Phoenix a verdata
Phoenix a verdata
Ked som este nepoznal fenix - klasika hraval som na yoku potom som chcel fenixa hlavne na klera ALE neberie to verdata ako ked lognem cez yoko proste nic .. :p vedel by dakto poradit? mal s tym uz dakto skusenosti?
- Otec Z Nebes
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Re: Phoenix a verdata
Jen se rozved o jakych verdatech to presne mluvis... :p
Verdata.mul, vic ich naozaj neniOtec Z Nebes píše:Jen se rozved o jakych verdatech to presne mluvis... :p

- Muzzy
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
mylim ze se spis ptal jaky upravy tam mas 

Aaaaale to je preci jasny ... Nejaky ty parezy ... nejaky ty kosticky ... a takove ty veci bez kterych se to UO preci neda hrat ne? 

Stary mrzuty kocour, co nema rad pondelky ...
No jasne ze myslim kococky, potom nizke steny, a podobne. Lenze ako to tu byva klasika kazdy to zaspamuje dakymi nezmyselnymi psotami a nikto neporadi
pls pls RADY 

nízký zdi a pařezi mi bere fénix v pohodě, jestli nebere nějaký další tuningy tak je to jenom dobře..

- Muzzy
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
chces radu? zkus to bez upravenejch verdat a pokud to pujde, tak pak postupne pridavej upravy a zjistis, ktera ti to podelala...Strigwyr píše:No jasne ze myslim kococky, potom nizke steny, a podobne. Lenze ako to tu byva klasika kazdy to zaspamuje dakymi nezmyselnymi psotami a nikto neporadipls pls RADY
Jj Admini tady za to davaji bany za ty kosticky a parezy, takze jestli chces radu, moc bych se s tim nechlubilStrigwyr píše:No jasne ze myslim kococky, potom nizke steny, a podobne. Lenze ako to tu byva klasika kazdy to zaspamuje dakymi nezmyselnymi psotami a nikto neporadipls pls RADY

nedavaji, viz hotpikyArim píše:Jj Admini tady za to davaji bany za ty kosticky a parezy, takze jestli chces radu, moc bych se s tim nechlubilStrigwyr píše:No jasne ze myslim kococky, potom nizke steny, a podobne. Lenze ako to tu byva klasika kazdy to zaspamuje dakymi nezmyselnymi psotami a nikto neporadipls pls RADY
http://www.darkparadise.cz/Forum/viewto ... 7&start=60Wizzy píše:nedavaji, viz hotpikyArim píše:Jj Admini tady za to davaji bany za ty kosticky a parezy, takze jestli chces radu, moc bych se s tim nechlubilStrigwyr píše:No jasne ze myslim kococky, potom nizke steny, a podobne. Lenze ako to tu byva klasika kazdy to zaspamuje dakymi nezmyselnymi psotami a nikto neporadipls pls RADY
Anansi - Crew of Evil - kostky na HP.
Kód: Vybrat vše
od Anansi » 14 srp 2008 16:25