Werewolfové
Re: Werewolfové
Prošel jsem za poslední týden dungy: Desp 1,3,4 ,Ratmany, Wrong , Deceit. Ale Magii jsem žádnou nenašel a to se na mě má lepit , jako můry na světlo. Je to divný.
sakra, skoda, kazdopadne gratuluju.
Neslo by zverejnit to puvodní misto, jestlize to uz ted nema nejaky dalsi vyznam?
hluboke sklepeni...
Neslo by zverejnit to puvodní misto, jestlize to uz ted nema nejaky dalsi vyznam?
hluboke sklepeni...
Nevim jestli si to zkousel co sem dal jeste jedno npcko do sveta, ktere rika dalsi napovedy.Skuhry píše:sakra, skoda, kazdopadne gratuluju.
hluboke sklepeni...
jj zkousel, to vim co rika, jen bych rad vedel pro zajimavost to predchoziAcarus píše:Nevim jestli si to zkousel co sem dal jeste jedno npcko do sveta, ktere rika dalsi napovedy.Skuhry píše:sakra, skoda, kazdopadne gratuluju.
hluboke sklepeni...

Ono vyraz temne sklepeni jsou furt ta sama temna sklepeni porad.Skuhry píše:jj zkousel, to vim co rika, jen bych rad vedel pro zajimavost to predchoziAcarus píše:Nevim jestli si to zkousel co sem dal jeste jedno npcko do sveta, ktere rika dalsi napovedy.Skuhry píše:sakra, skoda, kazdopadne gratuluju.
hluboke sklepeni...