungy tak si založili výdělečný byznys.
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

ta sak si musia neak zarabat nee?:P
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wlern »

Podobne triky jsou a byli na DP porad. Ja takhle prisel o moji prvni Hight horizite runu. V occlu byl vamp s tim, ze ma paru a snizene staty, takze si nehodi sipku a nemohl ho odparnout. Samozrejmne jako wamp vim, ze to je neprijemna situace a jen co dopadla moje magicka sipka, tak moje bezvladne telo se valelo na studene zemi a strazny si delal zarez do sekyry... Wamp si udelal gate runebookem nebo runou a vybiral veci. Jen, co jsem prispechal zivy zpet na to misto, kriknu guards ale hbite a mrstne sklony zlodejicka zajistili uprk gatou.

Od te doby nespeluji na nic / nikoho krom sebe a jsem stastny...
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Prudom

Příspěvek od Prudom »

viz. prohřešky.

*lock
Zamčeno