Prudom Treasure Chest
Re: Prudom Treasure Chest
GM mortar :p
The First
Řeším: Fanatic Caves, Fire
Každá PAGE musí obsahovat ID postavy jinak vás nenajdeme pokud jste offline !
Řeším: Fanatic Caves, Fire
Každá PAGE musí obsahovat ID postavy jinak vás nenajdeme pokud jste offline !
radsi krabku na regyEdail píše:GM mortar :p

no... tak nejake ty zlate sochy, veci na skladacky ( nejmene 5 - 10 skladacek ) topka komplety pro kazde povolani, adamantium na 5 - 7 kompletu ( vcetne heateru ) MW logy, Elven logy, ACcka, MCcka, nejake ty invul platy a invul ringy, mystiky ( hotove ) 4 - 5 artefaktu jako tisicero zrdcadel, kisska, pepuv spenat, zubojed a mozna Thorovo kladivo, Neakej ten deed na baracek ( to si jisty nejsem ) a mozna takovejch par 9tek, sutrovky ... vaha 1285 kamenu
A to by se vyplatilo najit...

Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
sci-fiWlern píše:no... tak nejake ty zlate sochy, veci na skladacky ( nejmene 5 - 10 skladacek ) topka komplety pro kazde povolani, adamantium na 5 - 7 kompletu ( vcetne heateru ) MW logy, Elven logy, ACcka, MCcka, nejake ty invul platy a invul ringy, mystiky ( hotove ) 4 - 5 artefaktu jako tisicero zrdcadel, kisska, pepuv spenat, zubojed a mozna Thorovo kladivo, Neakej ten deed na baracek ( to si jisty nejsem ) a mozna takovejch par 9tek, sutrovky ... vaha 1285 kamenu

to bych to možná i šel hledat...
)

V shame toho bylo celkem dost. vcetne gm mortaru a podobnych veci. Scourge Citadel si o takovej poklad treba i rekne :p
- Stich
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Nezabudni ze tie mystiky su nb a neprovazane :p a neni tam thorovo kladivo ale kamenna pest par +9 83 neni par kamarade :pWlern píše:no... tak nejake ty zlate sochy, veci na skladacky ( nejmene 5 - 10 skladacek ) topka komplety pro kazde povolani, adamantium na 5 - 7 kompletu ( vcetne heateru ) MW logy, Elven logy, ACcka, MCcka, nejake ty invul platy a invul ringy, mystiky ( hotove ) 4 - 5 artefaktu jako tisicero zrdcadel, kisska, pepuv spenat, zubojed a mozna Thorovo kladivo, Neakej ten deed na baracek ( to si jisty nejsem ) a mozna takovejch par 9tek, sutrovky ... vaha 1285 kamenu
Mate radi ptacky?
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
bud rad ze je to po světe stejne ten težky dung nedojdes abys tam neco melAken píše:Kdyby se raději častěji doplňovaly poklady v dungu, než tohle... Příjde mi to trošku přehnané cpát topka a dráty do nějaké truhly, kterou získáš a přitom neriskuješ žádnej equip. Lidi co dungujou a riskujou equip za xy gp tak mají v dungu prd.

Fire roba nebo Fire viking sword ?Prudom píše:To nikdo ani neunese ten poklad

Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Mě by se víc líbilo, kdyby to mělo logický základ. Aby k cíli vedli nějaké rebusy, hádanky = aby to našel někdo kdo projeví bystrost. Takhle to je spíš forma "někde v Praze jsem položil peněženku kdo ji najde toho bude".
Sám svobody kdo hoden, svobodu zná vážiti každou.
Ano takovou truhlu zacnu plnit ja :pBimbac píše:Mě by se víc líbilo, kdyby to mělo logický základ. Aby k cíli vedli nějaké rebusy, hádanky = aby to našel někdo kdo projeví bystrost. Takhle to je spíš forma "někde v Praze jsem položil peněženku kdo ji najde toho bude".
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
treba wizzy mel pekny quest s tema souradnicema ale poklad tam teda za tu namahu nestal 

Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
to daval paris tusim :pKing píše:treba wizzy mel pekny quest s tema souradnicema ale poklad tam teda za tu namahu nestal
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
to byla tusim ta ekonomicka krize se setrilo na vsem :pWizzy píše:to daval paris tusim :pKing píše:treba wizzy mel pekny quest s tema souradnicema ale poklad tam teda za tu namahu nestal
- Reginald
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
já už mám jeden sepsanej potom co mi ten první našel Rod během dne :p a jen se čeká na pana Gm Prudoma až se usvolí to pustit do světa..a pište si že hledání Prudomovi truhly bude proti tomu mému krásná záležitost...Bimbac píše:Mě by se víc líbilo, kdyby to mělo logický základ. Aby k cíli vedli nějaké rebusy, hádanky = aby to našel někdo kdo projeví bystrost. Takhle to je spíš forma "někde v Praze jsem položil peněženku kdo ji najde toho bude".

Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
NEJSEM REGIS!
- Krupavylcan
- Walking Scribbler
- Bydliště: nechtějte vědět a vidět, záviděli byste a to není hezké
- Kontaktovat uživatele:
Sem s ním! Vezmu si opět dovolenou a najdu to za každou cenu! Řvoucí dítě, plačící družka, nic mi v tom nezabrání!
.

Já nechci aby můj poklad nekdo bral jako quest nebo cokoliv jineho. Proste nekde ve svete je poklad bez napovedy(jen ty drobne) a kdo ho najde, tak mu udela radost.
Tu penezenku z prahy bych sel ale odevzdat poklad ne
Tu penezenku z prahy bych sel ale odevzdat poklad ne

- Krupavylcan
- Walking Scribbler
- Bydliště: nechtějte vědět a vidět, záviděli byste a to není hezké
- Kontaktovat uživatele:
Nalezena..ale už prázdná
))