Fishing a pár nápadů

Vaše nápady a návrhy
Ash
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: Fishing a pár nápadů

Příspěvek od Ash »

Prijde mi, ze Wizzy nevidi to co ja, a to lidi, kteri treba radi rybari a proste berou i takove makrovani jako formu hrani... Momentalne je to trosku spis pruda, tot vse, cele tohleto co sem napsal v prvnim postu je dle meho udelane tak, aby to trosku ozivilo i takovy druh hrani...

Nedelal sem tady ty navrhy jako formu obohaceni, ale jako formu podpory hrani a vubec prohracskych zmen, kde ti co hrajou neco muzou ziskat a neni to zrovna flus od krakena.

A jestli tady Wizzy haze nejake cisla s pravdepodobnostma, muzu uvest priklad s bednickama s prekvapenim, ktere jsou uz v tech nejmin lvl monstrech, pada z nich soska nebo co, a za celou tu dobu co sou sem slysel o jednom pripade, kdy z toho neco padlo. Kdyby lvl5 mapa mela drop i desetkrat vetsi, byla by to obrovska vyjimka kdyby padla, a presto by to melo urcity smysl.

A k lumberu - pokud ho chces ozivit, musis opet zavest nejaky itemy treba, co zase bude nejakou vec zlepsovat, nebo muzes dat treba mapku pokladu schovanou ve strome, ze? :-P Nebo specialni orci (elfi, troli ci kyhovira) pokladky ve stromu, jako par regu, naky gp nebo malopluskova zbran ci zbroj...
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Reginald
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Reginald »

na můj vkus to trošku přehání wizzy a na druhej zase všichni co tu lobujete za udělání z fishingu další afk makro...

takže stažení monster z fishingu? ani náhodou,omezit? no to možná nevím jaký je teď drop,ale vím že co jsem chytal já dřív dalo se to ukočírovat a krakenovi/see serpentovi utect/parnout..jestli je ten drop nějaky opravdu extremní tak ho trochu setnout s tím že bych ale opravdu potvory u toho nechal..je to tak co si pamatuju...

co se útržků mám jedná,jako nápad mi to špatné nepříjde,ale s lvl 5 mapou bych byl dost opatrný..srovnáváte to tu s miningem/lumbrem což lumber je a byl mrtvej skill který by stál za oživení,ale nebudu odbočovat,to že miningu byly vypnuty monstra je jedna věc,ale u té hry musíte furt být,hlídat si váhu,pk,vykládání ingů takže tu dle mého srovnáváte jabka s hruškama,pokud by jste omezili drop monster ve fishingu tak by to vypadalo asi tak že by jste zapnuli makro a jediné co by bylo potřeba je přemisťovat loď potom co vychytáte prostor což by se do makra klidně také dalo udělat,suma sumárum vyjedst na otevřené moře a afkařit s tím že jediného čeho se bát je Prudom...a měli by jste z toho mamon pomalu větší než z dungu a přesně proto se ty lvl5 z dropu stahovali...
Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Jenom prosim vas nerikejte obnoveni lvl 5 mapek a zruseni vyskakovani monster oziveni, protoze je to lez
Jestli vas nebavi to makrovani tak reknete nebavi me to makrovat o mamon me nejde, jen se u toho chci bavit
Ale jak se bavit u veci ktera je zalozena na pocet pokusu/script?
Tim, ze u toho nebude otravovat zadne monstrum a bude padat lvl 5 mapka?
Na tom preci je zabavne jen to, co me spadne do baglu a ne samotne sledovani jak hezky nekdo ten script napsal a ja muzu delat neco jineho, takze chapu vase lvl 5 a ne monstrum
Ale proste makrovani by nemelo byt zajimavejsi(odmenou), nez hrani
Ash
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ash »

Nikdo nerika, aby to bylo vyhodnejsi nez aktivni hrani, coz znamena proste podle vsech jen zabijeni monster. Ovsem nevim jak vy ostatni, ja sem za dobu, co hraju, zazil nemalo lidi, kteri tu hru hrali nejen jako pvm, ale proste jako zabavu ve forme krafteni, obchodovani, makrovani atd. Nevim proc, ale mam dojem, ze tohle si nikdo neuvedomuje... Veci jako pure craft, kdy ten clovek fakt jenom vyrabel a hral timhle stylem, to uz dnes ani neexistuje... Nevim, co vas na tom porad pali, ze nekdo ma sanci ziskat i nejake prostredky jinak, nez v dungu...
Driv tu na DP mohli fungovat lidi, kteri jenom makrovali, hrali vyrobni povolani a meli mamon, protoze prodavali hracum, kteri dungovali a tahali ty veci z dungu. Dnes ma zrejme kazdy max crafta i jine makro skilly, obchod vicemene umrel, takze na co podporovat makrovani, co? Podle me je to spatna uvaha, myslim si ze by to melo byt v nejake rovnovaze, sice mensi ci podle vas skoro nulove riziko, ale vykoupene velkou aktivitou...

Kdyz se tu ohanelo miningem, ze pk, vaha atd. Udelejte nejake omezeni i u fishingu, zmensete rozsah prutu nebo neco na ten zpusob, aby to aktivne zapojovalo hrace, ale urcite represe (napr. vyskoci ti kraken a na mori te zflusne) k vetsimu zapojeni hrace nepovede, jen to proste casem hru znechuti. Ti, co opravdu fishinguji, tak to znaji, jak to muze byt pruda, kdyz clovek chce chytnout par magickych rybek aspon a nachyta akorat potvory.
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Pain
Inkless
Inkless
Bydliště: Vychodna jaskyna severneho horskeho ubocia juhozapadne od Trinsicu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pain »

Wizzy píše: Oziveni fishingu? lvl 4- mapy, jde to komplet "afk" policko od gz, ryby v podstate nic nevazi
Jestli chcete neco ozivovat tak vymyslete neco pro lumber, misto vymejsleni jak by slo udelat vydelecnejsi a snadnejsi fishing
Asi pred tyzdnom som dotrenil fishing, za celu dobu toho trenovania mi padla 4ka 2x, co nepovazujem za nejaky mamon, afk sa pri tom teda neda byt vobec podla mna, pretoze tie serpenty padaju na kazde piate nahodenie snad mam pocit...to ani nestihnem ist umyt pohar do kuchyne.
Som rad ze som to dotrenil a budem veselo pokracovat v miningu, lebo pri dnesnych cenach si nakopem 40 myth ingov a tu 4ku co pada naozaj len velmi zriedka si za ne kupim, pricom ma nebude kazde dve minuty otravovat serpenta.

Ryby a mapky chytam rad, zelena flaska vzdy potesi, ale za to prudenie od potvor mi to nestoji, lebo je to proste otravne. A myslim ze aj keby tie potvory nevyskakovali, stale by bol z fishingu mensi pomer zisk/cas ako z miningu, akurat by to bolo prijemnejsie.
Leinad, DoHR
Marco Polo
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marco Polo »

Vubec nepotrebuju nejake mapy jak pisou ostatni me by stacilo tech par rybicek ale je dost trapny kdyz vylezu na lod dvakrat nahodim a vyleze monstrum a takhle to je skoro porad neda se poradne chytat neni to fishing ale spis skok pres vodu z lodi na zem a zpet!!
Redd
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redd »

Je takovej problém tu serpentu zabít? Přišlo mi to vždycky rychlejší, než čekat, až zmizí.
Katrin
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katrin »

Redd píše:Je takovej problém tu serpentu zabít? Přišlo mi to vždycky rychlejší, než čekat, až zmizí.
To samozrejme neni, me osobne ty monstra ani nevadej, spis se jedna o to, ze ten skill v provonani treba s miningem je nerentabilni. Osobne chodim na ryby o pauze v praci ale primarne kvuli rybam nez kvuli mapam, pze maj malej drop. Nerikam, ze by musely padat lvl 5, ale zkusit nakym zpusobem tento skill okorenit a urco by se dala vybrat jedna nebo vice z moznosti, ktery byly vyse uvedeny..
Movalis
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Movalis »

Redd píše:Je takovej problém tu serpentu zabít? Přišlo mi to vždycky rychlejší, než čekat, až zmizí.
Redde asi není, ale budu na ní plýtvat regy a eqip, když ji potom nemůžu ani sebrat? Serpenta je prd, ale u krakena je to škoda.
Bez podpisu
Tommy
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Tommy »

Za krafta určitě.
Neberte život tak vážně, stejně z něj nevyváznete živí.
UO - Dark Paradise - YoutubeChannel
https://www.youtube.com/channel/UCDX--rk_wDwG-gYSUyOE_FA
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Pain píše: Ryby a mapky chytam rad, zelena flaska vzdy potesi, ale za to prudenie od potvor mi to nestoji, lebo je to proste otravne. A myslim ze aj keby tie potvory nevyskakovali, stale by bol z fishingu mensi pomer zisk/cas ako z miningu, akurat by to bolo prijemnejsie.
tak počítej s tím že tě budou co 20 minut otravovat PK
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Katrin
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katrin »

Dudek píše:
Pain píše: Ryby a mapky chytam rad, zelena flaska vzdy potesi, ale za to prudenie od potvor mi to nestoji, lebo je to proste otravne. A myslim ze aj keby tie potvory nevyskakovali, stale by bol z fishingu mensi pomer zisk/cas ako z miningu, akurat by to bolo prijemnejsie.
tak počítej s tím že tě budou co 20 minut otravovat PK
Tak to neni druhem skillu ale mistem kde kopes..
Stich
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stich »

s tym pomerom zisku je to diskutabilne ked ti za hodinu pri fishingu padnu 3 lvl4 mapky tak urcite zarobis viac ako z miningu ale ked ti nepadne ziadna tak urcite menej je to o tom ako ta lubi sphera
Mate radi ptacky?
Katrin
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katrin »

Stich píše:s tym pomerom zisku je to diskutabilne ked ti za hodinu pri fishingu padnu 3 lvl4 mapky tak urcite zarobis viac ako z miningu ale ked ti nepadne ziadna tak urcite menej je to o tom ako ta lubi sphera
Ty asi moc nechytas vid?
Stich
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stich »

to bol len priklad ja vim ze neni realny chytit za hodinu tri mapky ale ked ma sphera dobru naladu....
Mate radi ptacky?
Katrin
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katrin »

Stich píše:to bol len priklad ja vim ze neni realny chytit za hodinu tri mapky ale ked ma sphera dobru naladu....
Tak v tom pripade to nema prece smysl srovnavat, kdyz je to nerealny..
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

odstranit afk: mala sance na chybne nahozeni, a ejhle, co delam uprostred pvp zony? :D
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Raona píše:odstranit afk: mala sance na chybne nahozeni, a ejhle, co delam uprostred pvp zony? :D
V tom případě ještě minimalní equip pro fishig: Bloodrock a výš. 100 TMR a hromada regů
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

O rybareni jen tolik, kdyz se zrusili lvl 5 mapky tak to hromadu lidi prestalo zajimat
Tak me reknete proc by se ted meli znovu ty lvl 5 zavadet, aby to zase lidi kvuli mamonu zacali delat?
K zruseni monster, tak to by bylo opravdu zajimave, pohodove si pustit script (okradac rybaru delarock uz nehraje) a o nic se nestarat...jsem pro :wink:

Ale uznavam, kdyz jeden trhovec, zkousel na cem se da jeste navalit mamon a rybaril a gardil krakena a pak se rozciloval, ze je u rybareni i legrace :)
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

lvl 5tky se nezavedou, ale malinko omezit vyskakovani monster by mozna nebylo na skodu, aneb jeli sme s mulem do cyclopu a ze 3ch nahozeni 2x vytahl sea serpentu, a kdyz este zavzpominam na dobu kdy sem sam trenil fishing tak to tahani monster je opravdu velmi caste ...
Odpovědět