Fishing a pár nápadů

Vaše nápady a návrhy
Ash
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Fishing a pár nápadů

Příspěvek od Ash »

Při pozorování pozitivních změn teď na DP a diskuzích na srazech a při hraní ultimy, došel jsem k určité vizi, jak bych si představoval fishing a věci okolo. Určitě mě nadáte, jak to nejde a rozhodí to ekonomiku, ale je to jen návrh, hozený do diskuze.

Předně vyskakující potvory - myslím si, že už je to přežitek, odstraněný už u miningu, takže proč to tady nechávat? Případně proč alespoň nesnížit výskyt třeba jen na sea serpent jednou za delší čas? Určitě pár hráčů, co rádi rybaří, by měli hned do toho vetší chuť, lagy snad už tolik dp netrápí při špičkách o max 150 hráčích.

Druhá věc - opětovné lovení lvl5 mapek... Tohle je určitě pro většinu jak červený šátek pro býka, bude kolem toho diskuze, ale proč neudělat aspoň malý výskyt lvl5 mapek... nikdo neříká, aby padaly furt, ale byť malá šance kdyby byla, oživilo by to určitě i hru, chození těchto mapek je zábava pro víc lidí naráz, kdyžtak lehce omezit drop těch nejcennějších věcí z pokladu.

A třetí a poslední věc - jako revanž za lvl5 mapky zavést speciální mapky, skládané z několika částí, dostupných spíše než z rybaření, tak loot po dungeonech, ale výskyt velmi malý. Na mapku by byla speciální instanceuzavřené místo, v mapce opravdu největší bossové, obtížnost opravdu vysoká, poklad veliký. Obchod s jednotlivými částmi na mapu by byl zajímavý, pravděpodobnost padnutí by nesouvisela s náročností dungeonu a spíš by se zvyšovala pravidelnou aktivitou.

Toť vše, pusťte se do mě :-)
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Re: Fishing a pár nápadů

Příspěvek od Night Storm »

ty monstra snad projdou.. jinak asi nic ale jasny ze me by se to libilo (jako vetsine) :)
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Me zaujala ta treti vec tedy, jen nevim jak chapat tu spesl instanci.. ale jinac se mi to libi, mozna bych aji zas zacal makrovat :)
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Ash
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ash »

Tak rekneme, ze by bylo zahodnejsi, kdyby se ta mapka kopala na nejakem miste, ktere ma urcitou atmsoferu a urcite prostredi, nez jen tak ve svete, dejme tomu si to predstavuju jako male prostranstvi uzavrene ze vsech stran skalama, nebo mala jeskyn bez vychodu, dovnitr special gatou ktera by sla vytvorit pomoci te mapy a jen jednou, a ven jedine s pokladem a nebo mrtvi, pripadne odkop ale bez moznosti se tam vratit.
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Mulambo
Externi Panacek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mulambo »

Slo by to chytat pouze s rare prutem? :p
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.

I broke the dam

Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Dragon Slayer
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dragon Slayer »

Jo by bylo fajn. Alespoň kdyby nevyskakovali ty potvory, když je to pryč i u miningu.

Jinak ani nevim proč se rušili ty lvl 5 mapky. Asi je to jen smůla, ale za mích časů, když jsem rybařil (a že jsem těch ostatních mapek vylovil sakra dost) jsem nikdy ani 5tku nevytáhnul. Nevim jakej měla % drop teda, ale jestli padla jednou za dva dny lovení, tak to nebyla taková trága. Sice se prodá za 800K +- (dřív to ale bylo míň), ale to si vydělám i miningem nebo kacením stromů a ještě mě u toho neotravujou potvory. A pak přeci není problém ten drop ještě snížit, no ne? Takže by bylo hezký kdyby tam byla šance ji chytit i byť by byla malinká...
Reginald
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Reginald »

Ash píše:A třetí a poslední věc - jako revanž za lvl5 mapky zavést speciální mapky, skládané z několika částí, dostupných spíše než z rybaření, tak loot po dungeonech, ale výskyt velmi malý. Na mapku by byla speciální instanceuzavřené místo, v mapce opravdu největší bossové, obtížnost opravdu vysoká, poklad veliký. Obchod s jednotlivými částmi na mapu by byl zajímavý, pravděpodobnost padnutí by nesouvisela s náročností dungeonu a spíš by se zvyšovala pravidelnou aktivitou.
tahle část zní pro mě zajímavě,asi né celé tak doslova a napadá mě to spíš spojit s když už s těmi lvl 5 mapkami jednoduše na to aby jsi dostal jednu lvl 5 mapu musíš potahat další 4kusy z kterých by se složil celek...ono šlo by to zavést u všech ale to se mi zdá pro rybáře moc brutální a muselo by se hýbat s dropem...ale celkově nápad zavést tzv.kousky map se mi zdá jako dobrý nápad na kterém by se dalo stavět... :)
Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wlern »

takze mapa lvl 6 rozdelena na 4 casti...

jmenovala by se podle casti, napriklad utrzek mapy a MB by se dalo zjistit, ze je to pravy horni roh...

10 lvl potvory

Nutnost Miningu na 100 a lockpickingu taky max ( navrh, nemlatte me )

Kdyby nekdo mel lvl 6 mapku, hned po slozeni ( nejake to poklikani s urcitym stupnem cartografy ) by se otevrela gate, kde by byl poklad. Tento prostor by mel byt pomerne velky, avsak ostatnim lidem nepristupny a gate by se zavrela po vykopani pokladu. Proto by lidi meli dost casu tam "naskakat"

Obsah pokladu bych dal nejake TOP casti, sochy ( vetsi drob nez u 5tek ) stringy, hotove mystiky v pytlicku, ...

V pripade, ze by vyprava vylehala a mmapku nevybrala, musela by se dostat ven tim, ze by poklikala na cudl, vsechny by to koplo na urcite misto a tato vesnice by se obnovila ( zmizel by poklad a tela, at si to nevyberou dalsi mapkou )

Napad je to vyborny, jen si nedokazu predstavit, jak to nascriptovat. Pote by mohl byt problem, kdyby 2 skupiny chteli jit 6ku mapku najednou... Jestli by v tu chvilku nesla mapka spojit a nebo ja nevim...

( jo, a kdyby se tam objevili obcas potvory se specialnima vlastnostma jako zere kovova brnka, zere pytliky atd., mohlo by to byt zajimave... :-) )
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Napospas
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Napospas »

Já bych byl pro všechny tři ,)
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
Stich
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stich »

neni to zly napad ale kto by si na tu lvl 6 mapu trufol okrem empa arandila a spol.?
Mate radi ptacky?
Reginald
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Reginald »

Stich píše:neni to zly napad ale kto by si na tu lvl 6 mapu trufol okrem empa arandila a spol.?
odezdít jednu potvoru od ostatních dokáže více lidí než arandil a emp...
Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
Arim
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arim »

Mno myslite, ze Vam projde napad jako uzavrene misto, bez moznosti pojezdu od PK, kde by ste si vklidu naskakali a pozabijeli X LVL10 potvor s uber dropem a jako tresnicku na dortu vybrali poklad plny TOPek? :lol:

Ale jinak napad zajimavy, mapka slozena z vice casti, ale obavam se, ze asi ne v teto realizaci :)
Stary mrzuty kocour, co nema rad pondelky ...
Farwik
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farwik »

Arim píše:Mno myslite, ze Vam projde napad jako uzavrene misto, bez moznosti pojezdu od PK, kde by ste si vklidu naskakali a pozabijeli X LVL10 potvor s uber dropem a jako tresnicku na dortu vybrali poklad plny TOPek? :lol:

Ale jinak napad zajimavy, mapka slozena z vice casti, ale obavam se, ze asi ne v teto realizaci :)
Kdyby to bylo fakt uber tezky ziskat vsechny kousky ty mapy, tak proc ne? :wink: Me to prijde jako zajimavej napad...kdyz nekdo bude hodne dungovat, casto dungovat a dobre dungovat tak treba za ctvrt roku si posklada celou mapu... tak jako odmena by to mohlo byt fajn :)
Ash
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ash »

Tak jako urcite pokud se tady bavime o nemoznosti pojezdu, tak za cenu rizika vylehu, a urcite ne mistnost vzdy stejna, nejaky random spawn monster, aby to bylo vzdy neco jineho, ale vzdy ultra tezke.

Ale urcite bych byl rad, kdyby se diskutovalo i o tech prvnich dvou napadech, predevsim zruseni skakani monster nebo omezeni, to by snad nebolelo nikoho a vzhledem ke zmenam na DP, ktere maji jit vstric hracum, tak by to bylo fajn. A lvl5 mapy jako motivace vyborna :unibrow:
Aknah
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aknah »

Ash píše:Ale urcite bych byl rad, kdyby se diskutovalo i o tech prvnich dvou napadech, predevsim zruseni skakani monster nebo omezeni, to by snad nebolelo nikoho a vzhledem ke zmenam na DP, ktere maji jit vstric hracum, tak by to bylo fajn. A lvl5 mapy jako motivace vyborna :unibrow:
Pro tohle bych byla i ja,ale asi ne pro uplne zruseni, kvuli afkareni,ale aspon pro omezeni, pac kdyz trikrat nahodim a v tu ranu mi hned vyskoci sea serpenta a pak znova a znova , tak je to dost otravne :) kdyz ten ctverec chytam hodinu nebo i vic :)
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

staci dat do ty map flasky z fishingu klic do ratmanu s nizkou sanci a voala, lvl6 poklad

... Vision vs Speech test ...
Katrin
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katrin »

Vynikajici napady. S fishingem uz to chce udelat dlouho zmenu. Hlavne od doby co padaj mapy daleko min..
Krupavylcan
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Bydliště: nechtějte vědět a vidět, záviděli byste a to není hezké
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krupavylcan »

Monstra mi zas tak moc nevadí - umřel jsem si na ně mockrát, ale rušit je nepotřebuju, zas takový problém to není..

Velmi lákavě mi naopak zní znovuzavedení dropu level pětek. Klidně s nižší šancí.. šance, že se touto cestou někdo dostane k Ada nebo TOPku je nulová (nebo už jste někdo v poslední době z mapky něco takového vytáhl?) a tudíž by se i nadále kvůli těmto předmětům dungovalo...

A skládaná mapka, nebo lahev s klíčem do Ratmanů? - velmi pěkně :). Představa, že složím k sobě čtyři kusy mapy / amuletu / sošky, které magicky zazáří, ztratí se a místo nich se objeví brána do dávno ztraceného chrámu či údolí, ve kterém nějaký dávno zapomenutý národ nechal své poklady a strážce... To je přece to správně RPGčkovské...
The Heretic
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The Heretic »

To si nikdo nepamatuje ten flame topic, kterej konečně vedl ke zrušení dropu lvl5 z fishingu a argumenty v něm? Možnost získání top itemů (ať jakkoliv malá) bez příslušnýho rizika, navíc na povrchu a za 30 minut? Ne, děkuji.
Když chcete hodnotný itemy zadarmo, jděte hledat prudom´s secure chest.

Jinak rušení monster mi přijde jako lobbing za zjednodušení makrování -> neprůchozí.
Skládání lvl6 mapky pro mě za mě, udělal bych složenou lvl6 mapku prostě jako vstupenku do krátkýho (max 45 minut), velmi těžkýho dungu s generovanym dobrym pokladem (kterej by mohl bejt ideálně třeba jednou za půl roku přestavěnej, ale to nebude, no).
Heretic, Heterik, Hehetik a podobny kedlubny
[url=http://heretic.linuxgames.com/np/heretic-1.jpg]Zrůda jménem Heterik[/url]
Kdo je vic nez Chuck? No prece [url=http://i6.photobucket.com/albums/y214/Yurietti/promo_07.jpg]Nick Slaughter![/url]
Stich
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stich »

heretic realista :)
Mate radi ptacky?
Odpovědět